Мадленка,това е Пег перого,само,че в Англия са Mamas&Papas.Като цяло са хубави колички поне тези,които аз съм виждала.Кой модел е купил?
Добре дошла на новата мама

Много хубави снимки,браво като гледам страхотно сте си изкарали!
ох да се смея ли ...да плача ли...

Питам, защото ми се върти в главата като идея за бъдещо хранене - и аз да додавам немлечни храни в часовете, когато е малко млякото, но планът ми е засега да не замествам...
, изведе Ваньо на разходка, само дето ги валял дъжд. Той си бил на сухо под дъждобрана, ама тя се беше измокрила. После пък помогна с готвенето, въобще, много добре
Ние отскочихме до Скай сити, пазарувахме разни неща и на малкия няколко играчки. Хм, сещам се да питам - струва ли ми се, или в Хиполенд няма памперси, и въобще такива консумативи?
Както казва Фелинка, с често хапване, спокойствие и почивка има млекце за децата. Аз от честото кърмене бях станала като кравичка
от едната яде, от другата тече/ все още/. Обикновенно съм в локвички рано сутрин, ако нямам сутиен и подплънки. Сега разреждам пюретата с кърма като цедя преди обедното хранене, и разреждам кашата с кърма пак с цедене преди следобедното хранене / от два дена насам/. Така се надявам да запазя максимално лактацията