145 DE: Извадихме чадъри и ушанки по немските паланки

• 31 399
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Ами нали това ти казвам. Значи лятото всичко му е било ОК, сега в градината нещо не е ОК. Според мен виж какво. С какво се хранят, спи ли на обяд, ходи ли с удоволствие , има ли приятели, интересно ли му е и пр.
Яз пък съм по-скоро склонна да не вярвам на научните обяснения, защото напоследък всичко е толкова комерсиализирано, че за мен няма научно обяснения, което да не е финансирано с цел печалба. Лекарите ще изпишат по-скоро за 5мин. преглед  лекарство , отколкото да отделят 1 час да видят какъв реално е проблема на човека и какво е довело до състоянието.
Просто всичко е пари според мен, а фарма мафията е по-опасна от нарко мафията . А е и легална.

# 631
  • в сърцето на един мъж...
Има приятели, не спи на градината, прибирам го в къщи. Не яде там, ако нещо не му харесва и се оказа, че е единствения, който не могат да накарат насила да изяде ядене, което не му харесва. Доказано е и поради тази причина е окачествен като "терорист". Останалите деца са тихо малтретирани и ядат дори и насила. Ходи с желание, даже се сърди ако не го пускаме. А сега ти ми кажи таз аюрведа как ще помогне като няма почти нито едно отрицателно нещо...

# 632
Не знам  Simple Smile Това трябва  ти да измислиш и откриеш. Опитайте да направите някаква промяна според мен. Виж, ако имате възможност направете промяна в климата. Ако можете идете си до БГ за празниците   newsm78

# 633
Ходих да се видим с Анджи и майка и! Тази жена е невероятна! Толкова силна и лъчезарна, пълна с енергия.
Анджи е добре, оправя се от погрома нанесен над тялото и в българската клиника. Много се зарадва на Елиас - липсва и брат и. Правих снимки, ще пусна по-късно във фейсбук.
Смазана съм психически и не ми се коментира за състоянието на българската здравна система. Twisted Evil

# 634
Ходих да се видим с Анджи и майка и! Тази жена е невероятна! Толкова силна и лъчезарна, пълна с енергия.
Анджи е добре, оправя се от погрома нанесен над тялото и в българската клиника. Много се зарадва на Елиас - липсва и брат и. Правих снимки, ще пусна по-късно във фейсбук.
Смазана съм психически и не ми се коментира за състоянието на българската здравна система. Twisted Evil

Sad Sad

# 635
Преведох и аз парички за Анджи, дано успеят да сьберат тази огромна сума и детето се оправи ..  Two Hearts

# 636
Вчера пак четох за Анджи, много сме далече и няма как да отида да ги видя. От сърце се надявам Анджи да се справи.

# 637
И аз преведох, но ако искате, дайте да измислим нещо с което да помогнем дружно?

Катя  Hug

# 638
  • в сърцето на един мъж...
Кате Hug

# 639
За глювайн съм на линия, само дата да уточним Hug
Имам едни питане- откъде в БГ вашите близки си купуват Umweltplakette  newsm78 Имаше някаква тема, но не мога да я намеря из форума.

# 640
И аз преведох, но ако искате, дайте да измислим нещо с което да помогнем дружно?

Катя  Hug
Аз съм съгласна, но незнам с какво  Confused Мислех си, че ако сайта се преведе на немски, ще го пусна по немските форуми на майките....но незнам кой би могъл да го преведе  newsm78 А ако се измисли някаква инициатива, аз съм за...

# 641
Ами Биляна ме беше питала дали мога да го превеждам, аз се съгласих но точно когато ми даде текста за превод, аз бях с грип и Милена със цистит  ooooh! Тя каза че няма проблем, ще го даде на някой друг. После като се оправихме й казах че мога да се заема но тя милата се беше побъркала вече, не знаеше дали се превежда вече и от кого. Да взема направо да й пратя един превод?  newsm78

Иначе като идея: Откриваме акаунт в ибей или ползваме един от нас, продаваме разни работи които не ни трябват вече като уточняваме в описанието, че парите са за Анджи. Хем ще се отървем от ненужни вещи, хем хората ще дават повече пари (поне на това се надявам....).

# 642
Татяна, страхотна идея...  Hug

# 643
Ами ако има и други съгласни, нека се заемаме. Само че аз с ибей съм толкова на ВИЕ, че бих предпочела някой по-знаещ да се заеме с пускането на аукциони.  Blush

Други идеи???  newsm78

# 644
Това за ибей е страхотна идея.

А да спретнем един голям коледен подарък от немските мами?

Общи условия

Активация на акаунт