145 DE: Извадихме чадъри и ушанки по немските паланки

• 31 394
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте на всички!

Последните дни успявам само да прочета по диагонал какво сте писали, защото се разправям само с доктори и болести.  #Crazy

В поденелник сутринта Алекс падна в банята и си удари главичката отзад на теракота. Следобед ми се струваше отпаднал и докато се чудех на мъжа ми ли да звъня или на доктора, той повърна. Веднага тръгнахме към спешния кабинет на нашия педиатър. Добре, че мъжът ми работи на 2 мин. от вкъщи и успяхме да се организираме бързо. Там се разбра, че освен падането, Алекс има червено гърло и температура. Явно в опитите се да го държа буден в колата, не съм забелязала, че е вдигнал температура. Взеха му кръв, даже 2 пъти, че първата проба не станала. Даде ни направление за детска клиника, ако има нещо необичайно през нощта, свързано с падането. А ако продължи да вдига температура, на сутринта пак да ходим на преглед при него. Така и стана, Алекс продължи да вдига температура и на сутрината, отидохме в кабината на педиатъра. Отново му взеха кръв, имаше червено гърло, възпалени уши. Сега пие антибиотик, температуропонижаващо лекарство и капки за нос. Снощи се борихме с 39,5 градуса температура, но днес вече е добре. Няма температура, весел е, но иска да е само гушнат в мен. Толкова много се изплашихме с мъжът ми, а и направо ми стана лошо като разбрах, че детската клиника е на около 40 км от нас.  Cry Дано не се налага да ходим там по спешност.

Относно общата инициатива за Анджи - бих се включила с удоволствие, но и аз не съм много запозната с Ибей. Досега не съм продавала нищо.
Кате, голяма  Hug и от мен.

# 646
SMG, ужас  Sad Добре че сега е по-добре. Гушкайте се, да му мине съвсем  Hug

Сбъдваща, готово  Grinning Но нека първо помагаме да се събере голямата сума, до Коледа има още време.

Търси се доброволец - продавач в ибей!  Wink

# 647
Чико е профи в Ибей, за Биба се сещам. Аз също мога, но просто физически нямам време да се занимавам.
Но мога да участвам също с нещица по тази идея.
Обещах следващия път да занеса на Анджи пепеляшкиния компютър на Мирел - хем ще се забавлява, хем ще позатвърди малко немски думички. Питах ги, те се съгласиха с голяма радост.
Мислех да им дам на ръка парите, които мислех да превеждам, но майката направо ме срази като отказа категорично. Почувствах се неловко.
Въпреки всичко ще ги преведа.

# 648
Катя, аз мисля че превода във всеки случай е най-удачния вариант. Ако получават пари в брой, трябва да се занимават да ги внесат по сметката.....по лесно е за тях самите с превод, мисля.

За ибей: идеята ми е (но се приемат и други идеи, разбира се  Hug ), че всеки който има да продава нещо за каузата, да го снима и да напише текст (аз с удоволствие ще помогна за текстовете!) и ги праща на човека, от чийто акаунт ще се продават. Когато артикулите са продадени и платени, се ангажира да ги изпраща на купувача (този който има акаунт трябва да праща тази инфо на този, чийто артикул е продаден) незабавно.

# 649
Здравейте!
СМГ  Hug,бързо да оздравява Алекс!
И аз се присъединявам да помогна с каквото мога за Анджи.Дове4ера 6те потърся инфо да преведа  малко пари4ки!Малко,но от сърце!´
След 2 4аса сме на Мартинстаг Simple Smile
Гея,малкият добре ли е ве4е?Да се намери добър педиатър не е лесно.Аз се радвам ,4е имаме късмет с на6ият.Детето му ходи заедно с Тити в детската градина.Млад 4аровник,който винаги дава добри съвети и рецепти.Клиниката тук е пове4е от добра,такова внимание не бях срещала никъде.дано не ни се налага да ползваме услугите й
Имате ли идея какво мога да сложа на стената до която е леглото на малкия?Нещо мекичко трябва да е,за6тот все си тряска  главата като се обръща,а и оби4а да се подпира на нея.
Про4етох последните страници набързо,дове4ера пове4е!

# 650
Снимките с Анджи
Бягам, че ме чака Мартинсумцуг. Crazy
Бубе, благодаря ти!  Hug (ти знаеш защо)

# 651
  • Germany
И аз ще участвам с работи за продаване, но и аз не съм наясно с и-бей  Embarassed Кажете как ще процедираме  Peace

# 652
  • в сърцето на един мъж...
Веч, а да наснимаш децата за календари, картички, нещо такова и да съберем и така пари? Както ще снима Малена?
Алекс днес след прегледа вдигна пак температура. Доктора пусна тест за модерния грип Sad Сърцето ми се е свило, но пък се надявам да е прав - каза, че щом не се чувства зле през деня и е на периоди, вероятността да е само нормален грип или нещо подобно била по-голяма.

# 653
Здарвейте,мами.
Имам нужда от помощ.
Таткото на Михаела от Смолян,която е в будна кома,се нуждае от подслон за около седмица.
Пускам ви линк към темата и се надявам скоро да се намери някой добър човек,който да откликне
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423970.0

# 654
Здарвейте,мами.
Имам нужда от помощ.
Таткото на Михаела от Смолян,която е в будна кома,се нуждае от подслон за около седмица.
Пускам ви линк към темата и се надявам скоро да се намери някой добър човек,който да откликне
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423970.0

Деси, в офертата има включен престой за един придружител.

# 655
Да ,зная.Говорим за таткото на детето,който ще пътува с тях.

# 656
Ясно. Ако тук никой не може да помогне, питайте в болницата за пансион, иначе може и в посолството да питате - преди имаха и те пансион там. http://hotel-kubrat.com/index.php?lang=eng&hotel=2  този хотел се намира до посолството, в баш центъра, и е собственост на българин. Може и него да питате каква цена ще ви каже.

Но преди всичко трябва да се уточнява за кога става въпрос.

# 657
Благодаря.Не разбирам немски,бихте ли могли да ми посочите имейли и  телефони на този хотел?

# 658
  • в сърцето на един мъж...
Hotel Kubrat Berlin Mitte

LeipzigerStraße 21
Germany- 10117 Berlin
Tel: +49 /(0)30 / 2012054-55-0
Fax: +49 /(0)30 / 2012057
Email: hotel-kubrat@t-online.de

Ето това е, което те интересува.

# 659
Благодаря.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия