Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 079
  • 578
  •   1
Отговори
# 255
Ужассссс. А колко по-лесно е било просто да ги изселят от там.

# 256
Ужассссс. А колко по-лесно е било просто да ги изселят от там.
Да,но нали знаеш,че тази отрова се разпростира също на стотина километри.Според мен цялата им държава е била засегната.Дори са ми казвали,че в БГ много жени са абортирвали тази година от страх да не родят дете с увреждания.Даже от всички градини  плодовете и зеленчуците са били изкоренявани и изхвърляни.

# 257
Ами аз знам, че при нас е имало последствия от Чернобил. Макар и да са се мъчели да убедят народа, че няма никаква заплаха от радиация. Пък за радиуса на действие- ми мамка им /сори ама се вживях/ има толкова ненаселени места в таз Русия. Дето на стотици километри няма жива душа. Що там не са си ги пускали бомбите. Не може никой да ме убеди, че нещата не са били целенасочени.

# 258
Много е тежка темата.Дай да я сменяме.Снощи като гледах репортажа и ми прилоша.Аз също много се разчувствах. Sad

Я кажи ти към кой край на Троян живееш?Изобщо не си ми позната по снимките. Simple Smile

# 259
В момента живея в началото на града срещу Лесопласт. Преди живеех срещу Болшевик. Ама по принцип не съм се крила в къщи  Laughing, ама то малък град, но все пак може и да не сме се виждали.

# 260
В момента живея в началото на града срещу Лесопласт. Преди живеех срещу Болшевик. Ама по принцип не съм се крила в къщи  Laughing, ама то малък град, но все пак може и да не сме се виждали.
Ами няма как да те познавам.Там където живееш нямам никакви познати и съм била много рядко.

# 261
Ми аз от 30 години живея в този град и все още има места дето не съм ходила.

# 262
Ха добро утро от мен.

# 263
Ехоооо  де сте бе хора. newsm12

# 264
Развали ми се настроението за целия ден.Микаела пищеше в детската градина,не искаше да остава там. #Crazy За първи път се случва такова нещо.Изпадна в истерия,че трябва да остане там.Не даде да я докосне ни учителка,ни дете,никой - само мама.Ох,къса ми се сърцето сега.Нещо се подзрях,че едната даскалица е прекалено строга към децата.И Микаела никак не я обича. Crossing Arms Ще поизчакам малко и ще се наложи да поговоря с нея. Thinking

# 265
Добро утро и от мен.

Днес и Елица се разплака в яслата. И на мен не ми се беше случвало, дано се е успокоила  Confused

А Вяра няколко дни ме кара да я чакам и да й мятам през прозореца.

# 266
Случва се понякога. Миро онзи ден така ревна, че не иска да ходи.А винаги ходи с кеф. Понякога просто се глезят друг път имам чувство, че инстиктивно усещат нещо. Така една сутрин преди доста време Миро мрънкаше, че не му се ходи на градина и след 3 часа ми се обадиха ,че си е цепнал веждата в един шкаф. Може и да е съвпадение, но знае ли човек. Ама спокойно от опит знам, че бързо им минава и цял ден са добре.

# 267
Това ясно, но е неприятно да го оставиш разстоено...Поне аз се чувствам кофти после дълго време.

# 268
Да,но при нас има и друго нещо.Едната учителка на Микаела е доста строга и неприятна.Микаела дори днес каза:
"Тя ми се кара и е лоша,не искам да ме оставяш тук".
Няколко пъти съм виждала и чувала с ушите си как се държи тя с децата.Едно строго,за най-малкото нещо се кара.Микаела е нова там,още от сега ли да започнем с разправиите?! Sad
Мисля,че Микаела не си измисля.Като за начало информирах майката от родителския колектив,която също се е подзряла. Tired

# 269
Това е много лошо.
Имах аналогичен случай с Вяра лятото - еднта учителка имаше здравословни проблеми и я заместваше много неприятна "дама". Тогава Вярата отказваше да се доближи до градината и докато не се върна любимата й училка не я водих.

Децата ги разбират тези неща, трябва някак да оправите проблема...

Общи условия

Активация на акаунт