Кукър!!! Вече всеки знае какво е това!

• 133 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Специален поздрав за Дюканките!
Телешко с кисело мляко

# 91
Момичета редактирах първия постинг.
Преведох всяка програма и описах за какво я ползвам, сигурна съм че има още много пременения за всяка от тях, надявам се заедно да ги открием.
Искам да замеря температурата на всяка програма, както и времетраенето, когато го направя обещавам да го напиша.
За вечеря готвих гювеч с нахут, сега е късно затова утре ще пиша рецептата.

# 92
# 93
Джемма, Мия кога трябва да ви дойдат уредите?

# 94
  • Балчик
Ами на мен като краен срок ми е показан 8 декември, но в акаунта ми последната дата от преследяването е 30.11, по-ново инфо няма. Така че съм в неизвестност. И аз вече нямам никакво търпение да си получа кукърчетооо.

А докато чакам, изгледах това видео за ларедутската машинка:
http://www.superchef.es/pages/es/productos/multicooker/video-demostracion.php

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 15:55 от Джемма

# 95
Супер е видеото, показва възможностите на кукърите, много подробно.
Аз много неща готвя ама няма как всичко да ви покажа, щото по този начин все ще съм на компа.
Правих и сирене и кисело мляко, и тях ще покажа как ги правя, нека само да намеря време.

# 96
  • Балчик
О, сиренето много ме вълнува. Ще чакаме да споделиш. Знам, че имаш програма тофу, на нея ли го прави?

# 97
Пишете, пишете,аз ви чета редовно Simple SmileНа мен ми дават срок до 14.12,ама на 30 е изпратен.Надявам се да дойде по- рано.А дотогава ще чета и се надявам да науча нещо Simple Smile

# 98
За да не обърквам никой, засега за сиренето ще замълча, защото го правих 2 пъти на различни програми, считам че експеремента беше успешен, но не до толкова че да уча другите. Naughty Така че щом му хвана цаката и съм сигурна в рецептата, ще я споделя.

# 99
  • София
Разглеедах пекарните тия дни, видях че са с един реотан околовръс (като махнах контейнера) - при кукъра - нагревателя как е разположен?

Останах с впечатление от един пост по-горе че тези машини не могат да месят хляб, а само пекат, гледам че има нещо като бъркалки? Thinking примерно Unold-a

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 23:06 от hakama

# 100
Здравей hakama, ако се върнеш по назад, подробно съм писала за различните видове кукъри, ще намериш много повече инфо отколкото сега ще ти напиша.
Всеки кукър може да пече хляб, НО трябва сама да си го забъркаш.
Има единствен модел който има функциите за печка за хляб и кукър едновремено, това е Unold.
По повод реотаните също съм отговаряла на този въпрос, има  и видео потърси, ако не намериш ще се поровя аз:peace:

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 09:20 от г-жа Стихийно бедствие

# 101
# 102
hakama  намерих видеото къде си личи как грее и работи кукъра(по повод въпроса ти за реотана)
http://fr1.cedemo.com/php3/videoshow.php3?QSCompanyID=150&QS … ng=1&QSStep=0

# 103
Момичета вчера сина ми имаше рожден ден, почти всичко сготвих в кукъра, по късно ще пиша някой рецепта.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт