107 книги и филми,храна за дуШата.Нова средиземноморско италианска диета

• 31 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Дюнски, стискам палци, до неделя още малко остава ...

Тука също е хладничко, но слънчево и приятно, аз вече съм готова за зимата - ъггс и по-дебели дрехи ... в Декатлон овършах секцията за сноуборд, там продават разни фланелки, които са много тънки, но термични, много са удобни и полезни, защото не се навличаш като бяла мечка..почти ми се иска да завали сняг вече:)

Продължава драмата с избора на кола  Дирокова, тоя Ноут май не е нашата кола .... Сега сме пак в изходната точка ...

# 181
  Dune, честит рожден ден на патерица!  Heart Eyes Hug
   Много любов и късмет!  Heart Eyes  bouquet

След бързото захладняване и при нас  в офиса всички са болни, за момента само аз се крепя, да видим докога... Praynig

Thinking Не знам при вас как е (въпрос към живеещите в университетски градове Wink) , но забелязвам в последно време много студенти по влаковете, много повече отколкото миналата година?
      Едвам се качвам във влака за работа, дори често се налага да пътувам по стълбите... #Crazy
   Имаме нова младичка колежка и тя казва, че много нейни приятели са започнали да учат, понеже не се намирало работа.. Rolling Eyes

Да се похваля, че февруари 2010 съм в командировка на най-големия панаир за играчки в Европа в Нюрнберг - Германия.  Party

# 182
  • в едно миланско село
Дюнски, стискам палци, до неделя още малко остава ...

Тука също е хладничко, но слънчево и приятно, аз вече съм готова за зимата - ъггс и по-дебели дрехи ... в Декатлон овършах секцията за сноуборд, там продават разни фланелки, които са много тънки, но термични, много са удобни и полезни, защото не се навличаш като бяла мечка..почти ми се иска да завали сняг вече:)

Продължава драмата с избора на кола  Дирокова, тоя Ноут май не е нашата кола .... Сега сме пак в изходната точка ...

Лени, не са ли от някакви синтети4ни материи тези фланелки?  newsm78
в смисъл, не запотяват ли?  Rolling Eyes

мойта голяма Щерка, която не се разболява никога, е в къЩи с температура, малката исках да я спра от плуване днес, ама му удари един рев сутринта, та я пуснах. татко и оба4е, забравил да и сложи хавлията в сака  Confused
не ми се мисли как са я изсуШили  ooooh!

при мен в работата е все по_умряло, много трудни ги виждам тези месеци и никакво коледно настроение не смятам, 4е Ще ми дойде  Confused

# 183
Ами моите  са от полиестер, но много мек и мрежовиден така да се каже, има някаква технология, не запарват, запотяват, никакви одори не задържат също така (това даже го пише на опаковката, хаха) и най-вече  държат топло. Моите струват по 9.90, но има и мн. по-скъпи. Аз съм много доволна.

# 184
Деска, да си жива и здрава на патерица, много късмет, здраве и любов! Бързо оздравяване и дано си успяла да си разрешиш проблемите в София.
Макдирокич, мина му на Валтер, след една седмица и едно лекарство антивирално, 35 еври  Shocked, само кашлицата си я влачи още и няма изглед да я остави в скоро време  Laughing. Много е упорита. То и аз си бухам порядъчно, Бобо също, а малкия е със сополи.
Да ви се похваля за огромния напредък на малчо - нали тръгна от 1 октомври на ясла, всеки ден до вчера само реве там, 2 часа сутрин, стои или на ръце или в едно кошче за кола, отказва всякакво ядене и пиене.... Бях се уплашила, че няма да свикне, ама днес - чудо невиждано - изобщо не плакал, играл си с играчките, изял 2 парченца круша, и пил вода, а като влязох да го взимам, само ме погледна, и продължи да си играе (а до вчера се затичваше ревейки към мен и ме стискаше, та не ме пускаше). Направо златно дете! Ако и утре е така, от четвъртък ще пробваме да обядва там.
Лени, каква кола си търсите точно, т.е. какви са ви изискванията?
Тук на Бъдни вечер се яде капитоне задължително, минестра маритата (от 7 вида зеленчук и месо), пастиера и останалото - по вкус, и се играе томбола и разни други игри, естествено, колкото повече хора, толкова по-добре. На Коледа се приготвя и скара обикновено, събират се още повече хора, и пак се играят игри. Същото и на С.Стефано. Демек основното е яденето  Laughing

# 185
ами деси, ние търсим нова кола с голям багажник и минимален разход на гориво на добра цена:) тоест, колата със сигурност ще е на газ, като предпочитахме модел произведен на газ, а не с монтирана ( фабрично) бутилка. в крайна сметка обаче колата ще е с монтирана бутилка от самата фабрика май.
засега варианта беше нисан ноут, сега се върнахме на кашкай и новия рено сценик.
мн зависи и какви намаления ще ни направят + за колко ще приберат колата на мъжа ми , която няма 4 хиляди км, т.е е почти нова....

# 186
  • Bulgaria-Italia
Хай банда  Hug

Ние вече се завърнахме от БГ . Най-после с Поли . Вече ходи на училище ,скучно и е там,защото нищо не разбира ,всъщност вече разбира,но много малко .Казва,че децата са много мили с нея.Постоянно и помагат за ученето , канят я да играят заедно ,подаряват си картинки и разни такива щуротии .Засега всичко е наред ,надявам се и занапред да е така .В очакване сме на медиаторе ,но докато се появи такъв,сигурно вече няма да има нужда от него .

Престоя ни в Бг не беше от най-хубавите.Случихме възможно най-лошото време - студ,дъжд . Занимавахме се с изследвания на Полина,извадихме и и трите сливици ,защото много боледува това лято .Надявам се поне здравословни проблеми да нямаме повече.
Ние правихме зъби , и така почти не си починахме .Но .... карай да върви  Mr. Green ,догодина.

И така вече и аз съм тук .Не съм ви чела ,надявам се всички и семействата ви да сте добре  Hug

# 187
  • Italia
Ахой  Simple Smile

Лени,на Дамяно колата Еуро 2 или 3 е? Дай някакъв таван на бЮджета. Thinking За Ноут_а,да с малък багажник е.Съседите ни дето я имат едвам побират голдън ретривъра отзад, а имат и бебе и са сложили един огромен покрит багажник отгоре ама пак се 4удя къде слагат вси4кия багаж. newsm78

ДЮн_ска, дано мине по-бързо времето оставаЩо до неделя. Hug Мога съвсем бегло да си представя как се 4увстваШ... Confused

Астрея не знам дали има пове4е или по-малко студенти от миналата година,но знам,4е сутрин от 7 4аса докъм 9.30-10 4аса де Що има влакове и метро са пълни с народ,и пендолари и студенти и просто хора отиваЩи на работа.. Tired

Феиам,да се оправя бързо девойката. Hug Много отрано,бе... Confused

Мен ме мъ4и оЩе онази ужасна настинка от миналата седмица. Уж попремина ама оЩе не съм напълно ок. 4удя се вси4кия този секрет дето ми извира от носа ми откъде по дяволите се взема и няма ли да свърШи най-накрая. Crossing Arms Баси,последните 5-6 години неЩо съм се разкекавилиа яко.Едно време не боледувах толкова. Сега не са настинки, не са грипове,не е 4удо. В4ера ми пуснаха модула за адезионе за противогрипната ваксина в работата.ОЩе седя и му се 4удя.. newsm78

Леко съм бясна от в4ера...  #Cussing out Прибира се девойката от у4илиЩе....без фелпа. Питам я къде е и тя ми отговаря ,4е я нямало на зака4алката.  Shocked Да поясня,те си зака4ат връхните дрехи на зака4алки извън класната стая,в коридора. Каза,4е като била ходила до тоалетната и видяла,4е е паднала на земята и я зака4ила отново а после като тръгнала да си ходи фелпата я нямало. Нова фелпа,подарък и е от една моя приятелка,беШе я обли4ала два пъти.Confused Сутринта питах биделлата ама тя вдигна рамене и каза,4е не знае ниЩо понеже тя работела сутринта и 4е Щяла да пита колежката от следобедната смяна дали евентуално не са я намерили. ooooh! Мъжът ми вика " Забрави,няма да се намери,гаранция ти давам,някой си я е харесал"   Crazy Аз съм бясна направо.Сега 4акам да отиде свекърва ми да я прибере и да видя дали Ще има развитие по въпроса и ако няма отивам там да им правя скандал. #2gunfire

# 188
  • Italia
Десита,сигурна бях,4е се е оправил 4овека независимо от "диагнозата". Wink
Пак добре,4е Уилям толкова бързо е престанал да пла4е,хем е мъни4ък все пак,пу пу. Като си помисля моята буболе4ка каква е лепка и как не ме оставя да мръдна на 1 метър от нея ( напоследък реве дори като я оставям при баба и за да ходя на работа  Crazy ) се 4удя как Ще се развият събитията като тръгне на детска. newsm78

# 189
  Миленче, моя маршрут е точно покрай Бикокка с влака и после с метрото до офиса, който е до Политекникото на Милано.  Peace
  Определено виждам много повече народ от миналата година по същото време.

Дъщерята казва, че в университета има опашки пред тоалетните и се чака по 10 мин пред автоматите за кафе и вода. #Crazy

За случката с фелпата, ходи им вдигни един скандал, какво е това нещо.  Twisted Evil Crossing Arms

kasier   Hug бен торната!

# 190
  • в едно миланско село
Ахой  Simple Smile

Лени,на Дамяно колата Еуро 2 или 3 е? Дай някакъв таван на бЮджета. Thinking За Ноут_а,да с малък багажник е.Съседите ни дето я имат едвам побират голдън ретривъра отзад, а имат и бебе и са сложили един огромен покрит багажник отгоре ама пак се 4удя къде слагат вси4кия багаж. newsm78

ДЮн_ска, дано мине по-бързо времето оставаЩо до неделя. Hug Мога съвсем бегло да си представя как се 4увстваШ... Confused

Астрея не знам дали има пове4е или по-малко студенти от миналата година,но знам,4е сутрин от 7 4аса докъм 9.30-10 4аса де Що има влакове и метро са пълни с народ,и пендолари и студенти и просто хора отиваЩи на работа.. Tired

Феиам,да се оправя бързо девойката. Hug Много отрано,бе... Confused

Мен ме мъ4и оЩе онази ужасна настинка от миналата седмица. Уж попремина ама оЩе не съм напълно ок. 4удя се вси4кия този секрет дето ми извира от носа ми откъде по дяволите се взема и няма ли да свърШи най-накрая. Crossing Arms Баси,последните 5-6 години неЩо съм се разкекавилиа яко.Едно време не боледувах толкова. Сега не са настинки, не са грипове,не е 4удо. В4ера ми пуснаха модула за адезионе за противогрипната ваксина в работата.ОЩе седя и му се 4удя.. newsm78

Леко съм бясна от в4ера...  #Cussing out Прибира се девойката от у4илиЩе....без фелпа. Питам я къде е и тя ми отговаря ,4е я нямало на зака4алката.  Shocked Да поясня,те си зака4ат връхните дрехи на зака4алки извън класната стая,в коридора. Каза,4е като била ходила до тоалетната и видяла,4е е паднала на земята и я зака4ила отново а после като тръгнала да си ходи фелпата я нямало. Нова фелпа,подарък и е от една моя приятелка,беШе я обли4ала два пъти.Confused Сутринта питах биделлата ама тя вдигна рамене и каза,4е не знае ниЩо понеже тя работела сутринта и 4е Щяла да пита колежката от следобедната смяна дали евентуално не са я намерили. ooooh! Мъжът ми вика " Забрави,няма да се намери,гаранция ти давам,някой си я е харесал"   Crazy Аз съм бясна направо.Сега 4акам да отиде свекърва ми да я прибере и да видя дали Ще има развитие по въпроса и ако няма отивам там да им правя скандал. #2gunfire

4акай преди да вдигаШ скандали дали някое детенце няма да я върне. малки са оЩе, може по греШка да я е взело и не вярвам родителите да не я върнат.

за "свинския" грип като погледнах контроиндикациите на 2те антивирални, мисля 4е, мерси, Ще се лекувам с аспирин и подобни, или други ол_ин_уан, но не и с тези ила4и  ooooh!

# 191
  • Italia
Ми Ще из4акам да 4уя сега като се прибере какво Ще ми каже. Аз ако детето ми се прибере с неЩо 4уждо на другия ден Ще го занеса обратно,тоест днес би трябвало да се появи фелпата,или греШа ? newsm78 А ако не се появи все пак ?  Thinking На Джулия и е доста тъпо и сноЩи рева даже... Confused

Аз така и така съм се освинила та си мисли,4е среЩу ниЩо свинско не трябва да се ваксинирам Mr. Green Умувам за традиционната сезонна грипна ваксина... Thinking

# 192
  • в едно миланско село
Ми Ще из4акам да 4уя сега като се прибере какво Ще ми каже. Аз ако детето ми се прибере с неЩо 4уждо на другия ден Ще го занеса обратно,тоест днес би трябвало да се появи фелпата,или греШа ? newsm78 А ако не се появи все пак ?  Thinking На Джулия и е доста тъпо и сноЩи рева даже... Confused

Аз така и така съм се освинила та си мисли,4е среЩу ниЩо свинско не трябва да се ваксинирам Mr. Green Умувам за традиционната сезонна грипна ваксина... Thinking

по принцип да, ама ако да ре4ем, се е разболяло детенцето?  Rolling Eyes

съвет за ваксини не давам, мнението ми е 4е е безсмислена, къде 4етях в4ера, 4е според някакви статистики ваксинираните хванали пове4е грип от неваксинираните?   Mr. Green
4акай да го потърся

# 193
  • Italia
Хай банда  Hug

Ние вече се завърнахме от БГ . Най-после с Поли . Вече ходи на училище ,скучно и е там,защото нищо не разбира ,всъщност вече разбира,но много малко .Казва,че децата са много мили с нея.Постоянно и помагат за ученето , канят я да играят заедно ,подаряват си картинки и разни такива щуротии .Засега всичко е наред ,надявам се и занапред да е така .В очакване сме на медиаторе ,но докато се появи такъв,сигурно вече няма да има нужда от него .

Престоя ни в Бг не беше от най-хубавите.Случихме възможно най-лошото време - студ,дъжд . Занимавахме се с изследвания на Полина,извадихме и и трите сливици ,защото много боледува това лято .Надявам се поне здравословни проблеми да нямаме повече.
Ние правихме зъби , и така почти не си починахме .Но .... карай да върви  Mr. Green ,догодина.

И така вече и аз съм тук .Не съм ви чела ,надявам се всички и семействата ви да сте добре  Hug

Касиер,добре завърнали се. Hug Радвам се,4е сте си ве4е вси4ки заедно тук. Дано Поли свикне бързо и да се появи скоро медиаторе_то а може и да не стане нужда,като знам децата колко бързо попиват и нау4ават 4уждите езици. Peace Wink

Гери, наистина ли стана година откакто си на новото място  ooooh! Лелееее,как минава времето  #Crazy

Феиам,недей да търсиШ статистики,аз съм ти живия пример  Twisted Evil Досега съм се боцкала три пъти тук в работа.И трите години се разбих да боледувам,даже ка4вах 40 градуса темп,неЩо,което досега за 30 и кусур години не ми се беШе слу4вало. Shocked Ама нали успокояват ,4е грипа се изкарвал в по-лека форма като се ваксинира 4овек и аз все на тая кълка лежа.А тук при нас наистина е ужас,200 и кусур 4овека сме,прозорците не се отварят пове4е от 2 пръста,4е сме на високо,явно ги е страх някой да не реШи да прави опити за летене  Twisted Evil и въздуха в офиса е отвратителен.Да не говорим,4е зимно време температурите са субтропикални и климата просто е рай за всякакви вирус4ета и бацили. Sick

# 194
Миленски, Еуро4 е колата, в Рено ще му я вземат за 7500, което е повече от очакваното, по листино е по-малко, но тя е с кожен салон и т.н.  Бюджетът ... бюджетът е под 20 хиляди, но така или иначе колите, к сме фиксирали в момента ще излязат по-малко ( Сценик, Кашкай..).Ще помислим още малко, ако имаш предложения, давай, готови сме да гледаме още...

Никога не съм се ваксинирала и не мисля да го правя ... скептична съм към резултата, бих го направила само, ако примерно е много важно да не заразя някой болен ...

Общи условия

Активация на акаунт