145 DE: Извадихме чадъри и ушанки по немските паланки

• 31 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Мая те май не дават пари.  Sad Но във Фейсбуук една жена каза да се търсел донор сред балкански етнос. За това, независимо от Анджи, можете да се типизирате и да ви включват в базата данни с донори.  Аз лично съм регистрирана, само ми взеха кръв и това беше. Всеки може да го направи - аз бях бременна в 9ти месец, когато ме типизираха.

Колкото повече регистрирани донори има, толкова по-голям шанс имат всички болни. Повечето от вас знаят, че майка ми почина именно от левкемия и то от почти същият тип, от който страда Анджи сега. Тогава медицината още не беше толкова добра и нямаше много донори - а всеки една от нас може да помогне, давайки малко кръв  Peace

# 676
Момичета, за идването ми до Мюнхен имам няколко въпроса.
Трябва да знам колко деца ще снимам, в какви светлинни условия и на каква възраст са децата, за да знам какъв реквизит да мъкна. Все пак ще пътувам с Елиас и не искам да прекалявам с багажа.
Пускам ви идея - организирайте парти за Никулден, наемете нещо като зала с детски кът, така че всички да могат да дойдат тогава, хем да наснимам хлапетата и да имаме време да се видим.
Имам опит в снимане в такива "екстремни" условия, остава на вас да се организирате.
Да не съм голословна
Освен това искам да знам майките дали ще искат (имам предвид тези, които не пишат тук) по-артистични снимки?

# 677
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, ние сме със свински грип, изследването излезе положително Cry
Веч, ще попитам майките, които са извън мамата. Имаше идея да се събираме нашата компания за Николаус. Има даже резервирана къщичка за 5ти декември. Ще попитам евентуално да се съчетаят нещата ако те имат желание.

# 678
Гея, бързо оздравяване  Praynig

Катя, парите трябва да са събрани до 2, макс. 3 седмици  Confused

# 679
Гея, бързо да оздравява Алекс. И в нашата градина има свински грип.

Хубаво е, че има превод на страницата на Анджи. Дано успея и аз нещо да направя.

# 680
Оле, Гея, какво ти е на главата! Дано да му мине като на куче!  Hug
Татяна, защо до 2-3 седмици? Аз разбрах нещо друго от майката.

# 681
Веч, на главата ми е тъпата немска система, която вече пет дни бави изследването и едва вчера се съгласиха да го направят Close Сътоветно сега е още по-зле, защото не искат да изпишат нищо на детето, а то вече има проблем със стомахчето - събужда се нон стоп с болки, като добавим и това, че почти не иска да яде... Не знам как бихме се справили с това нещо, че и да му мине като на куче...
По въпроса - до сега мамите тук са положително настроени към фотосесия. Остава да се реши кога и как ще бъде.

# 682
Гея,  Hug за Алекс. Дано по - бързо се пребори с болестта. Стана ми много мъчно за детенце.  Sad

# 683
Гея  Hug дано Алекс бързо се оправи  Praynig Как така не ти предписват лекарства? Всъщност дава ли се някакви по-специални лекарства за този грип или като при други само нещо за смакване на температура?

Татяна може ли да дадеш повече информция къде трябва да се отиде, за да се даде кръв и да се направи това вписване в дарителската банката.

Ние точно на Никулден се връщаме от Лондон. Но кацаме към 10 сутринта. АКо е нещо в ранния следобед може и ние да участваме, но пък няма да можем да приютим Веч. Иначе на 18.12 отлитаме за България.

# 684
Дава се тамифлу или реленца, за да се избегнат усложненията, които могат да са смъртоносни. Но не желаят да ни изпишат нищо, въпреки че той кашля ужасно и има вероятност да се усложни, защото е предразположен към бронхити. Не знам дали е човешко това лечение, което те прилагат, но да слушам как детето ми се мъчи от кашлица до повръщане и пълен задух не ме прави щастлива и ме кара да искам да убия някой Close

# 685
Гея не го разбирам това с вашия лекар .. дано състоянието на малкия да не се усложни Hug
По коя сметка ще превеждате паричките за Анджи? В ОББ България ли?

# 686
Гея, преборихте високата температура, което е успех. И с всичко останало ще е така!  Hug
Липсата на апетит и раздразнен стомах са придружаващи симптоми на повечето простудни и вирусни заболявания.
Аз продължавам повече да се страхувам от обикновената инфлуенца в по-сериозна форма, отколкото от свинския грип.
Защо не отидеш при домашния ви лекар за рецепта, прескачайки педиатъра?

# 687
Мамун, не става Sad Не може да се прескочи, освен ако не си изпрося лекарства за мен и ги давам на него... Той е зле - кашля много, даже преди малко отново повърна Sad А високата температура я има - на два, на три часа вдига 39. Така че не сме я преборили, просто я сваляме за малко. Страх ме е тази кашлица да не прерастне в нещо, по-сериозно Cry Той все пак боледува преди 10на дни.

# 688
Гея, още утре заранта закарай детето в спешното на най-близката добра клиника, или ако трябва извикай Бърза помощ. Така няма как да ти откажат лечение и рецепта. Аз бих го направила за по-скорошното оздравяване на детето!

# 689
Гея,дано не ти се налага,но по4ивните дни zнае6 има дежурни кабинети.Тьрси6 Notdienst,обажда6 се и те ти каzват ,кьде има дежурен лекьр в твоят район и кога може да те приеме.Тогава мисля обрь6тат пове4е внимание.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 02:47 от Sesiliq

Общи условия

Активация на акаунт