Тема за страстта към пътешествията

• 18 925
  • 337
  •   1
Отговори
# 330
  • София
По повод на мъжете и интереса им към пътуванията  Laughing  моят мил преди време (преди да ходим в Тунис) беше провел с колега (който е бил преди 1-2 години в Тунис) следния разговор:
- Къде ще бъдете в Тунис?
- Ами, не знам, вие къде бяхте?
- Ми, в едно..., как се казваше... нещо като Хамамед май...
- А, това Хамамед не беше ли в Турция?
- А, май в Турция беше, да, в Турция... Ми, не знам къде сме били в Тунис.
- Ние сме щели да бъдем в някакво, 10мин се пътувало от летището до там
- А, значи ние сме били в друго, щото повече пътувахме, поне час или повече от летището...
- А, значи друго е било. *

*Всички сме били в Турция, а Хамамед все пак е в Тунис... Та толкова са разбрали къде са били и в Турция и в Тунис  ooooh!
Хаха и аз съм така...нищо не помня, никакви имена на градове, улици и дворци..нищо Blush
Май месец и ние ще ходим в Шотландия, така че всякакви препоръки ще са ми от полза.Особено за кухнята, тъй като в Англия, Ирландия храната е гадна, предполагам че и там  няма да прави изключение.

# 331
... страхотно е че имаш такъв 'другар пътешественик'  Grinning моят мъж е супер, но ми се иска една идейка да е мааалко по-запален по пътуванията като мене

Лени, при нас е обратното..него не мога да го спра..все иска да е някъде и ако може поне на 30 градуса.. #Crazy

Пина, голям сте майтап.. hahaha

# 332
магаренце, екватора... охх - какви дестинацийки има тамм заслюнчвам се като си го помисля само...
Laughing Много добре казано!
Пина, разговорът е просто... Party Crazy
Моят мъж е запален по пътуването с кола. Сега да му кажа да тръгнем, ще скочи веднага, без значение от предстоящите км, дори колкото повече и по - далече, толкова по - добре. Simple Smile На мен също ми е приятно, обичам да пътуваме през различни страни, но не по главните пътища и магистрали, обаче окакто се роди малкия и колкото повече пораства, такъв вид пътувания стават по - сложни и трудни.

# 333
Като виц е, тоя разговор...., аз затова го написах  Laughing  А, той вечерта ми го разказа, защото реши все пак да ме пита къде ще ходим.... Не, че не му бях казвала поне 10 пъти, но толкова ме е слушал.  Колегата му е същия модел, явно...    Една десета от моя мерак да имаше, за пътувания, колко хубаво би било, ама нейсе  Thinking

# 334
  • Враца
аз много обичам да пътувам.
мъжът ми за съжаление, обаче, не споделя моята страст Sad
а пък и детето нещо не издържа да седи дълго в кошчето и се изнервя...
в момента само мечтая, и душата ми пътува.... а аз съм вързана вкъщи и от половин година не съм мърдала никъде Cry
записвам се да мечтая с вас Hug

# 335
Това за мъжете, дето не помнят много имената на местата, които ще посетят е наистина вярно! Моят мъж обожава да пътува, но никакъв го няма по организациите и помненето на имената. В тази връзка и аз се сетих за един разговор между мен и мъжа ми, когато бяхме в Испания. Бях направила много сгъстена програма - всеки ден посещение на различен град, ама те всичките завършват на "де мар" - как да ги запомни човек  Laughing и мъжът ми само ме питаше това какво беше, онова какво беше. Един ден сме тръгнали за Тосса де мар - като пътувахме с автобус  до Йорет де мар и от там искахме да хванем корабче за Тосса. И понеже предишните дни само ме разпитваше - това какво беше - онова как се казваше , аз реших да се пошегувам и го питам:
-" А сега знаеш ли в кой град сме?", а той
- " Да, в Йорет де мар", аз пак го питам:
- " Ама знаеш ли в кой град  отиваме?"  и той ми отговаря с малко раздразнение:
-" Е, в Тосса де мар!" И чак като го попитах " А в кой град сме отседнали?" се усети, че се бъзикам с него и малко ми се разсърди, ама бързо му мина  Wink! Важното е, че си беше научил урока!

# 336
Мисля, че е до човека, не е определящо от пола. Ама тука е женски форум, и сме се събрали страстни пътешественички, та ние си помним  Laughing

В друг форум, пак за пътувания, мъж беше - разказва за пътуването си в Тунис, ама той, от компетентните, дето организират с размах и много му разбират. Та, рече, че били ходили в Кербала!  Shocked  Написах аз, че Кербала е в Ирак, а в Тунис ще да е било Кейруан. Той отвърна, че нямало значение  Thinking  Rolling Eyes

# 337
  • София
моят мъж много обича да пътува, също като мен. той се занимава с организацията, избора на хотел, въобще всичките разправии преди пътуване. аз участвам в най-хубавото, да чертая планове, да събирам инфо за местата, които да посетим и т.н.

и бая повече от мен помни местата, които посещаваме. така че не е до пол Wink

Общи условия

Активация на акаунт