Ех, че хубаво!!!!! Лек път и страхотна почивка

Ще чакаме снимки!!!!

Но се оженихме на едно красиво място, където се вижда целия океан и града под нас, беше страхотно топъл ден за зимата, след това се качихме на едно корабче по реката, пихме вино с нашите 3ма гости, ех, веселба. Преди няколко дни снимам Александър във ваната с камерата и мъжът ми вика - Ей, че хубав филм ще бъде, като се зажени, ще му го пуснем на сватбения ден. Аз му викам - бе ако ни покани, щото моите родители не бяха на сватбата, просто тогава имаше един милион глупости, за да се издадат визи, а ние не можехме да чакаме, трябваше да се оженим точно сега. Ех, младежи 
но ще ви кажа след като се появи второто, какво мисля. Макар, че ако е като Александър, ще мога и още 5 да отгледам.
Слава благодаря за закусчицата,добре хапнах виртуално
Честити месечинки на всички дечица които съм пропуснала тези дни,и други поводи покрай вас
добре дошла на новата ни мама katilias
и на мен ще ми е интересно да разгледаме снимчици и да расказваш повечко за вас там......Дени какви сладкиши майсториш пак,бързо давай рецепти,че знаеш ли колко ябълки имаме от вилата
и все забравям да ти кажа,че мъфинките станаха страхотни
Деси приятна почивка и дано малката слуша по пътя
За нас какво да ви кажа,освен ,че от 4 дни се захранваме с морковче и моето дете папка с охота мисля да я караме лека-полека да не бързам за никъде....кога вече се замества хранене,колко мл.трябва да е пюрето,че да не давам да суче после или можеби той ще си покаже дали е още гладен...не бързам просто питам
след моркова мисля да вкарам картоф после тиква,спанак,пъщарнак и тн. вече като е 190мл.пюрето тогава ли замества хранене
Гледам,че обсъждате столчета за хранене и кола,за колата сме още с кошница тя е до 13кг. а столче за хранене още не сме копували и не съм се ровила още какво да е то,засега се храним в шезлонга
Хайде целувки,че се събудихме

И да е наддала 550 гр за последния месец
Съвсем се притесних сега че нямам кърма
А не иска АМ като й предлагам, само вечер си дояжда по 60-90 гр и това е за цял ден. 
. Остана тиква и сега мисля да я направя на пюренце за Калинко, но не знам как. В смисъл освен тиква нещо друго дали да слагам?

Явно пренасянето е завършило,щом ще имаш и време за новата темичка... 

Вече нямам почти нищо чисто,а мивката ако и кажа "дийии" и ще тръгне...УжАс...