Ефикасно средство против хлебарки

• 360 205
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Аз имам фирма за вредители и ветеринарна аптека ,където има деца се слага хлебомор ,това е една спринцовка и вътре е препарата той е като гел и не мерише ,слага се на капчици той върши работа ,също така има едно картофено пюре с боракс слагат се и още няколко препарата то ги отблъсква трайно.Ако се опръсква е хубаво да е с препарати  които съдържат алфа-циперметрин ,той е най качествен срещу хлебарки ,повечето препарати съдържат само циперметрин който не е ефикасен ,ако може да се снабдите с препарата алфабан  той е най доброто но от него има и фълшиви Български иматции.

# 436
Здравейте, искам да попитам тези които са ползвали фронтлайн до колко време подейства, защото преди 10-15 дена пръсках с фронтлайн но седмица преди това бях викал фирма която не помогна особено и казаха, че отнемало при тях до 14 дена да измрат хлебарките, а след пръскането не намаляха кой знае колко, но след като напръсках с фронтлайн видях 1-2 малки същия ден и повече нямаше и се чудех дали фронтлайна е подействал или просто на фирмата химикалите са подействали най накрая за да знам сега като минат 20тина дена дали да напръскам със фронтлайн пак (за излюпени яйца и такива работи) или да викам пак фирмата

# 437
  • София
  Дъщерята напръска при майка ми и изчезнаха за около седмица.Но ти като си омешал нещата, няма как да разбереш кое е подействало.

# 438
Да споделя моя опит с тези отвратителни хлебарки-в нас бяха кафяви,малки и големи-първоначално слагах разни кубчета,и всичко каквоте имаше в аптиката/фирма в нашия град за пръскане срещу хлебарки няма/,от ХЕИ взимах 2 различни препарати ,малко намаляваха и пак се появяваха.И тук във форума прочетох за фронтлайн и препарат айкън .Разредиф фройнтлайна/за средно куче/ във шише от препарат за стъкла и пръсках из апартамента по земята,след 10 дни с айкъна,разреден и фройнтлайна и така докато свърших двата препарата ,през няколко дни,постепенно намаляха и изчезнаха хлебарките,от миналата пролет нямам никъде.

# 439
Помощ! Хлебарки + бебе таман пълзящо и прохождащо.
Преди 2 седмици пръскаха Терминаторите, но снощи видяхме нова жива, и днес видях още една.
Явно няма шанс, пък с бебата не знам какво да предприема Sad
* Никога преди тези последни месеци не е имало такива гадове в кооперацията.

# 440
  • София
миналата година март месец извиках фирма, напръскаха апартамента и сложиха мазило на места - онзи ден мернах една ситна, и то умряла  Laughing ако те интересува ще потърся координати на фирмата и ще ти ги пратя на лични

# 441
Фронтлайн !иначе аз пръсках с  Effipro и ефекта е същия.няма и следа, освен че след седмица намерих труп на мъничка буба,беше като пресъхнала..ух гадост

# 442
  • на Мелмак
Да споделя и аз опит- Неостомозан от вет. аптеки.
пръсках през ден два- около 2 седмици и нямаааа Simple Smile

# 443
  • Атина
Със наведена от срам глава да се наредя и аз при имащите проблем с хлебарките.След като не уважиха сладките  ми от пудра захар и боракс,един гел от аптеката/Макс..не знам как/ на Байер,се обадих на фирма.Дойдоха,напръскаха стълбището и общия отдушник на банята и сложиха някакъв гел по шкафове и рамки...Преди 1 седмица.Е,не мета трупове,понамаляха,ама още си има по три-четири на вечер в стая.
След като прочетох най-обстойно темата се разстърсих за Фендона,Регент,Фронтлайн и Ефипро.Тук,у наше село цената им е горе-долу същата.Въпрос-имам навсякъде  космести килими-как и къде да пръскам-по ъглите,в шкафовете-ясно,ама да вдигам килимите и да пръскам под тях?По стените?Сори за глупавия въпрос.Благодаря предваарително..

# 444
преди време и аз имах подобен проблем. какво ли не бях пробвала. накрая с един евтин спрей (при интерес ще погледна как се казва мисля че е останало още малко) ги избих. но  Naughty ми коства един ден здрава работа. значи те бяха само в кухнята. доста време ги бях гледала от къде излизат и къде се крият. препоръчвам първо да махнете всички чаши, чинии, тенджери тави прибори и тн..(ако са в кухнята де)  като след това за ваша безопасност макар и в другата стая си ги измийте преди да ги върнете по шкафовете.  въобще всичко после трябва хубаво да се изчисти че не се знае на къде падат изпаренията от препарата и да изхвърлите гъбите и парцалите които сте изпозвали!!!!!. след като сте обезопасили просто започнете да пръскате там където сте ги мяркали да се крият. трябва обилно пръскане!!!ама не 1-2 пръсквания, а 1 минута пръскане в хралупата им. аз за малко да се натровя, но както и да е.. та след това само се ослушвайте на къде щъкат да бягат и с чехълче в ръка ги очаквайте, те сами ще почнат да излизат когато сте напръскали в тези малки дупчици по които се крият.
това е за мен най ефикасния начин само лице в лице  Crazy с тия гадини. изкарайте ги от дупките им и им покажете че това си е ваща къща и нямат място там  #2gunfire

ехх чак се присетих и ми стана едно такова меланхолично  Crazy успех  Hug

исках да кажа че не е нужно да хвърляте луди пари за препарати. дълги години съм имала проблеми с буболечките и аз самата се учудих когато от нечуван евтин спрей имаше такъв ефект. отровете ги така че да не могат да дишат и сами ще излязат. останалото е ваша работа. единственото което мога да добавя е че гледката е неприятна спах малко трудно вечерта  Shocked и още ги чувам как се опитват да бягат.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 23:26 от Drep De Kristne

# 445
  • София
Когато се нанесохме в новият ни апартамент преди около 2 години и половина, установихме, че има хлебарки. Аз имам фобия от дете, става ми лошо, разтрепервам се, понякога се стига и до повръщане. Та за мен е изключително важен въпрос да нямам хлебарки в дома си - хайде, да не е чак на живот и смърт въпроса, но доста близо  Wink

С мъжа ми решихме да не пръскаме нищо, а веднага да викнем фирма. Обадихме се, дойдоха, напръскаха. Известно време след това намирахме умрели хлебарки из апартамента. После се изчистиха.

След година пак забелязах, една. Веднага се обадихме - пак дойдоха и напръскаха. От тогава няма нищо, пу-пу-пу. Т.е. за 2 години и половина сме пръскали само 2 пъти и не сме слагали никакви други препарати. Аз лично, и мъжа ми, сме много доволни. Сега преди лятото, пак ще ги извикаме, че да ми е мирна главата преди да се стопли времето и да се разщъкат из тротоарите.

За протокола, на първия етаж сме, тухлен блок.

# 446
  • Пловдив
И аз като Таис - нанесохме се миналото лято в първи етаж, тухлен, топлофициран, прясно ремонтиран. И първата вечер уморено си вися на компютъра и гледам един едър добитък прави тагадък-тагадък. Откачих Simple Smile Оказа се, че имаме от двата вида хлебарки - големи черни и по-малки карамелени. След разни опити пръсках с фендона и айкън (смесих в пулверизатор, долях вода на око, напръскахме и се изнесохме). Напръсках по всички ъгъли, всички первази, където се среща стената с пода, под шкафовете в кухнята, най-отгоре над шкафовете в кухнята, обилно в ревизионните отвори на водомерите. И ги няма гадините. Веднъж годишно пръскам пак, за всеки случай, избирам си време когато отиваме някъде, извеждаме децата и аз или мъжа ми минаваме и пръскаме.

# 447
  • Атина
16 дни след фирмата,която очевидно не си бе свършила работа,реших аз да се правя на злия убиец.
С Фронтлайн комбо за голямо куче,празна бутилка от препарат за прозорци,дълбоко поемане на въздух и напред...Пръсках вратите на гардероби,шкафове,контакти,зад хладилника,под и зад всички видове ел.уреди,в ъглите и под килимите...Това снощи..Чакам сега за резултати...Поне няма миризма,надявам се ефект да има.
Всъщност,с моментно действие ли е?
И трябва ли да пръскам ли пак след 10на дни?

# 448
  • София
16 дни след фирмата,която очевидно не си бе свършила работа,реших аз да се правя на злия убиец.
С Фронтлайн комбо за голямо куче,празна бутилка от препарат за прозорци,дълбоко поемане на въздух и напред...Пръсках вратите на гардероби,шкафове,контакти,зад хладилника,под и зад всички видове ел.уреди,в ъглите и под килимите...Това снощи..Чакам сега за резултати...Поне няма миризма,надявам се ефект да има.
Всъщност,с моментно действие ли е?
И трябва ли да пръскам ли пак след 10на дни?

Препаратът действа 1 месец против кърлежи и 3 месеца против бълхи. Комбото означава, че унищожава и яйцата. През това време ако все пак се излюпят нови, умират. Не знам на хлебарките как действа.  Laughing Би трябвало поне 1 месец да е отровно. Вероятно действа и повече.

# 449
  • Атина
Благодаря Ви,Таня67.
Дано да е така и аз да съм сред доволните от препарата.Всъщност след по-малко от 24 часа,има около 10 трупа.Дано да са и последните,които виждам...

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 22:23 от Маркизата

Общи условия

Активация на акаунт