Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 058
  • 578
  •   1
Отговори
# 345
  • София
А, така, ми мойто мъж е 82, в класа му са били Ани, Сиса .... другите не ги помня, а Дембата май също Thinking, а и кака ми, Цветелина се казва, и тя е 82 .....

a.velcheva, мерси, време си ми беше Wink

# 346
А, така, ми мойто мъж е 82, в класа му са били Ани, Сиса .... другите не ги помня, а Дембата май също Thinking, а и кака ми, Цветелина се казва, и тя е 82 .....

a.velcheva, мерси, време си ми беше Wink

Как се казва твойто мъж и дай снимка,моля.  Mr. Green

# 347
Аз също забременях на 23,а родих малко след като навърших 24.Боровинката и тя ще роди сега на 24.  Laughing Хубава възраст за създаване на потомство.

# 348
Познах те.Ха ха ха.Мъжът ти е Кунчо,свекито ти продаваше едно време цветя на пазара,мъжът ти снимаше с камера преди и живеехте на поляната. И сте от сумати и време заедно,даже от ученици.Също сте кръстници на Денни Иванова,която пък се подвизаваше за малко в папката ни,а тя пък има момиче на име Александра???!!!!!АААААА????

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 23:14 от *Вeси*

# 349
Винаги съм знаела,че трябва да зарежа тези филологически професии и да започна таен агент. Mr. Green Не съм дърта да се преорентирам,а?!  hahaha

# 350
  • София
Кунчо, търчеше и още търчи с едни камери  Laughing
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30406622&l=04c3a6f006&id=1182673610 Това е от миналата година Simple Smile

Само не я знам тая поляна ....... Иначе много знаеш ти Flutter

# 351
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30406622&l=04c3a6f006&id=1182673610 Това е от миналата година Simple Smile

Забравих как се казва улицата,но е паралелна на Стефан Караджа?! Построиха сега на тая поляна 3 големи хубави къщи. Party А Кунчо живееше в блок на поляната.Така мъ викаме де,много площ с трева и е стръмно.Идвах да се пързалям там като дете. Joy

# 352
  • София

Забравих как се казва улицата,но е паралелна на Стефан Караджа?! Построиха сега на тая поляна 3 големи хубави къщи. Party А Кунчо живееше в блок на поляната.Така мъ викаме де,много площ с трева и е стръмно.Идвах да се пързалям там като дете. Joy

Хахахаха, ахааа, блока е Панорама Wink, ама и ти си ми позната, ама с тоя моя бременен мозък Embarassed Tired , не мога да се сетя точно .....

# 353
Мъжът ти беше в "А" клас,а аз във "В" до седми клас.  Grinning
Знам го много добре,а и вас често съм ви виждала в училищния двор да се гушкате.  Wink А и да минавате по улица Бочо Донев.  Mr. Green
Бахти слонската памет имам.  ooooh!

# 354
  • София
Веси, ако знаеш как ме разхили, чак беба се разподскача Laughing Да, разконсперира ме ти  bouquet, сега като си дойда по троянско, ще трябва и да се видим Wink, а така, и може и клубна срещичка да си организираме Flutter

# 355
Веси, ако знаеш как ме разхили, чак беба се разподскача Laughing Да, разконсперира ме ти  bouquet, сега като си дойда по троянско, ще трябва и да се видим ;-), а така, и може и клубна срещичка да си организираме Flutter

Ти убаво ще си дойдеш скоро по троянско,ама аз съм в швабско и скорошно идване в близост "поляната " няма да имам.  Wink
Догодина до амина с усмивка на уста ще долитна и с радост отново ще ви сбера на форумска среща в механа. Laughing

# 356
Погали бебата от мен по коремчето си и чакам да ми пратиш бременни вирусчета. Wink  Hug

Лека нощ вече наистина от мен !  Sunglasses

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 01:29 от *Вeси*

# 357
  • София
Е, тъкмо догодина и мойта  беба ще е годна за дъъълги разходки  Party Сега ще се опитвам да се хоризонтирам вече, че става май късно ooooh!
Лека нощ от мен Peace
П.С. , не спирам да я галя, че и тя отсега ми е една лигла ...... ,все иска да усеща ръката ми Simple Smile А нали знаеш, когато искаш нещо много силно, то винаги става !!!

# 358
Днес няма ранобудни. Браво Веси smile3501 Няма скрито покрито от теб.Веднага разконсперира всичко. Simple Smile
За себе си какво да кажа- на 32 год съм имам момченце на 2 год и 8 мсеца.

# 359
Добро утро от мен.

Да започнем деня с целувка та да ни върви през цялата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт