Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 043
  • 578
  •   1
Отговори
# 405
Разгелеееееееееееееееееееееееееее  Hug

Сега ще го изпия до дъно,че станах на маймуна да обяснявам.  Wink

# 406
Притеснена съм да не си загубя некои от многото кила.Затова първо просвам за ядене. Mr. Green

Прасета,прасета всичките прасета за мезета,мезета и всичките троянки да останат само по бюстиета !!!

# 407
Явно учителя е добър.Голям зор голямо нещо.То пък взе че стана  Simple Smile

# 408
Явно учителя е добър.Голям зор голямо нещо.То пък взе че стана  Simple Smile
Вземи сега сложи ракията за прасенцата.Почерпи ни,че се научи. Simple Smile

# 409

Всеки да си избира.Леле могаааааааааа Simple SmileМай само двете си останахме и шпиони няма  newsm78

# 410

Всеки да си избира.Леле могаааааааааа Simple SmileМай само двете си останахме и шпиони няма  newsm78

Наздраве тогава ! Дзънннннн !!!

Като ги няма -  няма ракия и грухче !  Mr. Green Таман да има за нас. Blush

# 411
С моята фигура съм само за прасенца.ама хайде наздраве да е.И за какво да пием newsm78

# 412
Сори,че съм цинична,но "бах мааааму тая троянска тема дето тей се зарежда през пет минути".  Mr. Green

# 413
Алоооо госпожи. С тез прасета и ракии както сте я подкарали така няма да се стигне до бюстиетата. То от такава трапеза става ли се а lalalalaпък и така приказките са най сладки.И наздраве и от мен с най хубавата - Троянската ракия.

http://www.vinprom-troyan.bg/img/produkty/sliv_troyanska_25y_v.jpg

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 12:38 от Mamma

# 414
А сега е време да се подкрепим и ссссссссссс тез червени домати,кой ги мама ....Алооо какво си мислите?! Точно така - набра !!!

# 415
Уффффффф зверо се събуди.Край на купона  smile3511Сега се почва - дай вода искам да пишам..............и т.н

# 416
# 417
Уффффффф зверо се събуди.Край на купона  smile3511Сега се почва - дай вода искам да пишам..............и т.н

Дай му една глътка ракийка и ще спи като къпан. Grinning

# 418
То това с ракийката си е за майтап. Ама на шега на майтап един познат така беше приспал щерка си. Турил и малко водка във водата и готово. Mr. Green

# 419
То това с ракийката си е за майтап. Ама на шега на майтап един познат така беше приспал щерка си. Турил и малко водка във водата и готово. Mr. Green

Олеее ужас. ooooh! Всеки му може да се случи.Аз често имах ракия в пласмасови шишета и все аха да ги навиря. ooooh!

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 22:38 от *Вeси*

Общи условия

Активация на акаунт