Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 054
  • 578
  •   1
Отговори
# 360
А аз предлагам да започнем деня със закуска.Предлагам сандвичи с портокалов сок. Grinning
При нас е дъждовно и студено,мрачно и депресиращо.  Tired
Снощи не можах да заспя до много късно,но за щастие днес съм много бодра.
Да похваля и новите попълнения.Много добре се представяте за сега.Дано остане така до край.
Ще помоля Атев и Тео да напишат датата на раждане на децата си,а може и своята дата.Ще ви впиша в началната страница.Тео може да даде датата на термина.

# 361
Павел роден на 08.02.2007 год.  Peace

# 362
Еййй къде сте бе мами. В това време да не заспахте зимен сън като мечоците.

Ама какво ли се чудя не всички са като мен.

И аз искам като мечо ама тц...........

# 363
Стига си слагала само тези животни Rolling Eyes ами вземи сложи нещо за обяд,че ми куркат чeрвата.
Надвечер ще готвя пилешки кълки с ориз.  chef

Поздрави от Боровинката.Много и´ е скучно по цял ден в болницата.Другата седмица влиза в девети месец и нищо чудно в най-скоро време да се роди и  малкото боровинче  Wink  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 13:19 от *Вeси*

# 364
Горката Боровинка представям си какво й е.
Чакаме само радостната новина.

Добре дошла и на alev!

# 365
Горката Боровинка представям си какво й е.
Чакаме само радостната новина.
Да,моля се всичко да мине по вода,че милата ми Боровинчица.. Cry Цялата си бременност изкара май на легло.Ще видим дали ще роди още ноември или ще поизчака до декември.Пита ме какво ново има из папката.Казах,че имаме две нови попълнения и така.Започва вече трета седмица в болницата.Дано не се задържи дълго време само там. Praynig Така че стискайте палци на нашата бъдеща троянска мама. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани,добре дошла отново на борда.Научи ли?

# 366
Стискам и аз палци на Боровинката. Важното е да роди здраво детенце, макар и по-рано.

Не съм се научила, но все пак не бива да изпускам клюките  Mr. Green

# 367
И аз стискам баци да излезе живо и здраво боровинче.

Абе Веси ква е таз буболечка дето тича там в подписа ти. Щях да си счупя монитора да я убивам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.С. Кат не ти харесват моите добитъчки ...... ми нека ти Crazy

# 368
И аз стискам баци да излезе живо и здраво боровинче.

Абе Веси ква е таз буболечка дето тича там в подписа ти. Щях да си счупя монитора да я убивам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.С. Кат не ти харесват моите добитъчки ...... ми нека ти Crazy

Joy

Ларджфеъри,не си играй с огъня !  Laughing

Цял ден не е преставало да вали.   Rolling Eyes

Утре в 4 ми е срещата с въпросната госпоица ! Ще има дърпане на коси. Mr. Green Ще види що е то див балкански субект. Flutter

# 369
  • София
Така, значи аз съм на 15.05, едно хубаво и кротко теленце Rolling Eyes , а бебка я чакаме за 10.01.2010г , първа бременност ми е Heart Eyes . Цял ден се бях залепила за мъжо, че стигнахме и до едно село над София, Железница, да ходим да си налеем вода Crazy . Ама още малко ще е тая нашата свободия, че после .....  Rolling Eyes Отивам да търся нещо за похапване ...... събирам аз мазнина за зимата Party Tired

# 370
Теди,кръстницата ти какво само поглежда,а не пише? Wink
Едно време беше по- редовна в папката.

# 371
  • София
Теди,кръстницата ти какво само поглежда,а не пише? Wink
Едно време беше по- редовна в папката.
А, не знам, аз тука сега ви чета назад Peace

# 372
Здравейте и добре дошли на новите троянки !  Hug
На мен пък днес в продавалника ми пише една мама да купи нещо от мен и като отварям профила - какво да видя - Троян !  Crazy Питам я оттам ли е, тя - ами по-точно от едно село до Троян.  Simple Smile Питам я кое, тя почва издалеко  Joy - ами на 5 км от Троян, ала бала - Черни Осъм. Викам така кажи бе, моме, не ми обяснявай къде е, много добре го знам.  Mr. Green Та, Рамзи, може и да се познавате, Яна се казва.  Peace
Тук е мнооого студено и ме е страх да излизаме много много заради грипа, ама няма как. На някои се похвалих - Теди вече ходи  Flutter и продължава с белите с пълна сила.  ooooh! Скоро мисля да си идваме за 2-3 дни, та може да се видим.  Hug

# 373
Еее и аз стигнах до форума.Напоследък нямам много време,но сега като е студено се надявам,че ще имам повече време.
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВОДОШЛИТЕ! welcome newsm74 newsm51 Дано вие да сте по-редовни от повечето от нас.
Миренка,видчх аз Теди какъв е сладур,и пеладжия.Изпуснах един пасатор от теб в Продавалник.Много бързо го продади.И една шапка за зимата. Embarassed
Хриси се е научила да пълзи и е като ранен войник,лази с една ръка и е навсякъде в къщата.Взима на батко си книжките,а той не ги дава...Унас е пулна лудница #Crazy

# 374
  • София
Веси, аз съм кума на Дени, чак сега загрях какво ме питаш в горния пост Simple Smile, трябвало човек да похапне Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт