Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Добро  утро и от мен!Благодаря за кафенцето и закуската!
Всички болни да оздравяват!Виви не може така да седиш мокра цял ден,измисли нещо.
Бобишана я не се ядосвай!Мъжка му работа!
На всички които са на преглед много стиснати палци!
А и после ще чакаме отчет от лекцията.
И тук времето е едно гадно,ръми и е студено,а аз мислех да излизам следобяд.
Лек ден на всички и много усмивки напук на намръщеното време! Hug

# 631
  • Бургас
Много е сладко клипчето,ама май Бобишана го беше предлагала за гледане,или беше някоя друга мама...не помня  newsm78
Sunny9 ама кажи на мъжо да мие съдовете,щом нямаш сили.Повече повичка и моята препоръка е лимони ,в големи количества!
Леденката и на теб бързо възстановяване !
Мимита чакаме снимки на новия ти лик  newsm26

# 632
За дрешките и аз съм на същото мнение.Не купуваите много .Аз поне няма да купувам в изобилие,че като заидват близки и приятели всички надонасят дрешки, одеалца и т.н кои какво се сети за необходимо.За дъщеря ми толкова много неща ми надонесоха ,че се чудех каде да ги подреждам вече.И сега е същото нищо че е вече голяма .На рождения и ден които е на 24.12 и купят зимни дрешки и аз не се налага да купувам Laughing

# 633
  • Стара Загора
Абе мами, вие не бързате ли много с пазаренето???? Все пак има още поне 2-3 месеца (за тези които ще раждаме през януари и февруари)  newsm78

# 634
  • София
Аз се завърнах от преглед и съм леко разочарована. С бебето всичко е наред. Тежи 500 грама Mr. Green. Прегледа протече както винаги, но накрая се оказа 4е било фетална морфология като тръгнах да плащам newsm78. Беше 20 мин и всичко което ми каза е колко тежи и че пулса му е 143 ( между другото това е добре нали???)... А аз сама питах дали има кистички в мозъка и заешка устна Confused. Каза че всичко е наред.
Другата седмица съм при Томова и ще съм много по-спокойна да чуя и друго мнение.
Бебето се усмихна  Heart Eyes
Аз от вчера изпитвам една неприятна болка малко над пъпа вляво. Все едно нещо ме пробожда. Случвали ли се е на някоя от вас? Доки каза, че там ми свършвала матката и сигурно бебето ме побутва...ама нещо не ме убеди. Малко като мускулна треска е усещането Sad
ledenotomomiche, много неприятно Hug. Вече всичко е наред.
Отивам да ям Mr. Green

# 635
Да puhtar знам,че така съм застрашена пак от настинка с мокрите крака но няма как да си отида да се преобуя още е рано на обяд в 13 часа чак.

# 636
Че какво му е на времето! Айде на кафенце!!! Аз съм свободна след 13. Пък и се подвизавам все из центъра.

Да ви кажа за шишетата - аз , като една прилежна начинаеща майка, бях набавила 7-8 шишета на Авент- все подаръци от училището на 9 месеца. А, да и 2 залъгалки или т.нар биберони. Всичко с най- анатомична и ергономична форма, наподобяваща естествената. Дрън-дрън - не успях да сложа в устичката му нищо друго, освен собствените си цици. Поради тази причина, опропастих и стерилизатора за микровълнова - на Baby lux за 12 лева от детския Егоист. Не е пил чай и вода. Пробвах се в началото, но реагираше, сякаш му давам цианкалий. Нямаше колики, та подарих всички специални капки, които му бяха изпратили от Англия (след време ще разберете за какво говоря).
Та и аз ще ви посъветвам да не бързате с покупките.
За болницата бях взела помпа за кърма на Camera -3-4 лева (прави страхотен вакуум). И след няколко дни , като видях, че има бая кърма си купих ел. помпа на Nuk от една позната. Беше я ползвала само 2 седмици. Струваше около 120, но тя ми я даде за 60. Вече 2 пъти я давам на приятелки.

# 637
  • Стара Загора
Тези помпи на Камера са такава глупост - във всичките им разновидности. Бих ви посъветвала изобщо да не се хабите с такава помпа, независимо от това че са 3-4 или 10 лв. Просто не вършат работа и доставят болка в изобилие.

# 638
Верно не са хубави тези помпи.Нищо не можех да изцеда с тях,а и бебка много злояда от раждането та и до днес изобщо не сучуше по много и така кърмата зе да ми намалялека по лека докато на третия месец не спря на пълно.Незнам дано да не го преживявам тоя ужас отново.Сега втората ми рожба може да е по лакома(надявам се) Praynigно здраве да е каквото е такова.Зтова са измислени и АМ.

# 639
Дано не попаря изцяло шопинг ентусиазма ви, но след като се роди, ми подариха 3 комплекта чаршафи с олекотени завивки.
За кошарките - имаме дървена вкъщи - баща ми я направи и сгъваема на Бертони - на работа.
Подариха ми и бейбифон, който използвах на работа. За вкъщи не ви трябва.
На мене пък камерата ми вършеше идеална работа. При положение, че се намирам за успешно кърмила майка - 6 месеца само на кърма, после като започнах да го захранвам му правех каши и пюрета със собствено мляко и постепенно го отбих към годинката. Не е имал колики, запек или разстройство. Много бързо премина на храна от нашата трапеза. Мисля да действам по същата схема.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 12:07 от Venivet

# 640
el_P, честно казано и аз от мойта ФМ очаквах повече, но в крайна сметка нали всичко с бебето ти е наред. Обаче аз си имам едно наум, че всички тези безумни изследвания целят едно единствено нещо - да те оберат до шушка  Mr. Green

Вчера аз също усещах странно придърпване вдясно от пъпчето, но после установих че на бебчо главичката му е там и ме опъва и затова кожата беше станала леко червена и сърбеше. А имаше преди 1 месец един период, в който малко по-вдясно ме болеше, пих нош па, лежах повече и мина. Не се шашкай, всичко е ОК  Peace

# 641
  • София
Здравейте и то мен!
Почивайте си и стойте на топло и сухо докато това зависи от вас, защото сина ми ме е помъкнал навън от 10 часа и преди малко влизаме. Студ и дъжд.  Mr. Green Нямам търпение да дойде понеделник вече и да го изпращам на градина, пък аз да си мързелувам.
Светулке, новината определено е лоша.  Thinking Хаджийски също беше в екипа на секциото, и към него нямам забележки, по-нататък ще реша. Богословова и Кълвачева също са добри.

Амика, такава възглавничка против обръщане не съм купувала, подпирах го с едно навито на руло одеалце, но общо взето когато стана на месец категорично отказа да спи на една страна и докато не се наместеше по гръб, не заспиваше.

# 642
Ехо, само да се обадя ,че съм жива. Досега четох какво сте писали. Стискайте палци, че утре ми е изпита.
П.П. Стар, много си хубава!  bouquet

# 643
Здравейте и от мен!
Аз правих ФМ във Фемина и съм страшно доволна- 40 минути жената показваше и обясняваше всички органи на детето  и измерваше дали всичко е ок.
Относно пазаруването-наистина е много рано за толкова покупки, пък и  като почнат да идват всички приятели да видят бебока, носят само дрехи-повечето останаха даже необличани , когато се роди Алекс, защото бях такъв ентусиаст, че бях накупила предварително неща като за цяла детска градина

# 644
Ел,на мен ми се получават такива боцвания ежедневно--точно както ги описваш ти,но стават като изляза на разходка.Стартира се с това и след някакъв момент спира,но е доста неприятно.Моята докторка ми беше казала,че матката расте и затова ги усещам тия работи,ама на мен не ми се вярва 2 месеца да расте и все на едно и също място да го има това боцкане.Мисля,че не е нещо страшно,а и щом минава без обезболяващи...
Аз най-накрая успях да си свърша работата и сега оствам с очакване на новини от прегледите и лекциите днес.Определено изчистването на хладилника ме поуспокои малко,но ако мъжО продължава да прави глупости скоро няма да има нищо за чистене вкъщи и "сливи за смет",ама на --ще си остана полицейска булка Joy Joy Joy
Ако знаете как успокоително ми действате и ми е толкова приятно във вашата компания... newsm51 newsm51
П.С.Забравих да се изкажа за покупките!Аз съм решила да си пазарувам почти само принадлежностите-комплект за къпане.няколко бодита и ританки,комплект за изписване,козметика и такива нещица.Моите приятелки,които скоро народиха вече са започнали да ми събират дрешки,които са им омалели,едната ми е приготвила помпа,а друга,която е в Кипър пазарува де що и хареса бебешко по магазините.Не че не ме бият парите през ръцете да ги похарча за сладки комплектчета,ама като се замисля,че ще ми свършат работа за други покупки и се разубеждавам вече.Много съм се замислила за памперсите.Вие с какви впечатления сте?

Общи условия

Активация на акаунт