107 книги и филми,храна за дуШата.Нова средиземноморско италианска диета

• 31 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Bulgaria-Italia
10 cent,s правих кестените по твоята рецепта . Много бърза,лесна и вкусна  .Благодаря,че сподели    bouquet

# 316
  • UK

ето и туй го пише: http://bg.wikipedia.org/wiki/След_десет_години

Песента „След 10 години“ е кавър версия с български текст на песента „Amico di ieri“ на италианската група Le Orme. Оригиналната песен е написана от Toni Pagliuca и издадена през 1975 в албума „Smogmagica“.

Че тъпо- не че са използвали музиката, а щото това беше една от песните, които за мен са символ на българската музика от едно време...

Между другото, чухте ли Васко Роси каква гавра е направил с една страхотна песен на Radiohead (Creep)?
За тези, които познават оригинала, гледайте: http://www.youtube.com/watch?v=VgJCvIuvFRI
 Sick #2gunfire #Cussing out Sick

# 317
запо4ва се....хаиде да видим какво сте изсипят тази годиана.... newsm78 Laughing newsm78...............buona visione

# 318
5 месеца дано имате търпение  Laughing

Аз ще си търся забележителности из света...наоколо съм  Crazy

# 319
о неееее... дано не почне скоро и тук в Бг, че ще ми спрат сериала (Престъпни намерения). Като говорите за кавъри се сетих за Che sarà има една песен на български която пее Спри до мен, спри до мен, сещате ли се?

# 320
Сещаме се. Много ми е досадна. Laughing

Льоли, обожавам "Creep" на Radiohead. Хипнотизирала съм се, гледайки видеоклипа.... Дано Васко не се престарае и в "кавъра" на видеото. Laughing

# 321
  • Italia, Palermo
Добрутро!

# 322
Миликс, Усмихна ме от сутринта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Joy Joy Joy

# 323
  • Italia, Palermo
Кала, видях го в кипърската тема, големи са скици.
Напоследък рядко куквам рано сутрин, досега мх балкон и правих закуска, та както никога седнах в тоя час тук.
Лек ден на всички!

# 324
Привет дами Hug

Аз се завърнах... видях и ли4ните съобЩения, благодаря ви.
Нямам хубави вести, та Ще ги премъл4а...
Раи си възвърна усмивката ( заслуга и на купиЩата подаръ4и от бг  Wink)

Гер4е, да ти в живо и здраво Борян4ето, все така умно и добро, да те изпълва с гордост  bouquet

За работата..определено преди да родиШ дете е много по вероятно да си намериШ... Confused

Миликс, страхотна закуска, наистина Blush

Хубав ден,
до после
  bouquet

# 325
  • UK

И аз сега закусвам, но не по български обичай  Mr. Green Забелязвам, че ресторантът има италианско име, хехех.

# 326
  • Italia, Palermo
Здарасти, Ljoli! Ама видя ли и ирландската какъв смях е, наденици, боб и прочие, което там едва ли е баш така с всичките тия неща накуп!
Дюн, дано скоо се оправят нещата! дано Раето да не е страдала много, но сигурно и е било страшно мъчно за теб, д не кажа объркана в мисли къде си изчезнала с дни и дали ще се върнеш при нея. Не знам кога малките започват да разбират кончеттото за определено време, като след еди колко си дни, утре, в неделя например и т.н.

# 327
  • UK
Здарасти, Ljoli! Ама видя ли и ирландската какъв смях е, наденици, боб и прочие, което там едва ли е баш така с всичките тия неща накуп!

Ама страшното е, че типичната английска закуска (не ирландска, но предполагам че е същото) включва точно това- боб, яйца, наденици, домати- хиляди калории за старт на деня...ние с йогуртите и бриошите като бедните корейски деца  Wink

# 328
Дюн, кураж!

Разбират, Миликс, разбират. На Раето й е било мъчно за майка й, но не мисля, че е страдала от синдром на изоставяне, особено ако е имало кой да й повтаря, че мама скоро ще се върне. А то е имало. Simple Smile Може да са малки и мозъчето им да е малко, но си го ползват и разбират.
И ние сега сме разделени с Андреа, близо 20 дена вече и се очертава да се проточи още Rolling Eyes, но нямаме драма. Не е плакал за нас нито един път, всяка вечер си говорим по телефона, разказваме си разни неща... Чувства се в сигурни ръце, забавлява се и знае, че скоро ще се върне при мама и тати, така че всичко е нормално.

# 329
  • Italia, Palermo
Аз не съм много по закуските, мразя и тия сладките тукашни.
Ох, сега се заслушах в една играчка на МАрги- куботто парлотто на Кикко, че на " ингилизки" казва " one apple, two apple, three apple", без s накрая!!! Shocked
Ани, успокоително звучи, мерси за инфото от вас, "препатилите". Явно когато се налага трябва да сме спокойи и да не се драматизира, а може би и детето като се занимава и като му се говори и повтаря по доста пъти да не се страхува сеотпуска и чака мама. Не знаех, че и на вас ви се е наложило да се поразделите и то не за часове, а за доста, небезразличен брой дни.

Общи условия

Активация на акаунт