Отговори
# 645
  • В сърцето на един мъж
АСИТА 5 ЧЕСТИТО
и аз и таткото мечтаем за принцеска  Praynig Hug дано Simple Smileмакар че и момченце си е много хубаво
Чакам с нетърпение другия четвъртък дано разберем. всъщност чакам с нетърпение най-вече да го видим живо и здраво Praynig
живот и здраве ще се похвалим.
иначе моето бхс и мф е в началото на ноември

# 646
Прегледах по диагонал съобщенията, че ми се карат ако седя дълго пред компютъра. Наричат ме малко компютъроманче. Честитя на всички, които имат поводи - рождени дни, хубави новини!

И може ли да помоля за парола за албумчето Simple Smile

Хубава вечер пожелавам на всички!

# 647
Диди, мерси за инфото. Може и аз да взема да го пробвам.  newsm78 Нещата не са така зле като в началото, но все пак има какво да се желае по въпроса  Crazy
Анни, така е, но аз се оттеглям при Хелга, че утре пак ше дремя на работа. Добре, че е петък  Peace
Стоянова, кандидатурите се приемат вече  Laughing
Лека нощ на всички!  bouquet

# 648
Добро утро,коремчета!  Hug  Hug  Hug
Желая ви един слънчев и топъл ден като тук при мен. Hug Днес да сте много весели и само хубави новини да имаме  Peace

Да сервирам и аз един път  Laughing Чайче за въздържателките и кафенце за пристрастените  Joy Joy Joy

# 649
Ee Цвета 80, не ни изкушавай с тези кифлички......тук всички си  падаме по тестянкото...

Като ги гледам се сетих за кекс....ще взема днес да си спретна един, дано поне компенсира липсата на .екс и мъжлето да не ми се сърди  newsm62 newsm62. Утре се местим в ново жилище и е такъв хаос у дома, не знам как ще се справям...но го чакаме вече цели 2 години . Тъкмо на пролет, когато вече сме се почувствали у дома си и сме си подредили дома, ще ревне и бебока стига всичко да е наред и да се роди живо и здраво... Пожелавам го и на вас!

# 650
  • София
Здрасти и от мен
Вяра, да ти е жив и здрав съпруга, да се грижи много за теб и да се обичате  Heart Eyes
Асита честито за  stork-girl
Ивета уникални картички
ЕлиМели дояде ми се кекс, за малко да отскоча до Вас  Wink
Днес съм на лекцията, ще гледам да не закъснявам  Blush
cveta80 чудна закусчица, добре че съм хапнала   chef
Хубав ден на всички  smile3535

# 651
Здравейте, веднъж и аз рано да се включа Simple Smile
Цвета80, за мен чайчето и кроасана моля Simple Smile Мнооого приятна закусчица, благодаря!
pinzi  и аз винаги съм се ужасявала от местене, още от студентските години. Но пък минава и после сина ново, хубаво място  Hug
Мечо пух Simple Smile))  chef Аз още до кекс не съм я докарала  Blush, но пък  кой знае, може след обяд да потърся и аз някоя рецепта и да се заловя  bowuu
Хубав и успешен ден на всички! Simple Smile

# 652
  • СОФИЯ
Добро утро момичета!
Асита
честито момиченце, и аз искам момиченце, но имам предчувствие, че пак ще е мъж. Живо, здраво другия месец съм на фетална и се надявам да разбера Simple Smile.
Юлия добре дошла, и аз съм със същия термин Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 653
здравейте мами,

гледам новини за момичета  Hug. супер. и аз много искам девойка, но вътрешния глас ми казва, че ще е момче. на 5ти, живот и здраве ще разбера.
на  pinzi  и зажиждам за новото жилище. и аз навивам мъжо да си вземем по-голяма, но той нещо се дърпа. ние живеем в тези "ново строителство двустайни", които са си чисти гарсониери и за нас двамата си е перфектно. имаме си спалня с голямо легло, но сега се чудя къде ще завра детското креватче, да не говорим за количка, стерилизатори и т.н. уреди, пък и дрешките за бебето. всичко ни е толкова добре подредено и всяко местенце така запълнено, че не ми се мисли. надявам се като види какъв хаос става да се сети, че ни е тясно. онзи ден ми вика: "за какво ни е детско легло? бебето ще спи при нас на спалнята. виж каква е голяма"  Shocked
оплаках ви се  Embarassed
цветамерси за закуската. така ми се дояде кроасанче  Wink
относно лекциите, ще опитам и аз някой петък да се измъкна от работа и да дойда. мисля, че ще са полезни.
вие мислите ли да ходите на училище за бременни? питам мамите с първо бебче, защото останалите сигурно вече си знаят.

# 654
     Здравейте, мамчета! Добре дошла на Юлия и леко бременеене!
Моето коремче вече ми пречи да спя. А до края има още много време. Аз съм на ФМ на 13.11 и чак тогава ще имам новини. Умирам от любопитство! Много искам момиченце. Вече си имам батко, който макар и на 13г. не престава да лудее. Много изкушения предлагате момичета, а аз и без това съм доста напред с килограмите.

Целувки на всички и успешен ден!

# 655
Здравейте и от мен  Wink
танусу много е хубаво да има голямо жилище и място за всичко. По-спокойно е и всеки може да има място да си почива. За съжаление и ние нямаме толкова голямо жилище. Особено, когато имаме гости е много неудобно, защото ни превземат хола. 
Лек ден и дано не ми цъффват с повече работа днес, че е петък все пак  Rolling Eyes

# 656
Ммммммм, страхотна закуска!

Ех, че съм куха лейка, забравих за лекцията. Вчера вечерта ходихме до Пирогов с детето, но Слава Богу се разминахме без никакви процедури и неприятности, но все пак
стреса си е голям. Още повече, че преди да тръгнем се обадихме в Бърза помощ, да се консултираме, дали е необходима спешна лекарска намеса и като казаха веднага да тръгваме към Пирогов, направо ни побеляха косите и се изпокарахме от нерви и притеснение. Та, за това тотално забравих за лекцията.

надявам се като види какъв хаос става да се сети, че ни е тясно. онзи ден ми вика: "за какво ни е детско легло? бебето ще спи при нас на спалнята. виж каква е голяма"  Shocked
оплаках ви се  Embarassed
Ха-ха, наистина звучи безумно, но ако разпиташ мамите с опит, ще разбереш, че почти всички деца рано или късно се настаняват между мама и тати и нямат никакво желание да се местят от спалнята. Simple Smile Естествено, в началото е немислимо бебето да няма креватче, ама какво да ги правиш татковците с тия типично мъжки разсъждения. Единственият вариант е да се смееш, защото да ти кажа, вероятно няма това да е единственото странно предложение от негова страна.
Това ме подсеща - има една сладка тема за гафовете на татковците и могат да се прочетат всевъзможни бисери вътре и някои мъже трупат точки още от преди бебето да се роди. Simple Smile

# 657
Margy миличка защо сте ходили до Пирогов по спешност?
Сега наред ли е всичко?

Поздрави и много Hug

# 658
  • София
ASITA5, честита принцеска! Дано този път прогнозите се сбъднат и си имаш така чаканата госпожица!!!  Hug

julia asenova  welcome при нас!

Margy какво се е случило та тази разходка до Пирогов?!?!?  Shocked Добре, че не е имало нищо, но.... както чета хич не скучаеш ти! Всеки ден по нещо ти се случва ей така - за разнообразие и да те държи във форма  Thinking Радвам се, че всичко е наред при вас!  Hug

tansu и ние сме така. Само дето си е чиста гарсониера нашето  Laughing , но доста добре усвоена вече. Много се чудя как ще се наместим с още един човек, но мъжа казва: "Е, колко човек ще е! Има няма 50см... " та засега ще сме си тук. Виж, като почне да ходи... тогава вече ще се усети липсата на място и най-вероятно ще предприемем нещо. Честно казано, хич не ми се мести и затова не натискам много, много...

# 659
Здравейте, привет и на Юлето, добре си дошла.  Simple Smile
Честито на знаещите пола. На нас това живот и здраве ще ни се случи на 16 .11. на ФМ при Марков. Ако някой е на същата дата при него, може да се засечем.  Simple Smile

И аз така съм чувала, че дребосъците обичат да се наместват в леглото на родителите, но докато е бебе, опасно си е да спи с родителите. Мен ще ме е страх да не го смачкаме, каквито са дребосъци.

Аз пък извадих една тема за нужните и ненужни покупки оттук, след като го прочетох го връчих и на половинчото да се запознае. Той пък като се хвана, за тези шезлонги, че трябвало такова нещо. Аз казвам, не е толкова потребно, а той, е, как да не е. Чак се подразних какво толкова потребно видя в това, та шезлонг, шезлонг. Оказа се после, че се объркал малко със стола за хранене, ама пак си говори за шезлонга... бе, мъжка му работа.

Общи условия

Активация на акаунт