Ефикасно средство против хлебарки

• 360 216
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Шише с пръскалка в магазините за левче. Освен напръскването, виж и откъде влизат. Ако сифона не е от тези, които задържат вода, е вероятно оттам да пристигат, в такъв случай обмисли нещо като тапа отгоре. Ако не е от сифона, огледай за други възможни места. Напръскването би трябвало да е достатъчно, ако идват от външната врата или тераса.

# 466
Да, не е такъв сифона, хубаво ще е да сложа тапа. Иначе обикновено виждам хлебарки около тръбите за вода и тази към тоалетната. Но дали се крият или от там влизат, не знам.

Цялата ампула Фронтлайн ли да използвам и в колко вода да я разтворя?

# 467
Цялата, да. Купи си за малко куче, ако ти е малък апартамента. Разтваря се в 1 литър вода, но мъжа ми последния път го разтвори в една по- малка бутилка с пръскачка, мисля че беше 750 мл, не е проблем. Напръскай хубаво около тръбите, ъглите в банята, които не се мокрят, в другите стаи пръскай стените, където се срещат с пода, така няма да го измиеш при първото чистене, задължително ъглите.
Нямаш рибки или други студенокръвни вкъщи, нали?

# 468
Бях писала преди седмица за тия гадове  Blush Където можеше пръсках с Райд-а, а видех ли някоя я стрелях буквално с него. Купих и такива "къщички" пак на Райт и на 2-3 кв м сложихме 4 броя, до тях умряла твар не видях, но в първите дни по 1-2 имаше. После намерихме няколко по-малки, днес още една умряла. В никакъв случай не мога да повярвам ,че съм се отървала завинаги.
Притеснява ме само онази/и 1-2, които видях в на вратата на миялката машина и оттогава буквално съм я затворила и ме е страх да я ползвам. Пак да питам - Ако я напръскам с препарат (Райда примерно, че такъв за кучета не съм взела все още) и оставя да стои така ден-два, след което на 1-2 или повече пъти пусна да я измия с препарат за почистване на миялни и на празен ход с таблетки за миене  Embarassed ще изтровя ли домочадието и себе си? С какво да почистя там, все пак може и не само на врата да са стоели?  Praynig  .. със сигурно полудявам на темата, както и мъжа казва, вероятно по заведенията, където понякога сядаме може и там да има, много зная, но като е вкъщи и направо ми е ужасно.

пп И като напръскате с това за животните, казвате, че оставате ден поне без да сте вътре, а тези, които няма къде да отидат, какво правим Wink

# 469
  • Пловдив
За миялната не се притеснявай - и да са влезли вътре препаратите с които мием са много агресивни. Напълни една миялна и я пусни на интензивната програма за силно замърсени съдове. Напръскай отзад, из вътрешността на миялната.

# 470
  • Атина
Хрис-Хрис,аз съм пръскала(с това за животните) в другите стаи,когато детето спеше следобеда.По-късно излязоха с таткото и пръсках в неговата стая.
А за миялната-хубаво е да напръскаш под и зад нея.А иначе да-един празен тур и една кърпа с оцет си е ОК.
Да, и Киа е казала много вярно,хубаво е да не се мие поне 3-4 дни.Аз около седмица ползвах само прахосмукачка.

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 00:27 от Маркизата

# 471
Янтра и Маркиза, благодаря ви!
Наоколо съм пръскала с препарата, сложили сме и къщички там, имаше трупове (2-3) след това. Утре ще се впусна в напръскване, измиване на празно, измиване с препарат и пак напразно, все ще се изчисти.
Разбрах и за препаратите за животинки, по-нататък ще напръскам и с тях профилактично.

# 472
Здравейте на всички борещи се с тази гнусна твар, моята борба продължава вече  цял месец. Три пъти идваха от фирма да пръскат... НИЩО... Вчера ходих да търся Регент от онзи незаконният който уж се продавал на женският пазар, ноне намерих. В крайна сметка не намерих, но взех Айкън 20мл който разтворих в 500мл и се впуснах в боя #2gunfire. Напръсках юнашката и излязох за около 3 часа.Честно казано започвам да се отчайвам. Ако Айкън-а не помогне май ще опитам с фронтлайн, вече не знам какво да правя. След колко време след пръскането да отчета резултата като отрицателен, т.е. след колко време умират тези зверове?

# 473
  • Once there was a Hushpuppy...
Ауу, тема за мен... Sad
От няколко седмици са ни нападнали такива огромни черни гадини, че нямам думи..
Сложихме капани в кухнята, пред външната врата, защото май от там идват.
В момента правим голям ремонт и имам чуството, че изпълзяват от някъде.
А, живея в напълно ремонтиран апартамент, със сменени врати и каси, водопроводи, плочки и какво ли не...В момента вадим паркета, излива се цимент и се надявам вече да се оттървем.

Да ви кажа, че съм много гнуслива и ми е гадно да ги настъпвам големите Sick
Но, когато стана нощно време съм ги заливала с Досместос и умират, с дезодорант - НЕ! Сега видях един лакочистител в бързината да се самотбранявам Laughing и излях известно количество - еми гадината се гътна почти веднага, без да ходи,  да бяга Laughing
Останах доволна и сега като видя веднага я заливам с лакочистител. Знам, че не е решение и не може вечно, и ще трябва нещо много ефикасно Rolling Eyes

# 474
Здравейте на всички борещи се с тази гнусна твар, моята борба продължава вече  цял месец. Три пъти идваха от фирма да пръскат... НИЩО... Вчера ходих да търся Регент от онзи незаконният който уж се продавал на женският пазар, ноне намерих. В крайна сметка не намерих, но взех Айкън 20мл който разтворих в 500мл и се впуснах в боя #2gunfire. Напръсках юнашката и излязох за около 3 часа.Честно казано започвам да се отчайвам. Ако Айкън-а не помогне май ще опитам с фронтлайн, вече не знам какво да правя. След колко време след пръскането да отчета резултата като отрицателен, т.е. след колко време умират тези зверове?
Има и други препарати във ветеринарните аптеки, които съдържат същата активна съставка  като на фронтлайн и цената им е доста по-ниска.

# 475
Не знам аз ли не правя нещо като хората или тези гадинки са станали толкова издържливи, че нищо не ги мори вече. С Айкън пръсках вчера,20мл в 500мл вода, тази нощ като станах в кухнята отново имаше купон  #Crazy, успях да заспя чак към 2ч през нощта Тази седмица децата ми ги няма и много ми се искаше да изтрепя тази гад докато са във ваканция, но май няма да ми се получи... Отчаяна съм. Cry
Моля ви помагайте! Praynig

# 476
Не знам аз ли не правя нещо като хората или тези гадинки са станали толкова издържливи, че нищо не ги мори вече. С Айкън пръсках вчера,20мл в 500мл вода, тази нощ като станах в кухнята отново имаше купон  #Crazy, успях да заспя чак към 2ч през нощта Тази седмица децата ми ги няма и много ми се искаше да изтрепя тази гад докато са във ваканция, но май няма да ми се получи... Отчаяна съм. Cry
В тази тема  никой ли не чете предишните постове, има информация за много препарати newsm78 . Хлебарките стават резистентни към повечето инсектициди, затова нищо не ги убива.

# 477
В тази тема  никой ли не чете предишните постове, има информация за много препарати newsm78 . Хлебарките стават резистентни към повечето инсектициди, затова нищо не ги убива.

Чета аз, но по тази логика вече няма с какво да ги изтребим,

# 478
  • Once there was a Hushpuppy...
Един комшия ми даде разтворен Регент.
Тази вечер пръсна мъжа ми малко до банята и между двете ни външни врати Peace
Не посмяхме повече, че сме си в къщи....не трябва!
А, имаме и дете Peace
Още правя течение и проветрявам, вече измих и с вода..

Четох, че в България има само менте на Регент.... ooooh! вече не знам!

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 21:24 от Hushpuppy

# 479
Един комшия ми даде разтворен Регент.
Тази вечер пръсна мъжа ми малко до банята и между двете ни външни врати Peace
Не посмяхме повече, че сме си в къщи....не трябва!
А, имаме и дете Peace
Още правя течение и проветрявам, вече измих и с вода..

Четох, че в България има само менте на Регент.... ooooh! вече не знам!

Моля те попитай го от къде го е купил, защото се оказа че по-трудно от хероин се купува.... ooooh!, при нас нищо до момента не им е подействало, три пъти пръскане от фитма е едно от мен с Айкън

Общи условия

Активация на акаунт