Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 98 600
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Видях Ива Екимова в Метро вчера, беше с мъж.

# 481
А какво ти е впечетлението от нея на живо.По телевизията изглежда свежа и лъчезарна

# 482
Изглеждаше много добре.

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 12:47 от red shoe

# 483
А какво ти е впечетлението от нея на живо.По телевизията изглежда свежа и лъчезарна
На мен пък ми се стори много ....несвежа в "Размяна на съпруги", някак остаряла.

# 484
На мен пък ми се стори много ....несвежа в "Размяна на съпруги", някак остаряла.
А ,аз не съм я гледала в това предаване,последно я гледах в предаването станция нова показваше дома си .

# 485
  • софия
Крум Савов и съпруга. Купуваха си изкуствена елха и украса от един магазин на Симеон. Жена му е много симпатична, но леко лигаво ми звучеше.

# 486
Румен Луканов предполагам, че беше с жена си в Кауфланд.

# 487
Преди час, Ивана в мол Пловдив.Беше умопомрачителна.. #Crazy

# 488
Снощи в "Рига",голям русенски хотел имаха участие Краси Радков,Виктор Калев и Ку-Ку Бенд.

# 489
Вчера в мола на Хемус видях Деси Зидарова. Беше с патерици, но иначе изглеждаше свежа, по лицето й не видях никакви поражения, освен че беше с шапка ако това има значение. Но, в интерес на истината не я загледах, беше ми страшно неудобно, само каквото успях да видя с периферното зрение. Беше в компанията на голобрад момък, предполагам че е въпросния алкохолен наследник ...

# 490
Аз в махалата в бакалията срещам позната физиономия с торбичка картофи в ръка  Simple Smileпоздравявам както си му е реда ,получавам съответния културен отговор ...и след малко включвам ,че това е Юксел Кадриев от новините  Grinning отскоро се бил заселил при нас ми казаха дежурните баби пред магазина Grinning

# 491
Аз в махалата в бакалията срещам позната физиономия с торбичка картофи в ръка  Simple Smileпоздравявам както си му е реда ,получавам съответния културен отговор ...и след малко включвам ,че това е Юксел Кадриев от новините  Grinning отскоро се бил заселил при нас ми казаха дежурните баби пред магазина Grinning
Де е това да дойда!? Flutter

# 492
  • Варна
Вчера, на разходка из Варна, Нана с количката и мъжа си.

# 493
  • Sofia
мъжа и май е доста по-възрастен от нея.....

# 494
  • някъде под слънцето...
Вчера сутринта Педро Алмодовар.. БързаШе за полета си...Все така надут и дръпнат като винаги...

Общи условия

Активация на акаунт