107 книги и филми,храна за дуШата.Нова средиземноморско италианска диета

• 31 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • в едно миланско село
само френ4 и/ли безцветен лак използвам от години, даже не ми побира главата, 4е може да съм слагала неЩо цветно  Rolling Eyes
ноктите са ми не по_дълги от 2/3мм и по_дълги не харесвам, дори и на хубави ръце и елегантни пръсти, дългият нокът ми простее (сори, ли4но усеЩане, да не се обиди някой  Embarassed)
на краката не слагам, Щот нямам нокти, от време на време като имам мноого време и желание си рисувам такива  Twisted Evil

# 136
  • Italia
само френ4 и/ли безцветен лак използвам от години, даже не ми побира главата, 4е може да съм слагала неЩо цветно  Rolling Eyes
ноктите са ми не по_дълги от 2/3мм и по_дълги не харесвам, дори и на хубави ръце и елегантни пръсти, дългият нокът ми простее (сори, ли4но усеЩане, да не се обиди някой  Embarassed)
на краката не слагам, Щот нямам нокти, от време на време като имам мноого време и желание си рисувам такива  Twisted Evil

много horror_ски зву4и  Mr. Green
Току Що разбрах,4е онова Тяло,Съпружеското,из4езва в неделя сутрин,имали някакво фирмено мероприятие в Ри4оне и се връЩа в понеделник ве4ерта за да преспи у дома и във вторник рано рано по първи петли запраШва за Рим и Ще се върне някъде към сряда.
4естито на пе4еливШите! Twisted Evil

# 137
  • Italia
Абе,хора,днес ДЮн_ска е рождени4ка  Simple Smile

Деска,където и да си..4естит Рожден Ден  Hug
Бъди здрава,все такава свежарка и нека лоШите неЩа останат зад гърба ти колкото се може по-скоро   bouquet

# 138
# 139
  • в едно миланско село
само френ4 и/ли безцветен лак използвам от години, даже не ми побира главата, 4е може да съм слагала неЩо цветно  Rolling Eyes
ноктите са ми не по_дълги от 2/3мм и по_дълги не харесвам, дори и на хубави ръце и елегантни пръсти, дългият нокът ми простее (сори, ли4но усеЩане, да не се обиди някой  Embarassed)
на краката не слагам, Щот нямам нокти, от време на време като имам мноого време и желание си рисувам такива  Twisted Evil

много horror_ски зву4и  Mr. Green
Току Що разбрах,4е онова Тяло,Съпружеското,из4езва в неделя сутрин,имали някакво фирмено мероприятие в Ри4оне и се връЩа в понеделник ве4ерта за да преспи у дома и във вторник рано рано по първи петли запраШва за Рим и Ще се върне някъде към сряда.

ми хорорски е  Laughing
ако един мъж може да издържи гледката на краката ми, зна4и е либоФ  Joy
ми ти си пе4еливШа, няколко дена спокойствие  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 17:36 от feiam

# 140
Феиам, ти си съща Пепеляшка. Simple Smile

Аз пък след 3 дена съжителство с муратори, печеля къща като строителна площадка и чистене на тонове прахоляк сега, за да ни е поне малко чисто през уикенда. Но така или иначе в понеделник майсторите пак ще се на линия.

Честит рожден ден на Дюн! Hug  bouquet

# 141
  • Italia

много horror_ски зву4и  Mr. Green

ми хорорски е  Laughing
ако един мъж може да издържи гледката на краката ми, зна4и е лЮбоФ  Joy
ми ти си пе4еливШа, няколко дена спокойствие  Mr. Green

A,да,за спокойствието ве4ер в къЩи сама си завиждам ама за ти4ането сутринта рано с двете деца за у4илиЩе малко по-малко..  Rolling Eyes Вярно,4е има алтернатива да оставя Джулия да спи при баба си (хем няма да става много рано,4е е на две кра4ки от у4илиЩе ) ама не знам на бабата дали няма да и дойде нанагорно да я води и прибира все тя тези три дни. newsm78

# 142
  • в едно миланско село
Феиам, ти си съща Пепеляшка. Simple Smile

Аз пък след 3 дена съжителство с муратори, печеля къща като строителна площадка и чистене на тонове прахоляк сега, за да ни е поне малко чисто през уикенда. Но така или иначе в понеделник майсторите пак ще се на линия.

Честит рожден ден на Дюн! Hug  bouquet

ама галоШ4е вместо кристална пантофка, плс  Mr. Green

4естито и от мен на ДЮн  Hug

# 143
  • Italia
След като изядох една пиадина котто е бри за обяд ,нон контента продължавам със здравословното хранене  Twisted Evil Току Що униЩожих пове4е от две Шепи Шам фастък и сега си подслаждам дуШата с Тоблерон. За дове4ера ако междувременно не съм ритнала камбаната съм предвидила пица. Mr. Green  Laughing Embarassed ooooh!

# 144
А по пътя към вас няма ли да се отбиеш в някой магазин за детски дрехи да си купиш нови дънки? Twisted Evil (каза със завист тя)

# 145
  • Italia
А по пътя към вас няма ли да се отбиеш в някой магазин за детски дрехи да си купиш нови дънки? Twisted Evil (каза със завист тя)

Aбе ти майтап си правиШ със старото ку4е ама аз оЩе от преди ваканцията съм си набелязала едни дънки и все ми минава котка път и не успявам да отида да ги пробвам и купя.Дали това сега не е добър повод ? newsm78  Mr. Green

# 146
  • в едно миланско село

намирам 4е Макдирокова е леко нахална  Crossing Arms

# 147
  • Italia

намирам 4е Макдирокова е леко нахална  Crossing Arms

Що нахална,бе. newsm78 Кажете ми,4е съм голямо прасе та белким се засрамя.Не мога да спра да плЮскам  Embarassed ooooh!

# 148
  • Italia
И за да си дадете сметка колко е драмати4но положението Ще ви кажа,4е сутринта изядох две пар4ета торта за закуска. Confused Никой не ми яде тортата у дома,направо нямам дума. А тя си е вкусна,4естна дума,даже много.И аз за да не ходи зян си я уважавам сутрин и ве4ер. Rolling Eyes

# 149
Дирокова, аз последвах съвета ти и дадох възможност на жената да идва да се грижи за нас  Grinning   Бахси колко е хубаво ... + днес ни е донесла и кюфтенца ...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт