Отговори
# 660
Цвета, благодаря за почерпката, на мен чая също ми привлече вниманието, много обичам ароматен чай!
tansu, не се притеснявай, все някак ще се наредят нещата. Ние и досега спим тримата на семейното легло, че малката още си посуква нощно време за успокоение на зъбните неволи, аз пък си блъскам главата как ще е като се появи бебето или таткото или каката ще трябва да спят на друго легло, ако бебето спи при мен. Thinking А иначе и на нас шкафовете все не ни стигат, та и това  ще трябва да разреша, но това ми е по-малкия проблем!
Юлия, добре дошла! Simple Smile
Марги сега всичко наред ли е?
От мен приятен ден!  Hug
п.с. don biberone, не се притеснявай за смачкването на бебето, майчинският инстикт е много силно нещо, но за бащинския  незнам, затова малката като бебе( и сега) спеше  само от моята страна Simple Smile

# 661
Здравейте милички.  Hug
Може ли да ви помоля, ако не ви затруднява, да ми драснете имената и клиниките в които работят специалисти по Фетална морфология. Предстои ми, а още не съм се насочила към някой,за да се запиша. Най-вече чувам за Марков, тези от Фемина и д-р Томова. Има ли и други специалисти като тях? За сега съм се насочила за раждане в Шейново. Знам че и там правят ФМ,но добри ли са или да избера другите пред тях? Благодаря предварително Wink

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 12:20 от perla85

# 662
Звездичка, не съм се сетила, че дребосъчето може да е от страната на майката. Аз си представях да е между двамата, а половинчото си е голям човек, малкото не го виждам да оцелее.   no
Аз самата понякога се натъквам на някой голям лакът или крак, въпреки, че спалнята ни е голяма.

Между другото, тресат ме някакви леки депресивни настроения днес, а и ми е студено и носът ми тече ли тече.   Nerd

# 663
Добро утро ,мили4ки  Hug
Cveti80,  много благодаря за закус4ицата!много е апетитна  Hug
Don biberon  ,гледаи да се лекуваш,4е не е приятно да ти те4е нослето   Tired
 и не се отдаваи на депресивни състояния!.....4е е заразно...   Wink
Аlice62,,освободи си пощата,такова писмо ти спретнах,а ти...пощата ти пълна...
Целувам ви и по-късно пак ще се вклю4а!    newsm68
P.S.По отношение на жилището-хубаво е да е по-голямо,но като не можем да си позволим такова(и ние живеем в 2 стаи+кухня),според мен е хубаво да наблегнем на уюта!   Hug  много я оби4ам тази думи4ка  Wink

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 12:59 от anni2002

# 664
anni2002 пощата е празна и чака Simple Smile
не съм очаквала, че 3 писма може да я напълнят  Rolling Eyes

# 665
perla85 Аз ходя на фетална морфология при д-р Янкова в мед. център св. Петка / в сградата на 20-та поликлиника - кв. Борово/. Много съм доволна от нея тя се занимава само с това и има доста специализации в чужбина.

# 666
Здравейте, милички!
Аз се прибирам от преглед. Всичко с бебо е добре. Постоянно шаваше, риташе. Имам чувството, че след време ако продължава така, ще ми разбие корема. То наддава, аз с 2 кг.
За съжаление обаче трябва да се отпиша от вас, колкото и да ми е неприятно, защото с това цезарово сечение, термина ми е 06.04, но ще раждам на 25.03

# 667
Ох, Ани, гледам да не се отпускам, но дали от студеното и тази хрема, нещо се смачках.
Да ви кажа честно имам желание да се завра в някакъв хубав детски магазин и да направя една бебешка шопинг терапия. Подозирам, ще ми се отрази добре.
qnikzp, ти пак може да споделяш при априлки, все пак не малко време сме заедно. Пък и двете дати които си дала, не са много далеч една от друга.

# 668
Аз не съм казала, че ще ви оставя. Толкова съм превързана към вас, че е нещо невъзможно. Просто да ме махнете от списъка.
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 669
qnikzp,  не се отказваи от нас!   Cry    винаги можеш да пишеш и тук,все пак си по4на от самото на4ало при нас априлките Simple Smile а и има още едно моми4е ,мисля 4е didi peicheva  ,която също се оказа с мартенски термин ,но от време на веме влизаше..(скоро не съм я виждала)Но ти можеш да си по-редовна !   Hug  Ще се радваме ,ако ни навестяваш!   Hug  
И не напоследно място  Peace,но първо това ме раз4увства!  ,много се радвам 4е бебо4ко е добре и расте!   Hug

# 670
  • София
Здравейте момичета! Как сте в това хубаво време? Аз го използвам за дълги разходки. Laughing

Добре дошли на новите мами и лека бременност! Hug

И аз съм от отбора на зиморничавите...въпреки парното, на мен си ми е студено. То навън е по-топло тия дни...И аз гледам да поддържам 24-25 градуса в стаите иначе почвам да треперя. Мъжът ми, горкия търпи, въпреки, че той си е направо морж, все му е топло...Но е вярно това че последните месеци от бременността ми беше по-топло отколкото по-принцип /аз родих края на декември и си ходех с разкопчано яке и ми беше добре/. Peace

АSITA5, честито момиченце! Наистина е страхотно! Дано всички от нас получат това, което желаят и да са живи и здрави дребосъците!

А за пола-и при мен дъщеря ми беше момченце отначало, пък момиче излезе. Така, че не е съвсем сигурно.
Момиченцата тепърва ще се показват.

cveta80, добре че вече закусвах.... Wink
pinzi, да ви е на късмет новото жилище!
tansu, ще се съберете някак си. За всичко се намира място, само любов да има. Тъкмо така ви е по-уютно. Но вярно, че новите двустайни са много мънички...По-нататък ще му мислите за по-голямо, като поотрасне дребното. А това, че бебоците се настаняват между родителите на спалнята си го има, но си зависи от много неща. Дъщеря ми, например, никога не е спала между нас. Супер неудобно е за всички.

perla85, аз правих най-ранната ФМ в Шейново/там ми е лекарката/- ми какво да ти кажа, то зависи кой те гледа, при мен си беше ОК. После правих другата в МЦ Фемина и съм много доволна. Препоръчвам тази във Фемина. Другите 2 ФМ пак ще ги правя във Фемина. Абе колкото повече го гледат бебето, толкова по-добре ми е на мен. Навсякъде обаче записването става с месец напред, затова побързай! Peace

qnikzp, що ще се отписваш? Ааа, не те пускаме...Те още доста мами ще родят през март, няма страшно. Пиши и при нас, и при мартенки! Laughing

Ле-ле, колко много съм писала....Хубав ден момичета, че е време за разходка. Laughing

# 671
Здравейте и от мен.Дано всички да са добре и да са се отарвали от проблемчетата, ако не се да го направят в най-скоро време Heart Eyes
qnikzp ще те пусна в другия форум само ако обещаещ, че ще идваш и при нас все пак термина си ти е април а това за март е 'насилствено' Grinning.Извинявай, но ти ли си избра секциото или се налага(извинявай ако е неудобен въпроса не е нужно да отговаряш)
Добре дошли на новите мами Hug

# 672
Разбира се, че ще съм редовна при вас. Ще пиша толкова често както и до сега.
Ами не съм си избирала аз цезарово, но имам операция на гръбначния стъл, а и размерите са ми като на 16 год и лекаря каза и това е една от причините - таза ми е много малък

# 673
Привет и от нас! Hug
gnikzp, радвам се, че с бебчо всичко е наред! Както са ти казали всички, вероятно почти половината от нас ще родят още през март, така че никакво отписване! Имаш си термин през април и толкова! Не те пускаме никъде! Hug
ASITA5, дано този път са познали пола и да ви зарадва розово вързопче!
zar4e, цигуларка, а?! Супер! Завиждам на бебчо, а и на батко му! Той има ли музикални наклонности?
pinzi, да сте много щастливи в новата къщичка! Аз не съм сигурна, че ще успеем с ремонта преди да се появи бебчо, но искрено се надявам, ако не - ще се пренасяме четирима! Wink
Марги, стига с тези ектремни изживявания,а! Добре, че и при вас не е било сериозно!
Юлия, добре дошла! Hug
При мен отношението към температурата е на двете крайности, като в критическата съм - ту ми е топло, ту умирам от студ! Луда работа! Crazy
Иначе определено се чувствам по - добре откъм гърло и кашлица, но сега остава и дребчо да излекувам, че както ми буха в муцуната нищо чудно пак да се тръшна скоро! Сега отивам да го гушна и да дремна с него! Tired
А още не мога да повярвам, че вече съм в пети месец! Как лети това време, не е истина! ooooh!

# 674
qnikzp Стой си при нас! Какво като си секцио, то е плавувано по лекарска преценка, но бебо Господ го е предрекъл да е април, според термина ти...така че си си все още Априлка! То не се знае и аз дали няма да съм секцио, заради очичките, но знам че ще е април...
А всъщност кога трябва да решим как ще раждаме, аз мисля че е рано още, но всеки ме пита дали съм решила как да раждам понеже съм била на 30 и можело да избирам, не знам какви са тези неща, но да попитам все пак?

Благодаря на всички за пожеланията за новото жилище. То наистина е съвсем ново- ново строителство, и ще е и съвсем празно в началото, мебелите ни ще се забавят, но...ще го преживеем някак си...

А с килограмите съм плюс 4,5 -5, като съм към края на 4 месец, взех да се плаша..., но забелязвам че апетита ми намалява, а и тези ужаааааасни КИСЕЛИНИ ме побъркват, чак ми се  Sick. Дано не качвам много и да задържа през някой месец, че в 9 -тия няма мърдане

Общи условия

Активация на акаунт