145 DE: Извадихме чадъри и ушанки по немските паланки

• 31 389
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Тони, аз преведох на българската сметка. Такси няма.

Катя, така пише в темата, не знам.

Гея, стискам палци!

# 691
Какво става с идеята 3а ebay? А3 имам страница, но не съм много сигурна, че сте мога да органи3ирам цялата дарителска акция  newsm78... Не поради липса на желание, ра3бира се.  

# 692
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, ще видим какво ще направим, защото и аз от снощи съм зле. Благодаря за съветите Hug

# 693
Какво става с идеята 3а ebay? А3 имам страница, но не съм много сигурна, че сте мога да органи3ирам цялата дарителска акция  newsm78... Не поради липса на желание, ра3бира се.  

Ами то от човека който има акаунт в ибей се иска "само" да сложи аукционите. Хората които искат да дарят артикули за ибей ще ти пратят снимките и описанието, както и ще пратят после стоката на този който спечели търга. Както казах вече, аз мога да ви напиша текстовете, няма проблем. Но ако се организираме, нека е тия дни, можем да използваме почивните дни за да видим за работи за продан и да ги снимаме и тн.

# 694
И аз имам няколко колеги със свински грип  Rolling Eyes
Гея , аз съвети няма да давам, че мислип по различен начин. Само ви стискам палци да се оправите и да сте добре  Hug 
Аз нямам нищо за ибей, защото наскоро раздадох много неща на приятелки с деца, нямам нужда и от снимки, но ако ми дадете акаунт ще преведа 50 евро за момиченцето  Hug

# 695
Аз нямам нищо за ибей, защото наскоро раздадох много неща на приятелки с деца, нямам нужда и от снимки, но ако ми дадете акаунт ще преведа 50 евро за момиченцето  Hug
Andjelina Ilieva Chobanova
BG09UBBS80021097437920
SWIFT: UBBSBGSF
OBB – Varna
 Hug

# 696
  • Germany
Аууу, Гейски,  Cry Cry Hug Айде да се минава всичко бързо  Praynig Praynig Praynig Ти как си - дръж се, че няма кой да ги лекува мъничките, ти трябва да си на линия  Praynig Praynig Hug

# 697
Гея, по най-бързия начин бягай да ви изпишат Тамифлу. При теб не са минали 48 часа и няма да имат оправдание да не ти дадат.

# 698
Гея дръж се  Hug ДАно опазите Мила да не я заразите  Praynig

# 699
Аz тькмо сьм приготвила някои дребни игра4ки от малкият,давам ги от сьрце.6те преведа и пари4ки.
6те се опитам по4ивните дни да направя едни бро6ури и да ги раzлепя,дано не се бавя,но нямам много свободно време.
Гея,аz не мога да се на4удя на ва6ият лекар!Дано бьрzо намерите ре6ение на zдравословните проблеми.
По4ивните дни 6те имам нова пералня,на старата и се скапа електрониката.ПО тоzи повод ,имате ли мнение zа тоzи модел A.E.G LAVAMAT  или други от марката.Приемам и сьвети,какви други марки са добри.
Пи6а поста 1 4ас, иzвинявайте zа 4/та и 6/та ,но преинсталирах компüтьра и сега сьм хем с Линукс хем с Windows,ка6а пьлна.

# 700
  • Germany
Аааа, Сесилия, и аз минах на Линукс  Wink Това ще да е заради Джумлата да знаеш  Laughing Laughing

# 701
Поzна от пьрвият пьт,но ме питай как действам докато натькмя вси4ко  Rolling Eyes .Трябва и Фото6оп да ка4вам,а е трудно.Де4кото е станал беснотия та хептен не ми оставя време сега zа друго ooooh! Има6е една песен в която се пее6е "дай ми време..." на кой бе6е не си спомням ве4е.Малкият  е допипал дисковете. Sick

# 702
Сесилия, задължително ли да е с горно зареждане?

Петка, забравих да ти отговоря, извинявай, не е било нарочно   bouquet За типизирането, виж тук: https://www.dkms.de/spender/registrierung/index.html
http://www.knochenmarkspende.de/
http://www.nkr-mhh.de/registrierung.html

# 703
Не,но заради малкия се принудих да търся такава.Има6 ли не6то в предвид?

# 704
Жабче, да имаш случайно да се хвалиш с нещо?  Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт