Ефикасно средство против хлебарки

• 360 215
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
При нас Фронтлайн действа две години, изпробвано. След това трябва отново. Пръскали сме еднократно, без да повтаряме след 10 дни. Изчезват почти веднага, след първите няколко дни, в които намирах по няколко трупа, хлебарка повече не съм видяла.

# 451
ще се запиша и аз, че хем да следя, хем скоро да ви напиша и аз от кой препарат съм доволна, че сега не знам къде го е прибрал, мъжо. Ама беше безвреден за бременни - тогава още бях и за бебета  Peace

# 452
Дийствие ще има до седмица-2.при мен изчезнаха на момента и имаше само 2 трупа хаха.няма нужда да пръскаш скоро.ако имаш ефект-чак след 6 месеца.хайде и да споделиш

# 453
  • Атина
 Hug
Ефикасен се оказа и при нас Фронтлайн-а.Мета трупчета ви казвам,че чак ми се плаче и се чувствам най-мърлявия човек на света.А преди 4 месеца/горе-долу/е боядисвано навсякъде,и мебелите са нови/освен един матрак/..Преди не е имало.Одисеята се почна началото на декември,когато пуснахме парното.Ей сега една прибяга по коридора.Значи има оцелели все още.Кога да пръскам  пак?!

# 454
Маркизата, не се обвинявай - ако жилището ви е старо, почти винаги изпълзяват гадините, дори и при свеж ремонт и нови мебели Wink Важното е, че си се справила - при нас също Дохлокс-ът (който съдържа фипронил както и Фронтлайн) помогна, макар че аз никъде не виждам остатъци от гадните твари, просто все едно се изпаряват Wink

# 455
Здравейте отново,

ето от тук си взехме ние препарата от който съм много доволна http://www.otrovi.com/borba-s-hlebarki/index.php

Това е препарата ДОХЛОКС ГЕЛ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ 1бр. 20мл. 
купувате къщички + мацвате както е указано и

newsm20

П.С. Ако някой се интересува, ще му кажа и фирмата, която ни препоръча препарата

# 456
Хора, спрете да пръскате с всякакви спрейове и гадости, които на всичко отгори са супер токсични. 5 години се боря с хлебарките всичкооооо, всичко опитах и пак се появяват. Напръсках с Фронтлаин комбо  и хлебарките изчезнаха като с магия. Вече 2 години ни кост ни вест от тях. Този препарат е на 100 процента ефективен и безопасен! Не съм чула да не е подействал. Изчистихме си целия вход, защото всички съседи, като се разчу си напръскаха. Спрете да си да се тровите и да си давате парите за всякакви тъпотии, само защото са по- евтинки !

# 457
  • Sofia
Здравейте,
от седмица се появиха огромни черни хлебарки, а имаме бебе на 9м, което пълзи навсякъде... В ужас съм... Кой от препаратите става в нашия случай? Сградата е от 2007 г, ние живеем от окт 2012, но досега такова нещо ня бях виждала... Сигурно и фирма ще трябва за мазета и тн, но ние с какво можем да почнем?

# 458
  • София
Хора, спрете да пръскате с всякакви спрейове и гадости, които на всичко отгори са супер токсични. 5 години се боря с хлебарките всичкооооо, всичко опитах и пак се появяват. Напръсках с Фронтлаин комбо  и хлебарките изчезнаха като с магия. Вече 2 години ни кост ни вест от тях. Този препарат е на 100 процента ефективен и безопасен! Не съм чула да не е подействал. Изчистихме си целия вход, защото всички съседи, като се разчу си напръскаха. Спрете да си да се тровите и да си давате парите за всякакви тъпотии, само защото са по- евтинки !

Подкрепям с 2 ръце!!!! Фронтлайн е истината!

# 459
  • Варна

Подкрепям с 2 ръце!!!! Фронтлайн е истината!

И аз! Пръсках с него из входа и долу в мазите, сега през 2 години пръскам, само от време на време съм забелязвала някоя единична по стълбището. У нас няма

# 460
Здравейте на всички потърпевши от тези гнусни твари  хлебарките.
При нас гадините успяват да оцелеят след второ пръсканен от фирма. Е друг е въпроса че първият път препарата е бил поразреден. Но и след второто пръскане пак виждам гадини-свежарки Sick. От две седмици не съм спала като нормален човек ужасно ме е страх. Непрекъснато се оглеждам на всички страни в очакване да мярна някоя от тези гнусни твари. Децата скоро излизат във пролетна ваканция и май ще ги командироваме при бабите, а ние да се хвърляме в боя да ги доизтребим. Чудя се за фронтлайн-на ама всички които са го използвали са много доволни. Имам нужда от кураж че спасение има. #Crazy

# 461
 Blush И аз срам не срам се нареждам сред вас...за бой срещу тия гадове.
Преди може би 2 седмици видях разни буболечки, честно да си призная дори не знаех какви са, до сега 20 години вече не сме имали подобни твари вкъщи. къщата е на около 30 години сигурно, най-много някой и друг паяк да е имало и до там, нямам представа как са влезли, всъщност единственото, което мисля, че през прозореца, защото го оставям отворен за проветрение. За сега само в кухнята съм видяла, по пода и зад един от шкафовете. Къде каквото има го извадих отвън, защото не мога дори да си представя, че нещо може да ми лази по чиниите, ако са в шкафа.  Blush Мия преди да сложа ядене, отвратително е. Намерих една на вратата на миялната машина и...буквално съм я замразила от използване (реално там чинии, които да са мръсни не държа, слагам ги, пускам, мият се и готово... Чудя се дали да не я напръскам с Райд, да я оставя ден два да престои и после да я пусна няколко пъти на празен ход да мие и след това с препарат за почистване на машини...в чудо се виждам хора  Crazy признавам се, че ме е страх от буболечки).

Купих един спрей 3в1 на Рай, където видя пръскам и на место измират, но сутрин намирам по 1-2 трупа по земята, където съм пръснала, т.е. има ги още. Днес взех някакви Къщички на Райд...гледам, че и вие сте писали за подобни. На моите обаче пише, че те влизат и после излизат от там, та си ходят в гнездото...ами откъдето минават  Crazy

Замислям се за ултразвук, някъде към 30-40лв е, хич не ми е евтино, но ако ме отърве от тях давам парите, после си мисля, че то покрива 90 кв.м., но без прегради, а ако вземат и плъзнат из съседните стаи, а не излезнат през прозореца.  Crazy Третото е това Фронтлаин комбо, но как го пръскате? навсякъде ли трябва да пръскам, стени, под, зад шкафове?

Мъжът ми се подиграва, че няма да ме изядат, ама само аз си зная какво ми е отвътре, ако мерна такова "чудовище".

# 462
Не се занимавате с райд и ултразвук, които никаква работа не вършат. Купете си Фронтлайн или Фендона, напръскайте и забравете за гадините известно време.

# 463
  • Атина
16 дни след фирмата,която очевидно не си бе свършила работа,реших аз да се правя на злия убиец.
С разреден в бутилка от литър и половина Фронтлайн комбо за голямо куче,преливане в празна бутилка от препарат за прозорци,дълбоко поемане на въздух и напред...Пръсках вратите на гардероби,шкафове,контакти,зад хладилника,под и зад всички видове ел.уреди,в ъглите и под килимите...Това снощи..Чакам сега за резултати...Поне няма миризма

Самоцитирам се.Поста ми е от 7.02.След около 2 седмици,пръсках первазите на прозорци и тераси,корнизите,стаичката на партера,където е нафтата за парното и рамките на вратите вкъщи.До края на февруари всичко вече беше изгинало.Имам чувството,че избих на цялата кооперация гадините.

На принципа на Фронтлайн са  Еффипро и Адвантикс/т.е за домашнии животни/
От селскостопанска аптека-Фендона,Айкън,Регент,Ципронил.
Успех.

# 464
Здравейте, мами!
Откакто се изнесох да живея сам съм ползвал много пъти съвети за разни работи в дома от форума и ви благодаря за полезните хитрини, които споделяте за домакинството.  Wink
Сега имам проблем с тези гадини, хлебарките. От година се появиха, но не съм пръскал с никакъв препарат, защото виждах по 1-2 на ден, най-вече в банята. Хлебарките са най-различни - от мънички до много големи, кафяви, черни и затова смятам, че влизат през канала или от етажа. В последните дни, обаче на три пъти видях и в спалнята и ще ги изтрепвам вече.  Laughing
Виждам, че много препоръчвате Фронтлайн. Все пак ако има по-подходящ препарат, кажете / който да отблъсква хлебарките да влизат през канала /. Ако взема Фронтлайн мога ли да накапя препарата директно? Нямам празно шише от препарат, в което да разтворя фронтлайна и да напръскам. Ако е необходимо задължително да се разтвори, откъде мога да си купя шише с пръскалка? И последно, на колко места трябва да накапя/напръскам? В двата ъгъла на банята / тъй като в другите се мокри /, по ъглите в стаите / където няма секция /, на 2-3 места в коридора и около входната врата достатъчно ли ще е ?
Пак ви благодаря, поздрави!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт