Ефикасно средство против хлебарки

• 360 189
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Много ви моля препоръчайте ми препарат срещу хлебарки, който е подходящ за ситуацията, че вкъщи сме с бебе! От около 2 седмици всяка нощ срещам по 1 -2 хлебарки с огромни размери и черни на цвят.  SickТази нощ една ми избяга и не можах да заспя досега.... Sad
 Нямаме храна извън хладилника и изобно нямам представа с какво се хранят вкъщи!? Shocked
Страх ме е, че скоро ще слагаме бебето в паяк, което означава , че ще ходи и пипа тук- там, не е изключено и по пода да се търкаля, а вече ме е гнус... Баща ми идва и намаза със силикон някакви съмнителни участъци около тръби и т.н.
Миналото лято правихме голям ремонт на апартамента, къртиха, сменяха плочки и никъде не излеле такава гадина. Явно скоро са дошли.
Какво ще ме посъветвате да направя?

Върни се малко назад, бях написала нашия как се казва. Безвреден е - тогавя бях бременна и след това с бебето - мНОГО СЪМ ДОВОЛНА .

# 496
  • Атина
 Hug
Да попитам някой прясно пръскал с Фронтлайн-Помогна ли с/у комари?
От февруари/тогава пръсках,нямам хлебарки,действа и с/у мухи,ама сега се чудя,дали да не го ползвам и в борбата с комарите?. Посъветвайте ме с какво да пръскам.Моля, да не се разчита като спам,знам,че темата е за хлебарки,..

# 497
От два дена имаме устройство Ридекс, което се слага в контакта, против хлебарки. Или си внушавам, или лекичко са намалeли..

# 498
Фронтлайн поне при нас не помогна срещу комари.
А защо е необходимо да се ползва нещо, което само да намалява лекичко хлебарките, когато има чудесно действащи, изцяло махащи гадините препарати?  Thinking

# 499
Имаме куче и ме е страх, да използвам силни препарати.

# 500
Фронтлайн е много ефикасен и е предназначен за кучета по принцип. Но пък друго си е с Ридекс, за който не е гледал рекламата, да я гледа.

# 501
Ще пробвам с Фронтлайна.
Този Ридекс не върши работа. Днес убих хлебарка точно до него, а се бях заблудила, че уж действа.. ooooh!

# 502
Здравейте.

Преди две седмици напръсках с пестигон /по препоръка от тук/. Първите две нощи намирах по една хлебарка и от тогава нищо. Но още не смея да се зарадвам  Joy

# 503
Здравейте, преди да ме отритнете като лъжец и интригант да кажа какво аз преживях.
Учих в Студентски град и бях на общежитие там има адски много хлебарки,че дори и дървеници, като се местих всичкия багаж тупах,чистих, отварях компютъра да не влезне някоя там, но не пак пренесох 4-5 в новото ми жилище и там стана АДЪТ на Данте Алегиери

Хлебарките почнаха да ядат от нещата, които не са на прибрани. Пръскал съм с Фендона, Райд, Килотокс(умират само при директно пръскане) и т.н. ,но няма спасение от тези германски хлебарки.
Намерих от този форум телефона на един човек - фирма уж се води ама е само той един 55 годишен със закръглено коремче и той ми вика на квадратура моя е 45 квадрата -20 лева му дадох.
След 20 дена намаляха значително, вече виждах 1-2 през 5-6 дена, но имаше пак звъннах му за повторно пръскане ако са се излюпили яйцата, той напръска с допълнителен препарат за да ги изкара ако има скрити и само една видях.
100 пъти го питах с какво пръска просто извърта темата и не казва, може и да е с нещо забранено, но не мирише и ме ОТЪРВАААААААААААААА от хлебарките за сега. ДА се надяваме да не дойдат от съседите или да не привикнат към отровата с която пръскаше:

Сега ще попитате кой е той - обикновен човек - не мога да гарантирам какъв е все пак трябва да имате винаги едно на ум когато пускате някой у къщата си ,но от разговора, който завързахме(за да го проверя дали не е измамник,който прави огледи да краде) ми разказа много неща за хлебарките, които са верни и разбира се всеки може да ги научи, но вдъхваше доверие както се казва:
ДДД Консулт:
тел: 0888-85-64-50
Кажете му ,че сте пробвали с всичко и нищо не е помогнало и той ще ви изчисти, но е добре да напръска 2-ри път.
1-я път не мирише, но не трябва да се чисти в следващите 30 дена, тъй като това полепвало по краката на хлебарките.
2-я път за да изкара останалите скрити в кутии и шкафове, слага едно дето леко мирише,но за 30 минути проветряване се измирисва.

Недостатъци според мен е че пръска навсякъде,отваря хладилника и пръска по уплътнението вътре, в шкафовете по дрехите и т.н. НО РАБОТИ
Ако сте изпитвали ужаса като мен и с ДДТ да пръска бях навит.

# 504
  • София
Разказа ми всичко, от сергия на Женския пазар...преди около 2 години Peace
А, точно четох отдеве, че циганите продавали менте..... Tired
Охх, не знам...
Отчаяна съм!
Той каза, че уж не е менте, в тях е имало ефект, в другия му апартамент....

Аз ходих до женският пазар преди два дни, но дали защото вече беше 6 ч вечерта или поради друга причина но вече никой не продаваше Регент. Една лела на една от сергиите обясни че идвали през деня и обикаляли подвиквайки, но препарата бил абсолютно менте. И аз не знам вече на кого да вярвам и какво да правя.

Регента е забранен от ЕС и не се внася вече от 5-6 години.Всеки на собствен риск да си купува негово менте от където намери. Sick В агроаптеките в страната има достатъчно ефективни професионални препарати ( в малки разфасовки за граждани) за всякакви вредители.
Не мога да разбера как някои хора се хващат на реклами за разни ел.устройства дето гонят всичко даже и космически нашественици Joy
И ако мислите и че с Райд , ще си разрешите проблема, ако Ви се занимава да гоните хлебарките и да им пръскате в очите за да им ги измиете, продължавайте да се мъчите.

# 505
krisiki С какво препоръчваш, да се пръска?

Аз използвах Райд, Ектомин и машинка. Нищо не помогна.
Ще пробвам с Фронтлайн и ако не стане, ще извикам фирма.
Коя фирма препоръчвате за Варна?
Дали ще е безвредно за кучето, ако напръскат от фирма?

# 506
Извинете за двата поредни поста, но моля ви препоръчайте ми фирма за дезинсекция във Варна?

# 507
На мен доста ми помогна Фендона - струва около 3 лв, ако купите от ветеринарна аптека например. Разтваря се във вода, около половин-един питър, пръска се по ъгли, тръби, зад шкафове или на места където знаете, че има хлебарки. Не умират веднага, а постепенно, но много помага! Освен това е безвредно за хората, не мирише.

# 508
Още едно попълнение с желание за борба с тези гадини  #2gunfire Честно да си призная, няма друг такъв ужас за мен като срещата с хлебарка ! А сега са ни обсебили тези черните , гигантските  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick
В нов дом сме от няма и 2 месеца , тотално ремонтиран , в стар панелен блок. Входът гъмжи от тези твари, в една стаичка на партера си слагах бебешката количка, за да не я катеря до горе (без асансьор сме) , но като видях какво е там, спрях. Прескачаха се.... В апартамента виждам от 3-4 дена. Купих Райд, пръскам ,ама не е 100% - ов ефекта. Много хвалите Фронтайн , ще го купя днес. Въпросът ми е - имам котка и 2 деца, едното бебе. Как да процедирам ? Напръсквам и излизам с двете деца (или мъжът ми напръсква докато сме навън), колко часа да не се прибираме ? И с котката какво да правя, няма къде да я занеса дори и за час. Нали е за животни, би трябвало да не й навреди, нали ? Мисля да взема ампулата за големи кучета, за да напръскам обилно навсякъде, а тя е дребна котка, няма и 3 кг...
Моля и за телефони на фирми, които са ви пръскали входовете и сте доволни. Ефикасно ли е пръскането само на нашия вход или трябва целия блок ? Тя канализацията една, логиката е всички входове да напръскат, но знам ли... Как да агитирам всички живущи ?

# 509
Трудна работа да агитиращ целия вход, но може да опиташ, чудеса стават. Най- много да ти кажат, че те хлебарки никога не са имали и проблема е само в теб  Laughing
Относно Фронтлайна, ти или мъжа ти пръскайте, оставете да се проветри добре, една нормална разходка навън и това. Малкият, като беше бебе, не му давах да пълзи, където съм пръскала, още няколко дена, но от презастраховане. За котката няма страшно, тя по- принцип ампулата е да се слага директно върху животното, а ти ще пръскаш цял апартамент.
На предишното място, където бяхме, бях пръскала с Фронтлайн, изчезна всичко за почти две години, не са влизали и от вън. Тук, пръсках с Фендона, че мъжът това купил, има същия ефект, но през 2-3 месеца започват да пращат разузнавачи, та трябва пак да пръскам.

Общи условия

Активация на акаунт