Докато тихичко вали снежец, Майската дружинка ще празнува шеста месечинка

• 24 347
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Ели разбрах,че в коледни,но не знам точно как да я сложа Embarassedголям срам ooooh!ако някой му се занимава с мен да помага,преди слагах,но като че ли беше по-друго  Rolling Eyesхайде стига съм се червила от срам де....... Hug Hug Hug

давай на мейла ако не можеш в коледни -  monilta999@gmail.com

# 466
Arksi, благодаря ти  Hug
Значи Калин тези дни ще опита дюли  Laughing

# 467
katilias и аз чакам снимки, че както вече писах съм фенка на Австралия  Heart Eyes
Maria-Chiara кажи за столчето, добре ли е, прати снимка на Макс в него? И аз такова реших да взема...
delqna и Тошето го захраних по тази схема - първо морков, картоф и тиква. Супер ги харесваше, обаче сега виждам зор с пащърнака и тиквичката. Много са безвкусни, дори миришат гадно... #Crazy
MARMORANA не се шашкай и ние сме от дребните. Тошето е на 5м20д и е 6650. Спрях да тегля с везната след 2-рия месец, понеже се депресирах като виждах, че яде на половината на това, което трябва по норма. Така че, само спокойно, сигурна съм че всичко е наред и при вас. Hug
maeva0959 кажи от кой сайт го намери това чувалче. Аз съм пристрастена към он-лайн пазаруването.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 17:21 от loranholl

# 468
maeva0959, чувалчето, на което си се спряла е супер  Peace Много са удобни тези чувалчета - пъхаш дреб вътре и готово ... И ние от днес сложихме Максо в чувалче за пръв път! Добре, че на моята приятелка количката й от Англия дойде с бонус чувалче ... А тя ще ражда другия месец и тази зима няма да го ползва, та ние сме хеппи, че ми спести 168 лв Rolling Eyes Кофти, че е черно, но пък на харизан кон ...  Crazy

loranholl, аз това столче си го бях харесала още докато бях бременна и като си кажа нещо... Днес на обед давах в него на Макс пюрето - ама той едно, че се губи в него, второ, че не спря да се върти и да му пипа коланите и таблата - всичко стана в пюре ... но така ще е - да свиква и той и аз ... иначе предполагам си му чела характеристиките - http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-274_278_490-products_ … q5q8eonhprso075l1  Ще го щракна утре Максито и ще ти покажа  Peace

# 469
Здравейте момичИта , честити придобивки на всички бебоци. Все хубави пазарувки . Моя разбойник вече спа в столчето. Вчера докато яде пюре от броколи което очудващо му хареса , отвори устичка и притвори очи. После пак ги полуотвори и отмърка. Спа в столчето 45 минути душата само му пуснах седалката в полулегнало положение. Иначе с храненето мн бавно напредваме.Само кашата му харева . Пюретата са голяма мъка. Ще сменя и аз ХИПП  с нещо друго. Кашата най-много 1-2 пъти в седмицата че мн се пълнее от нея.Иначе на кърма не отказва.
Минолтичка , бравос за ентусиазма - все някакви гъделчета ни измисляш. Hug  

Днес хич нямаше ентусиасти за разходка, добре че намерих една приятелка да пием кафе в COSTA CAFE.

И ние имаме чувалче за количката . Много е удобно не тр да навличаш бебето хич .Е в големите студове с космонафта но е топличко и отникъде не духа. Много са скъпи обаче тия дето са към някоя марка колички . И нащо е харизан кон хи хи ... Стува 25 паунда или 50 лв. Иначе на наща кола чувалчето ( footmuff ) е 180 лв  ooooh! луда работа за една торба с полар и цип...

# 470
  • Велико Търново
Моята мома е 6450 и 66 см на 5 месеца и половина, имали и други дребосъци като нас. Направо ми писна да слушам, че кърмата не ми стигала, детето не наддавало, гърдите ми били меки, да съм спирала кърмата. Ама аз нали съм тъпа и упорита  Mr. Green

Мърморанка,Божидара на 5 м. е била 6.800 и 64 см. на 6 м. 7.500кг. и 66 см.Ето ти снимки на гладна и недохранена ли прилича Crazy
http://darboji.snimka.bg/baby/parti-6meseca-bojidara.80852.1628543Eто и снимка.

# 471
Качих и аз снимчица  Laughing Laughing Laughing

# 472
Aз го поръчах от тук http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/3 … 1617440017d21688b - GRACO, на добра цена-само 55+7доставка=62лв.
Другите също са мнооооого хубави,но толкова пари.... newsm78 Това ще ми свърши същата работа  Peace
Пък и моята количка е известната марка Чиполино  Joy......та това чувалче е универсално....и ми се връзва цвета  Simple Smile

# 473
  • гр.Стара Загора
Привет сладкишчета  Heart Eyes
Аркси благодаря за милите думи ,полъскана съм  newsm03
Честити паяци и столчета на всички дребосъци да си ги ползват със здраве  Peace
MINOLTICHKA,ние още не сме си купили фотоапарат защото бяхме харесали един но се оказа че няма никъде в наличност такъв и сега се спряхме на един друг но моят Бобчо нали е много работен и няма време да отидем и да го купим така че ще кача снимка която си мисля че долу-горе става а ако не ти хареса другия път  Hug
Maria-Chiara столчето ти е страхотно представям си сладура Макс как вилнее в него от кеф   love001
Katilias,и аз се надъхах за таз Австралия трябва да ни приютиш ама сме бая  hahaha Joy hahaha
Аз сега съм на вълна гел - за маникюри и се чудя дали да си сложа или не  newsm12
2 години бях със гел и бях много доволна дори го махнах като влезнах в 8-мия месец но ......... в голяма чуденка съм #Crazy
И един телефон ми е влезнал в акъла ,по принцип моя си е нов и перфектен но сега Боби като каза че ще си купува Iphone и то на Apple, реших и аз да премина към нов.
А за чувалче си имам към количката ,дори вече е ползвано веднъж  Peace

# 474
Сиска, страхотни сте... и ти, и Мина! Много ви целувам.

Катилиас, знаех си, че като споменеш Австралия, ще те налазят... Mr. Green Аз съвсем наскоро се запознах с емиграционните изисквания за натам...съвсем сериозно, имаме приятели в Пърт и ни предложиха да проучим. Мен Австралия ме блазни единствено заради необятното пространство, сблъсъка на много култури в някои градове и модата (защото това съм учила и ми е един от основните интереси)... За съжаление, IELTS-а ще ни куца и на двамата с Борис.
Иначе никога не съм искала да живея в чужда страна. Докато не родих... Сега... малко се замислям, заради малкото ми момиче, за което желая по - спокойни условия...
 И все ме влече към по - широки степи - Канада (френската част), Австралия... Е, от наш`те хора, много ми допадат европейчетата от Испания.

Деляна, за теб спецялно гуш и малко снимки със все рецептата (знам че не сме готварския, ама тая рецепта си я бива - лесна, есенна и с настроение):

Ябълково вълшебство:

1 кг. ябълки
125 гр. масло
1 пакет бисквити (чаени, канелени, орехови или Ревю)
4 яйца
1 1/2 чаена чаша захар
1 чаена чаша брашно
1 ванилия
1 канела

В плънката от ябълки може да се добавят по желание: локум, орехи, стафиди, галета...
Приготвяне:

Маслото се разтопява в тавичката. Може във фурната, която така и така ще затопляте. Отгоре се нареждат плътен пласт бисквити. Ябълките се подреждат на плътен пласт, нарязане на шайби. Поръсват се с малко захар и канелата. Пласта се натъпква хубаво за да сплеска бисквитите. Може да се посипе с нарязан на едро локум, галета, орехи, стафиди. Отгоре се заливат със сместа от 4 яйца, захарта, брашното и ванилията. Пече се до позлатяване,  в предварително загрята на 180` фурна.

Ето го и моят сладкиш от въпросната вечер:

# 475
  • Велико Търново
Дени,мерси,ама това на снимката е Божа CrazyУтре ще пускам дрехите на девойките в продавалника и ще пусна снимки на Мина и тук,защото трябва пълво да ги смъкна във фотото на диск ooooh!
Чувал няма да купувам,защото още като бременна купих от редута яке с торба и ръкавици.
Дендриннке,не съм по сладкото,но от тези снимки лиги ми потекоха Crazy

# 476
Мале Сискеее аз сА напих... Blush За туй съм ги объркала госпоЙците. Ми то т`ва вино на снимките, в кое гърло мислиш го излях... Mr. Green
Ми те и двете приличат на мама - принчипеси. Heart Eyes
 И аз не обичам толкова сладко. Всъщност почти не ям шукар изделия Laughing. Но в този сладкиш слагам най-вече ябълки и накрая се получава много сносен и кажи-речи здравословен десерт (особено с бисквитките на Ревю с овесени трици ли бяха... с какво ли...)

# 477
  • Sofia
Момичета, май утре ще си имаме зъбче!!!! Не се вижда, но има нещо като прозрачно на венеца и леко боцка като ни захапе. Любчо е ..... пощръклял, както казва тати Mr. Green
Днес бяхме на гости и бебо се държа чудесно. Даваше усмивки, разрешаваше да го гушкат, изобщо прекрасно настроение Вчера бяхме при баба ми за един час и той като се уплаши, едвам го успокоихме. Реших, че може би е започнал да се плаши от непознати, но явно просто вчера не е бил в настроение.

Мърморана моите гърди винаги приличат на празни. Само сутрин след 5-6 часово НЕцедене са по-пълни. Въпреки това цедя по 900 мл. на ден, което точно стига на бебо, при това яде почти максимума - по 190 мл. на хранене.

Ох бебо реве горкия. Дано излезе тоя зъб най-накрая. Praynig

# 478
Dendrinka бой за тебе - мълчиш мълчиш и бам изкара тос сладкишец да дразниш наднормените с него ааааааааааа не съм ти приятелка smile3534 . Аз имам да боря 20 кила и се депресирам яко .
А за Катилияс и Австралията - то не е хубаво там бе само кенгура търчат насам натам. Знаете ли колко са опасни и как ритат. То момичето сигурно насила са го завели там и му е неудобно да си каже. Катилияс душицо ако имаш нужда от помощ кажи да дойдем да те спасяваме.  rotfImao rotfImbo rotfImao
Миика и ти ме вкара в смях оня ден . .. то кой за квот си мисли ама много пиете бе момичета спрете се малко ... излагате се пред чужденците  hahaha hahaha hahaha  Ей и Дендри хванала бутилката за гърлото и не знай кво прай  Joy

# 479
Хихи верно Фелинке, гугутчицеее. Весело ми е с Рада, пием си винце тука на топличко, ядем ябълков сладкиш... и хич не ни мислете. Laughing
И да си призная - първоизточника за тази страхотна рецепта и идеята за нея са на Минолтичка.   Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт