Докато тихичко вали снежец, Майската дружинка ще празнува шеста месечинка

• 24 347
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Аз в момента стягам багажа и утре, живот и здраве, потегляме за Анталия. И понеже трябва да ни е интересно, ще пътуваме с кола, три дни. Ще видим малата как ще и понесе, засега най-далечната и дестинация е Варна.

Ех, че хубаво!!!!! Лек път и страхотна почивка  Hug
Ще чакаме снимки!!!!

# 451
Оличка, честита годишнина, още много по толкова, любов и разбирателство.
Аничка-Баничка, за противозачатачните - те са някакви мини противозачатъчни, специални, нямало никакъв проблем да се приемат, докато кърмя. Много смешно ми беше, щото на 2рия ден Александър като се роди, моя доктор идва да ме пита, какви контрацептиви мисля да ползвам. Все едно съм тръгнала да се секся веднага след раждане  Grinning
Мalachika, сигурно е вълнуващо да се подготвяш за сватба... Ние как се оженихме с моя мъж, още ми е смешно. Решихме - ей сега се женим, имахме 3ма гости на сватбата (то ни трябваха 2ма свидетели, та нямаше как), но аз имах бяла рокля  Simple Smile Но се оженихме на едно красиво място, където се вижда целия океан и града под нас, беше страхотно топъл ден за зимата, след това се качихме на едно корабче по реката, пихме вино с нашите 3ма гости, ех, веселба. Преди няколко дни снимам Александър във ваната с камерата и мъжът ми вика - Ей, че хубав филм ще бъде, като се зажени, ще му го пуснем на сватбения ден. Аз му викам - бе ако ни покани, щото моите родители не бяха на сватбата, просто тогава имаше един милион глупости, за да се издадат визи, а ние не можехме да чакаме, трябваше да се оженим точно сега. Ех, младежи  Grinning
Момичета, за какво възстановяване от бременността говорите? Аз не съм първа младост, но може би 5 дни, след като се беше родил Александър, си се чувствах идеално, то предишните 4тири не се чувствах добре, щото се пръснах от ядене в болницата. Отне ми може би около 3 седмици, да ми се прибере корема и това беше. Тук нормално хората имат по 3 деца, но имах колежка, която имаше 6 (шест) деца (няма да ви разказвам, че познавам семейство с 11, но те са някакви християнска секта, която не ползват контрацептиви). Аз мисля три  Simple Smile но ще ви кажа след като се появи второто, какво мисля. Макар, че ако е като Александър, ще мога и още 5 да отгледам.
Вчера и днес имахме гости, Александър беше изключително добър. Вчера ходихме до едно съседно градче с една приятелка, пихме кафе и ядохме торта, той си спа през цялото време в количката. Сноще седя буден до 9, но през цялото време си игра с играчките, хили се, чак не повярвах, че това е моето дете. Обикновено към 7 става киселяк, и трябва да го къпя, щото иначе не се търпи. Явно усети, че има женска наоколо, какви усмивки пуска, какви целувки раздава, не е истина. Пихме вино, ядохме сирена, кеф голям, камината си бумтеше...
Днес имах гости по случай отминалия ми рожден ден, какъв дъжд се изля, не е истина. Мъжът ми обаче стоически седеше под дъжда и печеше пържоли на барбекюто Simple Smile
Поздрави от нас.

# 452
katilias, стана ми изключително интересно  Simple Smile
Пусни малко снимки!  Hug

# 453
  • София
Момичета, за какво възстановяване от бременността говорите? Аз не съм първа младост, но може би 5 дни, след като се беше родил Александър, си се чувствах идеално, то предишните 4тири не се чувствах добре, щото се пръснах от ядене в болницата. Отне ми може би около 3 седмици, да ми се прибере корема и това беше.

Аз говоря за възстановяване по-точно от раждането, защото при мен имаше усложнение. Иначе отстрани всеки казва, че не ми личало, ама само аз си знам=

С интерес ще следя кое майче първо ще се престраши.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 11:30 от Arksi

# 454
  • Стара Загора
Здравейте от нас с Митко HugСлава благодаря за закусчицата,добре хапнах виртуално Joy Честити месечинки на всички дечица които съм пропуснала тези дни,и други поводи покрай вас Hug Hug Hug добре дошла на новата ни мама katilias   bouquet и на мен ще ми е интересно да разгледаме снимчици и да расказваш повечко за вас там......Дени какви сладкиши майсториш пак,бързо давай рецепти,че знаеш ли колко ябълки имаме от вилата Peace и все забравям да ти кажа,че мъфинките станаха страхотни Hug Деси приятна почивка и дано малката слуша по пътя Heart Eyes За нас какво да ви кажа,освен ,че от 4 дни се захранваме с морковче и моето дете папка с охота мисля да я караме лека-полека да не бързам за никъде....кога вече се замества хранене,колко мл.трябва да е пюрето,че да не давам да суче после или можеби той ще си покаже дали е още гладен...не бързам просто питам  newsm78 след моркова мисля да вкарам картоф после тиква,спанак,пъщарнак и тн. вече като е 190мл.пюрето тогава ли замества хранене newsm78 Гледам,че обсъждате столчета за хранене и кола,за колата сме още с кошница тя е до 13кг. а столче за хранене още не сме копували и не съм се ровила още какво да е то,засега се храним в шезлонга PeaceХайде целувки,че се събудихме Hug Hug Hug

# 455
Здравейте момичета.
Katilias, все хубави работи разправяш за тая Австралия, чак и на мен ми се прииска да се пренесем там  Laughing Пусни малко снимки.
Ние след картофа минахме на тиква. Ами дотук не яде с охота, стига до 3-4 чл и повече не иска, ще видим по-нататък. Тиквата я давам от шише разредена с кърма, иначе всичко ставааа.......... ooooh!
На мен определено ще ми трябва повече време да се възстановя от раждането, защото на мен ми е второ раждане само след 1 година, и организма ми е страшно изтощен, с тази ми бременност влизах 7 или 8 пъти в болницата  Cry Cry
Моята мома е 6450 и 66 см на 5 месеца и половина, имали и други дребосъци като нас. Направо ми писна да слушам, че кърмата не ми стигала, детето не наддавало, гърдите ми били меки, да съм спирала кърмата. Ама аз нали съм тъпа и упорита  Mr. Green
Да кажа за къпането и мазането. Главата къпя с Мустела, тялото със Себа мед. Тялото след хиляда пробвани мазила, пак се върнах и мажа с преварен зехтин, така мазах и когато се роди.
Тук времето хич не бива, мъгла, ръми, гадост.
Някой да е правил пробно кърмене с везна ? Излиза, че Дара суче по около 50-60 гр на 2 часа, може ли с толкова малко да се наяжда и да не реве от глад  newsm78  И да е наддала 550 гр за последния месец  newsm78 Съвсем се притесних сега че нямам кърма  Cry А не иска АМ като й предлагам, само вечер си дояжда по 60-90 гр и това е за цял ден.

# 456
Хайде събирам снимки http://www.snimka.bg/?album;aid=435838

МОЛЯ, ДАВАЙТЕ КАЧЕСТВЕНИ СНИМКИ НА ЛИЧИЦАТА НА ДЕЦАТА! Ще слагам само нови снимки!!!!

Ей девойки, също така и опсание е нужно, познавам ги повечето, но все пак сте много ... първото детенце на кого е????

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 14:00 от MINOLTICHKA

# 457
Минолтичка, много си бърза  Laughing Качих я, но докато схвана как да я надпиша, ти вече си я видяла. Надписах я, Калин е  Peace
Направих баница с тиква. Ухае есенно у нас  Heart Eyes. Остана тиква и сега мисля да я направя на пюренце за Калинко, но не знам как. В смисъл освен тиква нещо друго дали да слагам?  Thinking
Набрах си и дюли. От тях май само щрудел ще направя, защото не знам дали са подходящи за бебета...

# 458
  • Русе
Минолтичка, аз я сложих в Коледната. Там ли трябваше  newsm78

# 459
# 460
  • София
MINOLTICHKA  Hug

Набрах си и дюли. От тях май само щрудел ще направя, защото не знам дали са подходящи за бебета...

Дюля
- 6-10 м. (пюре, желе или стерилизирана)
- може от 6 м. (основно срещу диария, има и пюрета за захранване), иначе след 7-9 м. (за разнообразие и хранителна ценност)
- не е мъхест плод
- не е типичен алерген (от семейството на ябълката, крушите, черешите - при кръстосани алергии)
- бедна на витамини и минерали освен витамин С и малко желязо, високо съдържание на натрий
- добро съдържание на пектин (благоприятно въздействие върху стомаха, но не и при чувствително стомахче)
- запичащ ефект (да се комбинира с круша, слива и др.)

# 461
  • Стара Загора
как да сложа снимка,къде да цъкна,че никъде не виждам помогнете  EmbarassedМИНОЛТИЧКА  Praynig

# 462
  • Русе
В подписа на Минолтичка има линк. Там слагай  Hug

# 463
  • Стара Загора
Ели разбрах,че в коледни,но не знам точно как да я сложа Embarassedголям срам ooooh!ако някой му се занимава с мен да помага,преди слагах,но като че ли беше по-друго  Rolling Eyesхайде стига съм се червила от срам де....... Hug Hug Hug

# 464
Здравейте маминки ,
MINOLTICHKA,вече се завърна... Hug Явно пренасянето е завършило,щом ще имаш и време за новата темичка... Party
Аз снимка ще кача по-нататък/разбирай утре-вдругиден/,че немога да взема решение още коя е по-хубава... Crazy
Окуражена от снимките на Мария-Киара,където е сложила Макси в проходилката,реших да пробвам и аз....
Сдобихме с тази - Cangaroo SMART.
Очаквах,че ще стои като изтокан,но елате го вижте....все едно се е родил с проходилката  Laughing Най-хубавото й е,че където и да пипне и да удари,дори и леко без много сила,издава звуци и мелодии....голяма забава....
Правих и клипче,но не можах да го кача да го видите.Върви си човека,без проблеми.
Днес обикаляхме магазините да търся ескимос/космонафт , но в малкото отворени не ми хареса нищо.
Накрая реших,че всъщност всичко от което имам нужда е лаптоп с интернет  Laughing и ето резултата :
Не е ескимос,но пък вече имам доста якенца и дебели панталони и мисля,че това ще ми върши идеална работа за зимата.
Вместо да го опаковам в 100 одеала...
Така....изфуках се....остана да се оплача,че цял ден сме без вода  #Cussing out Вече нямам почти нищо чисто,а мивката ако и кажа "дийии" и ще тръгне...УжАс...

Общи условия

Активация на акаунт