Честита годишнина Слава! Много любов и хармония в семейството!
Честита половин годинка на Евелин и Диана! Да са живи, здрави и много послушни!
Луничка и аз го затоплям пюрето в микровълнова фурна в бурканчето, но само ако го давам цялото. Ако не го даваш цялото е по-добре да отсипеш в нещо и да затоплиш само него. Пюре от картоф на Семпер има в бебе борсата на Колхозния пазар в гаражите на първия ред.
Аз Ева откакто се е застудило я къпя през ден, но тя не и се радва на банята - стои си почти безучастно в ваната. Днес за втори ден и давам на Ева бананова каша на Слънчо, яде я сладурчето ми, но ми се струва че нещо не и е фен, не я яде с такова желание както пюрето.
Смехорана и аз днес се опитах на Ева да и дам броколи с ориз, но тя така го плю и такива физиономии правеше милата и аз не настоях де. Бях в голяма чуденка кое ли бебе ще го яде това нещо - на мен то даже и на мирис не ми харесва!
докато ви изчета. Виждам че разговорите се въртят около захранването с пюрета и кашички, което аз не съм започнала още и темата не ми е много актуална (въпреки че чета за захранването по принцип), и знам си като стигна аз до първите лъжички пюре вие вече ще обсъждате пържоли от какво са най-здравословни
въпреки честото слагане на гърда). След 3 часова пауза цедя 80 мл общо, а след 5 часова пауза 140 най много (цедя се само вечер след като малкия заспи) денем той просто не ми дава. Тази дажба у я давам към 18, за да има нещо за хапване след банята за заспиване. За хранене се храня, наспивам се горе долу тъй като Теди не се буди нощем. Кърменето ни протича горе долу така: сутрин (от 6-7 до 10 сме на едната гърда в леглото до мен-- спи яде прави си какво иска, а аз спя
а аз ще джитна още малко из нета и ще ходя да се цедя към 00:00 или 1 часа най късно и ще пинкам 
Честити нов цвят на 

и винаги опитвам!
Дано да е по-добре!

Всичко си правя в нея, даже преди преварявах бибероните-залъгалки там, но сега Денислав неиска и да чуе за тях. Има си пръсти детето и тях най си ги обича. Как ще се отучваме незнам
И сега какво да правя
.
с добавено АМ и тя го изяде почти всичкото.
Бела вече яде картоф, морков, тиква и комбинациите между тях, вчера дори яде с апетит зеленчуковата супа на Гербер. Искам да й дам и тиквичка, и броколи, и други зеленчуци, но никъде в Карлово не намерих готови пюрета с подобна комбинация с изключение на чисти броколи и броколи с ориз на Гербер, а още не съм й давала ориз. Как ще препоръчате - да й направя домашно пюре тиквичка с картоф например? И първо да й дам само броколи и после да ги добавям към друго пюре?