Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 565
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Бареков неведнъж е получавал заплахи за живота си. Не виждам какво толкова странно има в това да пази жената и детето си  Rolling Eyes Аз го намирам за съвсем естествено и нормално.
Или просто не знае какво да си прави парите, та рекъл човекът да се покаже с бодигардове и шофьор ей така, от едната парвенющина  Wink

# 676
Бареков неведнъж е получавал заплахи за живота си. Не виждам какво толкова странно има в това да пази жената и детето си  Rolling Eyes
Или просто не знае какво да си прави парите, та рекъл човекът да се покаже с бодигардове и шофьор ей така, от едната парвенющина  Wink

E не съм знаела, че е бил заплашван!  Shocked

# 677
  • София
Амчи четете повече новини  Wink

Ето една статия, малко е старичка... Може да е получил и нови заплахи, кой знае.
http://www.bourgas.org/bourgas-news-8544-bg.html

# 678
  • София
Или, ако не четете толкова и такива новини, поне не правете крайни изказвания. Лурдес, не везерам само теб. Често оставам поразена от крайни мнения за хора, които не познаваме и въобще нямаме представа за живота им. Нека сме по- тактични и толерантни, бре  Hug

# 679
Хайде стига СПАМ, пишете по темата  Peace

# 680
Миналия уикенд видях Румен Луканов с жена си в Бриколаж, жена му е симпатична  Peace

# 681
Зейнеб в Сити-то беше с тъмна коса и хапваше мc donalds  Simple Smile

# 682
  • Cофия
Аксиния снощи в мола, без грим.....или почти без грим. Не ми хареса Naughty

# 683
Пейо - на ледената пързалка в Зимния дворец.

# 684
Към обяд в ОББ  с/у зала Универсиада Маргото от Сървайвър  .С маратонки и размъкнато яке, ама е сладурана де .

# 685
  • Има много детски смях.
Левон Хампарцунян (така ли се пишеше  newsm78).

# 686
Левон Хампарцунян (така ли се пишеше  newsm78).

Хампарцумян Peace

# 687
  • Бургас
Ексадреналинката Яна - усмихната, готина, без грим, във форма.  Peace

# 688
  • София
Вчера-Наката от "Аламинут". Беше си купил Nestle Lion.  Simple Smile
Днес-пред Министерския съвет-Сашка Васева. Пред входа на МС чакаше телевизионен екип с камера-не знам кого чакаше, но на нея й наскачаха без колебание. Сашка беше с бяло палто, изкуствена руса дълга коса,  с блестяща точка между веждите. Беше с едно момченце-вероятно сина й, което й носеше дамската чанта-голяма и бяла. Сашка видимо остана доволна от срещата с камерата.

# 689
Била на разговор с Бойко  Joy Joy http://signal.bg/view_article.php?article_id=5424

Общи условия

Активация на акаунт