Отговори
# 60
  • Варна
Благодаря отново на всички за милите думи. Hug
 Да я видите само как си търси гърдата и суче, все едно никога не е спирала. а до оня ден се ентусиазираше при вида на шишето с биберона. Наистина е удивително! В началото, въобще не знаех дали ще се получи всичкото това нещо, с цеденето, със запасите от кърма и всичко останало. Но ето, че стъпка по-стъпка нещата се случиха. А в началото въобще не обичах да се цедя, имах кърма точно толкова колкото трябва на бебето, Но ето че успях за 3 месеца да събера , толкова, че да яде кърма по 2 пъти на ден, Но добрата помпа е много важна, ако не беше тя едва ли щях да успея, нито да събера запаси, нито да подържам лактация за толкова дълго време.

Баткото е добре, той горкичкият бая изтърпя, но е герой, сега ще ходи още месец и половина с гипс, а после трябва да е по-добре, отколкото беше.
Като цяло стигам до извода, че децата са супер адаптивни същества., към всичко може да се приспособят удивително добре. Видях деца с много проблеми, които се справят страхотно.

# 61
Saly, следя темата ти от самото начало с голям интерес и много ви стисках палци!
Браво за волята, усилията и постоянството! Дано повече родители показват такова отговорно отношение към децата си!
Много се радвам за чудесната развръзка!
Приеми моите искрени адмирации!

# 62
  • Варна

Мойта тема стана като мини-сериал  Joy Прочетох я от началото и ми беше интересно да си поприпомня някои неща.

# 63
важното е, че е с хубав край!
...честно казано от началото я следя и тази сутрин се просълзих докато четох какво си писала снощи Blush
още веднъж, успех от тук нататък и дано това е било последното ви препятствие Hug

# 64
О, да - наистина прилича на мини-сериал. Но когато е истинско е далеч по-хубаво, нали?
Сали, много се развълнувах като четох през какво запознаване сте минали отново. Наистина е трогателно. Аз с моето кърмаче се бях разделяла пред време, когато беше на година и половина - за няколко дни. Толкова после ми беше мъчно, че странеше няколко часа от мен, че само мога да си представя ти колко неща си изживяла при завръщането си. Страхотна си!
Пожелавам ти от сърце много здраве на децата и семейството ти.

# 65
  • Varna
Браво на мама и на малкото геройче.Още в началото ти четох темата и искрено се надявах края да е щастлив  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт