Кукър!!! Вече всеки знае какво е това!

• 133 068
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Сега накупих сутиени и други работи, следващия път като поръчвам ще си взема силиконови форми.
Ще съветваш нали?
P.S  Сори за спама Embarassed

# 301
Джемма въпреки че при мен стана като в тая руска поговорка  "Обещеного три года ждут"
Напраих сиренето, стана много хубаво и вкусно, не съм ползвала специализираната тавичка за тофу, понеже е много малка и реших пак по мой си начин да го направя.
След малко гледай  в рецептите  bouquet

# 302
Мияяяяяяяяяяяяяяяя видях нещо!!!!
Бързо казвай къв е тоя хляб тук Laughing

# 303
  • Балчик
Джемма въпреки че при мен стана като в тая руска поговорка  "Обещеного три года ждут"
Напраих сиренето, стана много хубаво и вкусно, не съм ползвала специализираната тавичка за тофу, понеже е много малка и реших пак по мой си начин да го направя.
След малко гледай  в рецептите  bouquet
Аааа- лучше поздно, чем никогда!   bouquetВече видях рецептата и я отнесох в блокнота си. при първа възможност ще я пробвам, защото нямам домашно мляко. Дали става с купешко, пълномаслено? Знам, че резултатът няма да е същият, но все пак. Rolling Eyes

# 304
Много се впечатлих от това чудо. Записвам се да ви следя и да намеря начин и аз да се сдобия с него Simple Smile

# 305
Ако някой реши да поръчва да свирка, една моя приятелка от Украина иска да и поръчам, така че можем да си разделим пощенските поне с някой.
Джемма аз много пъти мислих да опитам с купешко мляко, защото не съм 100% сигурна за домашното в смисъл знам ли дали им се здрави кравите.
Като намеря време ще опитам и ще пиша.
Мия признай си за хляба.

# 306
Какво да призная? Simple SmileОбикновен черен хляб със семена Heart Eyes

Аз много обичам да експериментирам с брашната(особено с черните) и като видя на пазара някакво ново брашно пробвам.Този е от някакво пълнозърнесто пшенично брашно грахам

-видях го оня ден в Кауфланд и взех да го пробвам и бяло брашно.Преди последното втасване изваждам тестото,овалвам го в семена и го слагам пак в машината да се пече.Семената ги купувам също от Кауфланд и ги смесвам в един буркан.Семена от мак,лен, слънчоглед и сусам.

Става супер Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 01:51 от Мия

# 307
# 308
След дълго четене и ровене реших да взема този модел: http://www.amazon.de/gp/product/B002F36ETQ/ref=s9_simi_gw_p79_i1 … mp;pf_rd_i=301128 Ако някой има отзиви , моля ви да сподели. Бях се решила на Ларедутския модел, но цената ми идва висока при положение, че има и по-евтини модели.
Чета, чета , но т.к. изобщо не разбирам немски бих искала да споделите мнението си! Имам хлебопекарна, тка че че тази функция отпада ! Моля ви помагайте  smile3511
Благодаря!

# 309
Избрала си един от най добрите уреди, които можеш да вземеш от Амазон.
Имай на предвид че има и функция "под налягане",попринцип този модел е доста по скъп така че въобще няма какво да му мислиш.
Това извадих като инфо от руските форуми.
Възможности на Бим:
- Готвене под налягане
- Пара
- Ориз
- Супа
- Слоу кук (бавно готвене)
- равномерно варене (ври)
- Затопляне
Възможност да се настори по собствено желание 6 различни програми
Налягането може да е високо (като за месо) и ниско налягане (като за зеленчуци)
8 часа отложен старт
Възможно да има две тънджери 6 литра и 4 литра

Когато решиш да поръчваш свирни ми моля, да се включа и аз, искам да взема за приятелка, а чесно да ти кажа не знам как става през амазон.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 21:28 от г-жа Стихийно бедствие

# 310
След дълго четене и ровене реших да взема този модел: http://www.amazon.de/gp/product/B002F36ETQ/ref=s9_simi_gw_p79_i1 … mp;pf_rd_i=301128 Ако някой има отзиви , моля ви да сподели. Бях се решила на Ларедутския модел, но цената ми идва висока при положение, че има и по-евтини модели.
Чета, чета , но т.к. изобщо не разбирам немски бих искала да споделите мнението си! Имам хлебопекарна, тка че че тази функция отпада ! Моля ви помагайте  smile3511
Благодаря!

И аз проявявам интерес към този модел ако някой може да помага.Ако ме приемете и аз може да се включа към вашата поръчка.

# 311
  • Балчик
Това обаче не се доставя от Амазон, а от други продавачи. Трябва да  се види дали доставят до БГ. Сега ще погледна.

Да, доставя се и доставката е 19.90.

# 312
Твърдо реших да си взема и аз кукър. Имам си машина за хляб и затова искам да имам slow cooker (+ готвене на пара) и евентуално с опция готвене под налягане. Засега харесах Beem-а от немския амазон. Още се чудя. Според вас има ли шанс в другите европейски страни кукърите да се продават в големите магазини за електротехника? Съпружеското тяло ще ходи в командировка и се чудя дали да не го натоваря с тази тежка задача.  newsm78
Друг въпрос - докато се ползва отделя ли много пара? Предполагам както хлебопекарната не е необходим абсорбатор в близост.

# 313
N.M.W.
Казвай къде ще ходи мъжо, ще ти помогна да намерим.

# 314
N.M.W.
Казвай къде ще ходи мъжо, ще ти помогна да намерим.
В Полша ще ходи. Още много се чудя дали да го товаря с тази отговорна задача.
От друга стана сега вече като доставя амазон до бг също се изкушавам.
Ще попрочета още, ще се спра на конкретен модел и където го намеря - от там ще го взема.

Общи условия

Активация на акаунт