Отговори
# 630
Ели, аз съм до печката и без да съм бременна...много съм зиморничава. Ставаше дума, че през по-късните месеци на жените често им е горещо..и Звездичка го потвърди, затова тая надежда  Mr. Green Сигурна съм, че не при всички се наблюдава...както повечето бременни симптоми.

# 631
много интересно ми стана за този Dophilus/Дофилус ???  newsm78   намирам разни неща,явно и в другите страни е разпространено,но ми е много 4удно...хубави неща пише за него,пък за пове4ето ни е непознато???А щом е толкова хубаво,защо не го изписват докторите?То4но 4е пише 4е е напълно позволено за бременност???   ето още нещо,което намерих;          http://allaboutbv.blogspot.com/2008/12/otc-treatment-1-fem-dophi … us-thumbs-up.html         
http://www.femdophilus.com/

P.S.Old Sport  ,благодаря за отзив4ивостта!    Hug   ,но предполагам 4е и тук ще го има,ако слу4аино реша да го ползвам!аз разбира се ,трябва да питам доктор за това....

# 632
В този линк има доста по-подробна информация, но пък не се споменава нищо за бременност. Поне аз не видях..

# 633
Здравейте. Може ли и аз да се запиша.
Казвам се Юлия Асенова и чакам второто си бебе. Терминът ми е на 2 април 2010 г.
Първото ми дете е на 2 год. и 11 месеца и се казва Питър.

# 634
Ето ме и мен Hug. Мале, колко сте писали. Докато ви изчета, очите ми станаха така  Crazy
Почвам по ред,
Веси, честит рожден ден. Много щастие и любов, и едно здраво бебче ти желая догодина  bouquet.
Вяра, да ти е жив и здрав мъжът и да е все така грижовен към теб. Hug
Марги,радвам се, че всичко е наред и нямаш повод за притеснения:hug:
Стоянова, честито ти момченце! Много е хубаво да имаш момченце, ще видиш  Grinning
ани, предполагам че ти е скучно, знам как се чувсташ. Когато бях бременна първия път бях самичка,току що се бяхме преместили в друг щат и не познавах абсолютно никой. Умрях от скука, само ровех в нета и се чудех къде да похарча пари за бебешки неща Mr. Green. Моя съвет е да почиваш, ма здраво да си починеш, защото после няма да имаш възможност. Аз си мислех наскоро,че ще си почина сигурно след 18 години, когато стане време малкото да ходи в колеж. До тогава няма такава опасност. Grinning

За течението, от време на време и на мен ми се появява по малко, но не ме притеснява особено. Peace

За консултациите, тук всеки път ми мерят теглото и кръвното, после давам урина, и после е срещата с доктора, който мери корема, слуша сърцето и ти отговаря на въпроси, ако имаш такива. Записват си всичко в някакви картони и това е.

На мен по принцип все си ми е топло, сега още повече. За телесната температура, знам че не е хубаво да се къпеш с гореща вода, обаче аз много не се съобразявам с това. Преди да забременея се къпех с много гореща вода, а сега с по-студена от преди, но сигурно за повечето хора е доста топла. Ако усетя нещо да ми става лошо-бих спряла веднага, но засега ми е добре  Peace

Юлия, добре дошла! Hug

# 635
Анни, като гледам по-скоро ти ще ни го пращаш туй лЮкарство..нищо чудно, че тук не е познато, май е слабо познато  newsm78
Юлия, добре дошла! С теб сме с еднакъв термин  Peace
Уини, не знам дали ще си почиваме, като отидат в колеж/уноверситет и т.н. Миналата вечер погледнахме с таткото на нещата от друга точка - ние (особено аз ) като сме били луди глави дали сега ще но го върне девойката...как ще понеса да ми ги сервира такива, каквито аз съм сервирала на нашите...треска ще ме тресе дали е  добре, какви ги върши...като знам аз какви съм ги къдрила. Страшничко си е  ooooh!

# 636
  • последна надежда
Моят син е достоен наследник на баща си в щуротиите  Mr. Green. Всеки ден по някоя дивотия, все се чудя как ги измисля. 

И аз съм в отбора на зиморничевите. Последния път като се возехме заедно в колата, настоях да ми е топло, а моите мъже се съблякоха по тениски. Сега си поддържам 24 градуса в стаята и мъж ми се изнесе да спи на хладно в кухнята  Laughing. Каза че като почне да ми става горещо като на всяка бременна ще се върне при мен на спалнята. Предишната бременност някъде към шестия месец почнах да искам на хладно, пък сега ще видим.

Момичета, утре ще ходите ли на лекцията на списание 9 месеца? Аз ще дойда и после ще тичам при АГ-то.
Милена66 добре  ли си? Не пишеш  newsm78.

# 637
ДА се похваля и аз със 90% МОМИЧЕЕЕ.БЯХ НА ПРЕГЛЕД ВСИЧКО Е ОК.а за процентите 10% си оставям за изненади,че с предишната ми бременност 2 лекари казаха момиче,аз бях убедена че ще е също и накрая за огромна изненада на всички и особено на мен, "момата" излезе с пишленце.така че този път съм на щрек и за двата пола-каквото и да е ,да се роди живо и здраво!!! Rolling Eyes

# 638
Асита, честито! Най-после женска компания за моята девойка  Peace И аз си имам едно на ум за всеки случай, но смятам, че док беше прав. Ще видим и ФМ какво ще покаже  baby_neutral

# 639
  • В сърцето на един мъж
 момичета на мен ми го препоръчаха точно пролетта заради ходенето до тоалетна аз го намерих от тук и звъннах на телефона и се уговорихме с жената .http://tochka.bg/225213/Probiotici_Dofilus.html.
тогава тя ми каза че тепърва навлиза в българия. аз бях много доволна. сега като забременях и пак почнах да ходя 1 път на три четири дена до тоалетна занесох листовката на доки да я питам може ли да го пия и тя каза че няма никакъв проблем - това било пробиотик. а днес се зачетох по подробно и видях че помага и за влагалищни инфекции гъбички и други такива женски неща. таблетки са аз взимам по 1 на ден и нямам проблем с тоалетната. това е което знам.  Hug
става въпрос за Дофилус за жени WOMEN

# 640
Асита,4естити ти розови гащи   sling
 маи тази ве4ер сме наи-редовни с Оld Sport     Peace   drugite gi nqma...  
P.S.Благодаря ,ДиДи 666   ! Ще трябва да се заинтересувам сериозно ,защото ми зву4и хубаво ,но аз си слагам и едни свещи4ки,предписани ми от лекар Цикложест 200 мг Прогестерон.Казаха ми 4е са и за спомагане  на износването след серклажа и за ходене до тоал. (за а4кане)   Embarassed   ,и да не би да си пре4ат по някакъв на4ин....   newsm78

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 21:29 от anni2002

# 641
ASITA5 ЧЕСТИТО и дано да е живо и здраво
кандидати за зетьове от кога се приемат(май ще има доста интерес към момичетата, че не се очертават много) newsm53

# 642
Мерси за информацията didi666. Simple Smile
Асита5, честито! Започват да се показват и момиченцата  Flutter
Ивета, да кажа и тук - аз ще се появя утре. Пак заформяме дружинката Simple Smile

# 643
Asita 5,честито момиченце !!! Прекрасна новина ! Така се радвам ! Hug
Дано до края на ноември да знаем вече всички със сигурност  колко момичета и колко момчета очакваме  Mr. Green

# 644
благодаря ви-мечта ми е отдавна за принцеска. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт