Ефикасно средство против хлебарки

• 360 205
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Hi отново мами,
за да дам жокер, може да напишете в Гугъл думичката "хлебарки"....тези хора, за които ви говоря, са първата фирма, която излиза (но да не се заблудите от рекламите на Гугъл в началото:). Също може да напишете и "хлебарки референции"...там пък си излизат направо като първи резултат....явно има защо:)
Здравейте и от мен и весели празници!
Проблема с хлебарките при мен беше супер сериозен от 3-2 години....даже може би и повече...ама какво ли не пробвах! КАпании..от лепящите..Фронтлайн..абсолютно всички.
За голямо съжаление обаче наистина се оказа, че ако човек не се довери на професионална фирма, ефекта е много временен. Но е важно да попаднете на качествена такава. При мен на принципа "проба-грешка" беше третата подред:). Няма как да я кажа тук да не прозвучи като реклама, но като съвет мога да кажа, че е хубаво да изберете фирма, в сайта на която има някакви препоръки от доволни клиенти...ама не някакви хвърчащи текстове тип "свободно съчинение", а писмени референции с подпис, печат на доволната фирма и т.н. Само по този начин може да сте сигурни, че някой е застанал с името си...и дори се е разписал на документ, на който си пише...."Ние сме доволни"!
А и чесно казано, фирмата която ми свърши работа, ми взе и най-малко пари. Аз платих 30 левчета...ама за две пръскания....а сестра ми плати дори 20, защото нейния апартамент е по-малък.
А със препаратите, които обсъждате тук как да се ползват....моля ви...внимавайте с тях, защото се оказа, че ако не ги употребите правилно...може да си докарате много повече главоболия:(.. Аз го изпътах на гърба си преди да се предам..хехе. Беше се оказало, че след като съм пръскала с какво ли не (и гелове, и пудри...и всичко), моите "домашни любимци" бяха развили някаква резистентнос...и бяха станали почти непобедими!
Та като за финал....това е от мен...гледайте, ако избирате фирма...да има препоръки към нея..ама не свободни текстчета....а документи:)...по възможност с подпис на доволен клиет. При мен тази тактика свърши работа.

Много kisses на всички мами от мен и весели празници!

# 421
Аз да се включа с малко по- различен проблем, ако може да помогне някой. Хлебарки нямаме, това лято преди да се нанесем напръскахме с Фронтлайн и след няколко мъртви гадини по терасите в следващите дни, не съм видяла и следа от такива. Но откак сме се преместили имаме мравки. Предимно в кухнята, но виждам по някоя и в банята понякога. От най- малките, почти прозрачни и много упорити и досадни. Има ги даже и в момента, през зимата. Заради тях се научихме вече никаква храна да не оставяме, ако не е затворена здраво и херметично. Кухнята гледам да е винаги чиста, но въпреки всичко, като влезна сутринта и виждам по няколко едва забележими скаути да се разхождат по плота. Е, ами не мога да ги гледам вече. Пръсках отново с Фронтлайн само в кухнята, но явно за тези мравки не помага. Ще съм благодарна за съвети.

# 422
  • София
За мравки преди години ми помогна обикновенно Веро. Видях от къде им е пътеката, те се катереха по стената на блока и напръсках с него.
Отделно със съседите намерихме мравуняците около блока. Няколко дни  наливаха вряла вода с Веро в пукнатините на стената. Изчезнаха  и не са се появявали пак.

# 423
Благодаря, Aisha, но аз вече половин година не мога да им намеря пътеката. Сякаш излизат иззад гърба на кухненските шкафове и като запуша някоя малка дупчица, те си намират нова. А кухнята ми е нова, не мога да я разбия да им търся леговището.

# 424
  • Шоколандия
Не знам какви са активните съставки на отровите, но аз откакто пръскам 2 пъти годишно (май и септември) с Айкън, комшийката се похвали, че й измряха мравките, а аз откакто съм се нанесла и 1 паяжина не съм обрала, защото нямам паяци. Hug

# 425
Чнг на всички!Искам да споделя и моят проблем.Имам страшни фобии от тези гадини.Вкъщи излизат от 2 места-канала в банята и шкафа под мифката,къдито минават тръбите.Избивах ги с райд и наливах белина в канала ии долу горе добре,ама само временно.според вас кое ще е най-ефикасно като средство?моля за съвет,че вече ми се плаче

# 426
  • Под Слънцето
Чнг на всички!Искам да споделя и моят проблем.Имам страшни фобии от тези гадини.Вкъщи излизат от 2 места-канала в банята и шкафа под мифката,къдито минават тръбите.Избивах ги с райд и наливах белина в канала ии долу горе добре,ама само временно.според вас кое ще е най-ефикасно като средство?моля за съвет,че вече ми се плаче

фронтлайн  newsm44

# 427
  • София

Вече трета година нямаме хлебарки благодарение на Фронтлайн. newsm44

# 428
Видях бебе-хлебарка на гумата на вратата на хладилника днес... което ме навежда на мисълта, че има яйца наоколо. Всички тези препарати са отровни и не ми се иска да имат досег с хладилника, но как да постъпя?

# 429
От 5-6 години си зареждам около банята с тези кутийки против хлебарки от аптеката. Вършат страхотна работа. От толкова време не съм видяла хлебарка.
В опаковката са доста бройки и се подменят на година. Няма миризма, можеш да си ги сложиш на места, където не се виждат.
Не им помня името, но в аптеките знаят за какво става въпрос. Сега са малко по-различни на вид, но пак са си малки.

# 430
Какво трябва да кажа в аптеката и какви пари са?

# 431
Хлебомор се казват, при мен нямаше ефект, виждала съм ги,как си заобикалят къщичката и си продължават пътя  Simple Smile

# 432
Какво трябва да кажа в аптеката и какви пари са?
Последния път ги купих за 3.80лв.
Посъветвах една приятелка да опита същите. В началото беше разочарована, но ефекта се почувства след две седмици. Вече три месеца не е видяла жива хлебарка. Размествали наскоро кухненски шкафове и отзад - да метеш умрели.
Ще питам в аптеката сега как са ги кръстили, сякаш не беше "Хлебомор".  Аз вече трябва да подменям моите.

пп: ще пиша за името

# 433
Аз търся това Пестигон ,но в цяла Варна го няма..смятам да взема Фронтлайн  #2gunfire
Само не знам за колко килограмово животво трябва да взема..ако може някой да ме опъти  newsm78
Апартамента е малък- 70кв няма

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 00:14 от katybaby

# 434
Здравейте отново.Днес бях във ветеринарна аптека и ми предложиха по-евтин вариант от Фронтлайн,но уж със същия ефект.Става въпрос за това- http://www.zoocenter-shop.com/bg/catalog/id/2845.html
Взех го за 11лв и довечера нападам...ще пиша за резултат,надявам се да има такъв  Hug

Общи условия

Активация на акаунт