Отговори
# 675
  • София
За съжаление обаче трябва да се отпиша от вас, колкото и да ми е неприятно, защото с това цезарово сечение, термина ми е 06.04, но ще раждам на 25.03
e то и при мен живот и здраве ще е така, пък и мамите с термин до 10 .04 и нормално могат да родят през март  Rolling Eyes. това за мен са формалности - кой къде ще пише, ама ти си знаеш. аз като свикна някъде, трудно приемам новостите.

# 676
  • София
Първата бременност термина ми беше 15 юни, пък родих на 29 май, тъй че никога не се знае. Сега е 29 април, но ако се замотае, може да мине и в май  Laughing
За спането в леглото на родителите - съм против, да се погушка, да си поиграе, да.
Дъщеря ми и днес сутринта беше при нас 20 мин преди ставане, но за спането мисля, че не е добре както за детето, така и за родителите. Особено пък това мама с бебето на спалнята, тати в хола с другото /имаме такива приятели/. Може да е долепено до Вашето на първо време/аз така ще направя/, но си е в своето легло.
Днес лекцията беше за естественото раждане и за обезболяването, доста цветно обясниха нещата  Laughing. Надали остана някой нерезбрал. Във вторник ще публикуват програмата за ноември и ще може да се записва.

# 677
За съжаление обаче трябва да се отпиша от вас, колкото и да ми е неприятно, защото с това цезарово сечение, термина ми е 06.04, но ще раждам на 25.03
e то и при мен живот и здраве ще е така, пък и мамите с термин до 10 .04 и нормално могат да родят през март  Rolling Eyes. това за мен са формалности - кой къде ще пише, ама ти си знаеш. аз като свикна някъде, трудно приемам новостите.
И аз така мисля. Моето върви по-голямо и тъй като е второ раждане като нищо да се роди през март. Ама и аз не мисля да скачам от тема в тема.  Laughing
Снощи и днес сутринта най-накрая усетих движенията на бебончо. Много е хубаво.  Heart Eyes

# 678
metchopooh, тези лекции на които ходиш, къде се провеждат и предполагам са безплатни? Дай малко повече инфо за непросветените като мен.  Simple Smile

# 679
и аз ще раждам март със секцио -най вероятно,но все пак не мисля да се местя Grinning

# 680
  • СОФИЯ
Моят термин е началото на април и ще раждам със секцио/планово/ - първото беше със секцио/заради тесен таз/, и сега пак ще е секцио, а плановото мисля че го изтеглят 2 седмици преди термина, така че и аз ще раждам март живот и здраве. Но си оставам тук  Simple Smile

# 681
  • София
don biberone заедно с Ивета, ЕлиМели, Лиота, Милена, идвала е и Марги ходим на лекциите на списание 9 месеца/всеки петък от 10,3 в ЦУМ/. Тук доста сме го коментирали, на мен ми е много интересно. Днес даже малко ми прилоша при обясненията за раждането, изведнъж нахлуха спомени  Laughing Всеки е добре дошъл, който стигне пръв се бори за места за да седнем заедно  Wink Да не забравя, днес ЕлиМели беше ни донесла от чудните си домашне сладки  newsm51 благодаря

# 682
Сега се сетих, че възрастта на бебетата, особено преждевремено родени /дано нямаме такива/ е правилно да се смята от датата на термина. Така, че който си е с термин април да си стои тук.  Naughty Или където му е приятно, разбира се.  Hug

# 683
доколкото знам следващите деца се раждат по-рано и с по-голямо тегло.
Аз като чета тук излиза, че всички сме в малки до средни жилища, а като четох в една тема в дом и семейство излезе , че 80% от съфорумките живеят в над 100 дори над 150 квадрата и в къщи или етажи от къщи  newsm78 още тогава се зачудих каква е тази работа  newsm78

# 684
Zdraveite,
kazvam se Vanina Seldarova i sam sashto kato vas v 4ti mesec i po sashtiq nachin ot samoto nachalo na bremenostta ne sam povrushtala i nz dori kakvo e tova!!!Spored men sashto beshe uchudvashto,no vse pak izpitvah otvrushtenie ot dosta hrani i iskah da povrustam no nikoga ne uspqvah.Az sashto prez cqloto vreme si mechtaq za sirene,mlqko plodove i zelenchuci,a vsichkite mi predpochitaniq za meso se zagubiha!!!Stranno nali;)
Otnosno smurtta,az v samoto nachalo na bremenostta imah pochinal blizak i ne otidoh na pogrebenieto,no smqtam che za vashiq saprug ne bi bilo redno da e zabraneno!

# 685
  • София
И аз ходих днес на лекцията...  Забавна беше темата, повечето мами бяха стресирани  Confused Shocked

metchopooh, вие да не бяхте групичтака отляво на лекторката, и бъдещата мама с тризнаците да е от наш'та  тема? Simple Smile Жалко, че не успях да пиша вчера да се разберем.
И дайте една паролка за албумчето, та да ви видя и да ви разпозная следващия път. Simple Smile

Иначе голям интерес има явно към лекциите, а организацията и атмосферата са приятни. Определино ще повторя. Wink

# 686
Здравейтееее ето ме и мен /бях се позагубила/ .Как стев последния хубав  слънчев ден.Днес ходих на консултация качила съм малко килца ама не се притесних особено после ще смъквам.Док ми каза че съм 15-16 седмица това е още 4месец нали newsm78много се объркках вече /сори за тъпия въпрос/
А на всичкис поводи за празнуване - всичко най-хубаво и много усмивки

# 687
metchopooh, благодаря ти за информацията. Явно съм пропуснала тази част тук с лекциите.
Виждам че са през деня, т.е. през работното време, май няма как да се внедря, но пък ще го имам предвид.  Simple Smile
Аз последно гледах два филма за бременнността и раждането, та малко ме достраша финала. То нормално, но в следващите часове и дни след гледането, нямах желание много да се задълбочавам на тази тема. Определено обаче смятам, че е по-добре човек да е информиран.
дидка82, води се 4-и месец.

# 688
Здравейте коремчета  Hug
Искам да ви благодаря за прекрасните пожелания   bouquet Мъжо ми обаче е болен днес  ooooh! и отменихме партито което щеше да бъде довечера - дано и мен да не ме тръшне, че той от понеделник е болен и засега удържам фронта  Crazy
Искам да честита розовите гащи на Асита   Mr. Green
И да кажа на gnikzp, че не я пускам да се мести  Rolling Eyes ЧЕ какво като март ще е секциото ми че то всяка от нас може да  роди март или да се пренесе в май - а си стой тук сега - няма да те отписваме а в скоби ще пишем плановите раждания  Mr. Green
Такаа аз умирам от скука днес , вие какво си правите?
Аз сериозно запитах предния път дали растат коремчетата ви -не беше просто поздрав, защоот ми прави впечатление че нещо се заформих - не е ли раничко  newsm78, пък да не би да съм се издула -знам ли, нямам проблеми вече като запек или др. но съм си пълничка де.
А да- и да питам кога ще ходите на ФМ сега в 5 месец - в коя седмица, че аз искам да говоря с моя док за 3Д другата седмица като ида.

# 689
Вяраа, аз имам съвсем малък корем, в сравнение с предната ми бременност по това време! А вчера на консултацията имаше една бременна, за която реших, че вече е на финалната права, а лекарката ми каза, че е в 5ти месец, така че на всички ни ще са различни тумбачетата! Важното е бебчовците да растат! Peace
На ФМ ще ходя в 19.г.с. + 5, което си е 20 г.с., май!

Общи условия

Активация на акаунт