Ефикасно средство против хлебарки

• 360 192
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • Once there was a Hushpuppy...
Разказа ми всичко, от сергия на Женския пазар...преди около 2 години Peace
А, точно четох отдеве, че циганите продавали менте..... Tired
Охх, не знам...
Отчаяна съм!
Той каза, че уж не е менте, в тях е имало ефект, в другия му апартамент....

# 481
Охх, не знам...
Отчаяна съм!

Аз ходих до женският пазар преди два дни, но дали защото вече беше 6 ч вечерта или поради друга причина но вече никой не продаваше Регент. Една лела на една от сергиите обясни че идвали през деня и обикаляли подвиквайки, но препарата бил абсолютно менте. И аз не знам вече на кого да вярвам и какво да правя.

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 08:58 от lulu_27

# 482
Охх, не знам...
Отчаяна съм!

Аз ходих до женският пазар преди два дни, но дали защото вече беше 6 ч вечерта или поради друга причина но вече никой не продаваше Регент. Една лела на една от сергиите обясни че идвали през деня и обикаляли подвиквайки, но препарата бил абсолютно менте. И аз не знам вече на кого да вярвам и какво да правя.

# 483
В нас от дни имаше ужасно много хлебарки.Отварям да взема хляба и те до него.Тръгвам да извадя подправки-те щъкат.Вчера си купих "Федона" и съм страшно доволна.Първо напръсках навсякъде где се сетих,второ не мирише,трето става за хора и животни.Днес като станах имаше мъртви хлебарки къде ли не-на пода,на плота в кухнята,в банята и прочие.Скъсах се да чистя след мъртвите гадини,но се радвам че умират.Просто ми писна от тях.Разтвора е за литър,но аз нарочно го направих в 0.700.

# 484

[/quote]

Чета аз, но по тази логика вече няма с какво да ги изтребим,
[/quote]
Това не е  логика, а факт- хлебарките проявяват кръстосана резистентност към ПОВЕЧЕТО препарати. Много пестициди и инсектициди предизвикват алергични реакции, особено при малки деца, доста опасно е да се пръска безразборно. Регент в България няма да намерите никъде, но пък за сметка на това има други препарати със същата съставка, разликата е в концентрацията. Само фипронил убива резистентни хлебарки. Успех.

# 485
През ноща ставах два пъти нямаше нито една. Направо не мога да повярвам, дали ги изтребих или пък съм хванала някакъв такъв момент. Боже ако съм успяла направо не знам къде ще се дяна от щастие. Възнамерявам да повторя след две седмици.

# 486
Здравейте. И при мен от известно време се навъдиха хлебарки от кафявите, предимно в кухнята Close  Имат според мен поне едно скрито гнездо, което не знам къде е. Отделно скоро ги хванах, че не се отделят от няколко определени ел.контакти включени в разклонители обаче, или при малки постоянно работещи уреди - например при рутера и отделно при контакта, където е включено устройството на кабелната. И двете неща не се изключват и там е малко по-топло. Явно за гадините това е рай и направо имам чувство, че се въдят скорострелно там вътре в и около контактите и под щепселите  Shocked Close  Някой срещал ли е такова явление? Ужасена съм!

Изчетох темата в търсене на решение и благодаря на всички за полезната информация! Решила съм да пробвам Фронтлайн + да наслагам от онези лентички. Ще отсъствам няколко дни и планът е да напръскам непосредствено преди да тръгна, за да го оставя да действа. След празниците ще споделя резултата.  Praynig

Само да споделя, че опитах да купя Фронтлайн от голям зоомагазин във Варна (в единия мол) - и ми отказаха с обяснението, че вече им е забранено да го продават и трябва да го търся само във ветеринарни аптеки / кабинети. Не знам дали това е нова информация, но се учудих. Дали препаратът все пак е опасен за хората, или е някаква "кампания" подобна на ситуацията с този Регент?  newsm78

Успех в борбата!

# 487
Не, Фронтлайн си се продава във ветеринарни аптеки, а не зоо- магазини.

# 488
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз лично от малко зоомагазинче съм го купувала.

# 489
Бях писала преди дни....От препарата който съм пръскала само гледам и събирам естествено мъртви хлебарки.Или парализирани.

# 490
Здравейте,
Да се похваля че се справих с гадинките засега. Не съм виждала вече 2-3 седмици. Тази нощ специално ставах на оглед Laughing Успех на всички в борбата Peace

# 491
Здравейте,
Да се похваля че се справих с гадинките засега. Не съм виждала вече 2-3 седмици. Тази нощ специално ставах на оглед Laughing Успех на всички в борбата Peace

Party Party Party

# 492
Много ви моля препоръчайте ми препарат срещу хлебарки, който е подходящ за ситуацията, че вкъщи сме с бебе! От около 2 седмици всяка нощ срещам по 1 -2 хлебарки с огромни размери и черни на цвят.  SickТази нощ една ми избяга и не можах да заспя досега.... Sad
 Нямаме храна извън хладилника и изобно нямам представа с какво се хранят вкъщи!? Shocked
Страх ме е, че скоро ще слагаме бебето в паяк, което означава , че ще ходи и пипа тук- там, не е изключено и по пода да се търкаля, а вече ме е гнус... Баща ми идва и намаза със силикон някакви съмнителни участъци около тръби и т.н.
Миналото лято правихме голям ремонт на апартамента, къртиха, сменяха плочки и никъде не излеле такава гадина. Явно скоро са дошли.
Какво ще ме посъветвате да направя?

# 493
Записвам се и аз.
Скоро пръскахме с Ектомин, а след това с Райд и още намирам хлебарки.  ooooh!
Най - често са легнали по гръб, почти умрели..
Искам изобщо, да не виждам.
Имаме куче и ме е страх, да пръскам с нещо много силно.

# 494
Ние се спасихме от хлебарките,като извикахме фирма и напръскаха целия вход,от тавана до мазите и всички апартаменти.
Преди това нищо не помогна,пръскахме с препарати,всяка сутрин метях по една лопатка хлебарки,но вече 1 година нямаме.

Общи условия

Активация на акаунт