Кукър!!! Вече всеки знае какво е това!

• 133 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  bouquet  bouquet  bouquet
Още един въпрос - кукърът на Джемма пече ли хляб - защото вече имам хлебопекарна?(не, че не мога да я подаря на щерката Laughing)
Виждали сте рекламата по телевизията на уред, в който един чернюга слага замразени меса и те се изпичат за отрицателно време. Е, та мъж ми всеки път като види печените месца и ми предлага да си го вземем. За това попитах дали кукърът на Джемма пече като фурна.
Хубав ден и очаквам още рецепти!

# 76
Във всеки кукър можеш да изпечеш хляб, но ако въпроса ти дали го прави,  НЕ, не бърка, не меси, всчко трябва да направиш сама, кукъра може само да го изпече.
Ама ако питаш мен, фурната на никой не я давай  Naughty, във кукъра ще готвиш а през това време, хляба ще ти е готов.

# 77
Който иска, направила съм една таблица със програмите, превода им и за какво използвам всяка програма, който иска да ми пише на лични

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 13:37 от г-жа Стихийно бедствие

# 78
Момичета,поръчах си Morphy Richards 48810 Intellichef Silver от Амазон Simple SmileЩе дойде в началото на декември.Ама много ми е мътна все още Embarassed
г-жа Стихийно бедствие ,моля те пиши и описвай подробно,че поне малко да се подготвим.Много ще ти бъдем благодарни HugАко не те затруднявам,моля те напиши програмите тук всички да ги виждаме,за да се ориентираме Simple SmileАаа,и превода,моля Embarassed Hug

# 79
  • Балчик
Мия, другарче мое и аз от там поръчах и ще дойде в началото на декември. Надявам се да си споделяме опит. Hug

# 80
# 81
Здравейте!
Мия, добре дошла  в отбора. Peace
Преди няколко дена имахме гости, донесоха козунак на Емил, понеже знаят че не давам на детето си чипсове и снаксове а и всякакви други щравулинки.
Козунака по думите на моите момчета не се ядял и нищо не ми остана,  освен да го направя на сухари, обаче като се замислих и реших че мога да измайсторя и нещо по интересно от сухар, които между другото кой ли ще ги яде като нямат навик да пият чай Grinning
Ето я Козуначената торта

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 16:43 от г-жа Стихийно бедствие

# 82
  • Балчик
г-жа Стихийно бедствие, много вкусно изглежда тази торта. Аз обожавам козунак.  chef
За сега само ти си пишеш в тази тема, гледам. Но нищо, не се притеснявай, споделяй с нас рецептите си. Ние докато дойдат нашите уредчета само ще четем и ще копираме рецепти. Аз вече си открих нов раздел в Кулинарния блокнот-Мультиварка и си събирам там рцептите, които ми харесват на първо четене. Надявам се скоро да споделям опит и аз. Hug

# 83
Нели знам че четеш темата затова само за теб Heart Eyes рецептата на "Рибена чорба"
Писах че за Нели, защото знам че Българите не са фенове на риба, ако ядът риба то най често пържена или на скара Peace
Рибена чорба

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 18:36 от г-жа Стихийно бедствие

# 84
Здравейте! Аз чета темата от самото начало, но не съм писала.Всичко ми е толкова интересно и вкусно. Искам да ви кажа, че тази рибена чорба е страхотна. Лично г-жа Стихийно бедствие ми я донесе в къщи да я опитам, когато бях болна. Прекрасен жест, какво повече да ви кажа. ..Още й помня вкуса...ммммм.
Ако имам късмет, аз също ще се сдобия с кукър Морфи ричардс и ще започна да пиша по-подробно в темата.
И тортата изглежда страхотна. Ама ти си много добър кулинар, а въображение не ти липсва изобщо! Да ви е вкусно на всички!
Благодаря за рецептата! И за вкусната чорбичка, чийто вкус  не бих могла да забравя!ТОлкова щастлива се почувствах тогава!  bouquet

# 85
Моля, моля, и аз съм тук всеки ден и дъха ми спира всеки път пред творенията на г-жа Стихийно бедствие. А пред тортата направо онемях, после започнах усилено да преглъщам... Blush(много обичам сладко). Поздравления за полета на творческото вдъхновение  bouquet  bouquet

# 86
  • София

г-жа Стихийно бедствие  Просто великолепно Hug Hug Страхотна си!

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 20:27 от L e o

# 87
Няма да ме хвалите повече. защото ще ме е срам да не се издъня Embarassed
Ако без майтап, аз в готвенето точно това обичам, да измислям.
Иначе ако готвя по рецепта, не ми е много интересно.

# 88
Момичета създадох нова тема, в която ще пишем и обсъждамесамо рецептите
Тук ще продължим да пишем за моделите и затова как най добре да използваме програмите.
Ще помагаме на тези които искат да си купят кукър, ще се опитаме да отговорим на въпросите Темата в която обсъждаме Къде?, Как?, Какъв?, Колко? и други......

# 89
Пиле с ориз
Тук още извесно време ще публикувам линк към рецептите за да поддържаме темата.

Общи условия

Активация на акаунт