Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 507
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
За пореден път видях политологът Евгений Дайнов в "Западен парк". Беше облечен с много приятно пончо и се метна на едно такси.

# 691
Екатерина Михайлова - доста по-симпатична е на живо.

# 692
Към началото на януари видях в една компания Любен Дилов-син и дъщерята на Петя Славова-Жени. Любен Дилов е гадже с приятелката на Жени, момиче , което може да му е дъщеря.Малко смешна гледка беше , само младежи и Дилов барабар.Иначе приятелката му не е нищо особено.Има правилни черти , височка е , но не грабва с нищо , липсва и харизмата.
А Дилов иначе не спря да се лигави с младоците.Щерката на Славова през цялото време се държа ''на дситанция'' в танците.Имам и снимки, но жълтурките веднага ще ги публикуват.

Пак януари месец Деси Слава на участие.Пя на живо , направи голям купон и има страхотен глас.Беше се облякла с къса черна рокля и ботуши -чизми.Косата и беше къса , до раменете.Сладка е .

# 693
  • София

Газеше снега пред Централна поща днес.

# 694
Мисля, че преди няколко дена сутринта, около 9.30, пред таксито ми на "В. Левски" пресече Слави Бинев, евродепутатът от "Атака".
Ако е в България, де, но сякаш и шофьорът го разпозна.

# 695
Ники Илиев и Крис /не си спомням истинското му име/ от Забранена любов. Така се бях зазяпала в тях, не можах да се сетя от къде са ми познати тези физиономии. Накрая "Крис" ми се усмихна и аз потънах от срам. Наведох си главата веднага. В момента, в който си я вдигам на една крачка от себе си виждам Киро Скалата. И тримата бяха в CCS.

# 696
Радост от Огледала с дъщеричката си в детски парти клуб Ментов Носорог; законният и мъж беше блокирал входа за паркинга на блока.

# 697
  • София - град
Мария/попфолк певицата/, влизаше в Дарик радио. С дънки и лачено късо яке, голяма чанта, начупена с пияна коса направена с дифузер, гримирана само с фон дьо тен и спирала. Симпатична мъничка дама, устата не коментирам Peace

# 698
Мария/попфолк певицата/, влизаше в Дарик радио. С дънки и лачено късо яке, голяма чанта, начупена с пияна коса направена с дифузер, гримирана само с фон дьо тен и спирала. Симпатична мъничка дама, устата не коментирам Peace
[/quote/]
Даа, на живо е страшно сладка ! Аз сама се учудих на себе си , как може да я харесам, но е факт  Peace

# 699
Марта Вачкова - бях и гост Mr. Green, запозна ни и с Камен, Тончо и Димитър Цонев Peace

# 700
Вчера в Бургас депутатката и бивша водеща на Скат - Калинка. Беше заедно с Борислав от ББ и още трима мъже.

# 701
  • София
Вчера, на "Шишман"-Кристина Баксанова от btv:
http://www.btv.bg/fan_fashion/show_person.pcgi?person_id=46&section_id=1
Стройна, с дълги крака. И много важна, някак си.  Tired

# 702
Вчера в Ямбол Иван Славков (доста съсухрен ми изглеждаше, представях си го по запазен), Киро Скалата (както обикновено със слънчеви очила,пура и червено якенце) Детелин Далаклиев(голям симпатяга) и още доста боксови величия в спортната зала, провеждаше се турнир Странджа.

# 703
  • София
Миналият уикенд-Цецка Цачева на ски на Банско.Беше отседнала в хотел Римска баня,с.Баня.

# 704
Ива Софиянска снощи мяташе гьобеци в "Силикон".. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт