Докато тихичко вали снежец, Майската дружинка ще празнува шеста месечинка

• 24 159
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Мийке, аз за това го искам Ванката, я!Щото ще си готина свеки, не като наще Mr. Green!Не си давам аз чадото на случайни smile3534

# 691
хаха ама то и аз казвам, че ще съм готина свеки, ама знам ли колко ще се издухам до тогава  smile3532

# 692
Минолтичка, то се не знае как ще изкукуригаме всичките до тогава ама Whistling А ако третото, дето мисля да го раждам, е момче- малийй и свекърва ще ставам Crazy

# 693
Добър вечер.
Добре дошла Ифанд. Малката е прекрасна Grinning
Леле, какво е това заплюване. За мен не остана момък Sad Бях си запюла Ванката на лято, но тя иска Мина. Харесах си Макси, но и той Sad запазен Sad
Невинна, Амир има ли си мома? Направи ми скри шапката Laughing
А темата ни най-хубава защото Минолта се грижи за това Hug
Моето моме не ще да яде тия дни и ме побърква. Иде ми да се гръмна ooooh!
От сега е на диети Grinning
За бебемания - и на мен ми се ходи и сигурно ще съм там в неделя. Ако има и други мами хайде на кафе Grinning

# 694
Добра вечер!
И аз да се разпиша преди да свърши темата.Около нас няма нищо интересно,освен,че изкукахме в къщи.
Вчера станахме на 6 месеца,имаше и торта по случая.
хаха ама то и аз казвам, че ще съм готина свеки, ама знам ли колко ще се издухам до тогава  smile3532
Ние вече достатъчно сме изкуфяли,то вече няма накъде  Mr. Green
Онзи ден си правя кафе(нес),стоплих си водата,сложих си кафето и прибрах кутията от кафето в микровълновата и.....а,да я пусна и се усетих....абе куха лейка.Та не се учудвам на нищо вече.
Да кажа добре дошли на новите мами.
Честит празник и на Слава  bdbaloni и Берта .Много щастие!!!   bouquet
Ние с малкия спахме 3 часа привечер и сега елате да видите.....няма да се спи тая нощ  #Crazy отгоре на всичко и кафе пия.....ама не е лесно.
Отивам да свалям филми.Лека вечер.

# 695
Леле, какво е това заплюване. За мен не остана момък Sad Бях си запюла Ванката на лято, но тя иска Мина. Харесах си Макси, но и той Sad запазен Sad

Малачика, щях да ти предложа Теди, но вече ми го поиска Мадленка за Алекс, освен ако не се е разколебала де  Mr. Green

Виж и Жожо на ralichkou, може още да не са го запазили  Heart Eyes

Мигле, за пукането на всички ставчки мисля е нормално при сгъване-разгъване, но при нас освен това, лявото краче особено силно се усеща пък и се чува ясно как пука и при най-лекото поклащане  #Crazy Първоначално си мислех че ми се причува, после разбрах от къде идва това странно пукане и като споделих с татито ни той така се панира и всеки ден ми мрънка: "чуй как пука това краче, не е добре така, да ходим на ортопед...." и аз затова реших първо вас да питам, пък после на консултацията и педиатърката, и в краен случай ще идем и на ортопед.

Ето на, на Рости на katrrinka пък дясното краче пукало така, явно не е нещо страшно и може би ще си отмине от самосебеси, но все пак като родители се стряскаме от какво ли не, кога основателно, кога не и така.... Crazy

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 23:47 от Галя1982

# 696
  • София
Галя , забравих да кажа ,че и ние пукаме , като го гушна понякога , предполагам че не е притеснително.
Минолтичка, ти сама  се издаде за  Ани Joy, ей, значи сериозно сватосване пада newsm53.Само да знаят нашите бебенца какви им ги кроим tooth.
 Тази година ми се струват повече родени момчета, така че ще има бой за момичета Mr. Green, че са кът. Joy

# 697
Привет момичета, ето ни и нас.
Минолта, изпратих ти снимка на мейла, че нещо не мога да се оправя с този албум.
Амир направо ми събра очите, колко бързо пълзи, беля голяма  Laughing Александър не пълзи, обръща се от гръб на корем и после пак на гръб и така до безкрайност, докато се дотъркули, докъдето иска. Още малко да изкара, че като почне да пълзи, трябва да слагаме решетката пред камината. Още месец, после няма да имаме нужда от камина поне 6 месеца, той вече ще е голямо момче.
Много се радвам, че Гого се оправя, представям си как се чувства Ели, като знаеш, че си безпомощен.
Ifand, много хубаво дете имаш, и колко много коса  Grinning Както и всички други бебенца, които снимки разгледах.
Като раздавате така моми, дайте нещо и насам   Simple Smile Мъжът ми се смее, че като дойде време за женене, ще го изпрати в България, да си вземе хубава и свястна жена. Че тук някои от девойките са ... (не говоря за бебета, за истински девойки). Органик  Simple Smile Не знаят ще е коламаска, епилатор или бръснач. Гадост бе, аз уж съм свикнала със всичко, но понякога не успявам да прикрия почудата си. Чак ми падна челюста, като видях една мома, на рожденния ден на моя девер (не знам дали е правилно, братът на мъжа ми). В лице - става, ма като си вдигна ръката, малеее, гора, ще се изгубиш, че и потник сложила. После седна, кръстоса крака, плитки да плетеш от косми  Laughing Чак ми се отяде и отпи. След няколко дни забелязах, че гаджето на девер ми е същото. Тя поне ходи с панталон. И претенции, претенции, претенции за всичко. Поканих ги един път на гости - нямало да дойдат, защото било ред на девер ми да готви този ден и ТЯ  НЯМАЛА ЖЕЛАНИЕ ДА МУ ПРАВИ ЖИВОТА ЛЕСЕН - ДА ВИДИ, КОЛКО Е ТРУДНО ДА СЕ ГОТВИ. И не дойдоха де. Мен само ме покани на гости с ядене Simple Smile
За басейна - нямам снимки, че ходихме само аз и Александър. Мъжът ми е на работа, а басейна е на 20 км от там, където работа, така, че не може да се класира. Но другия път ще се опитам да направя няколко снимки. Това, което ми направи впечатление беше, че по-големите деца, които не са започнали от малки да "плуват" (силно казано плуване - по-скоро топене и плацикане) ги е страх много от водата, като дойде време да се потапят под вода, пищят, реват, ужас. Докато бебенцата като Александър - няма проблем, премига, премига, после тегли една усмивка.
roni.k, ние с теб май го даваме еднакво със захранването. Аз вчера му дадох ябълка, яде, яде, яде, че после още иска, иска - ма няма  Grinning Колкото съм приготвила -толкова. Преди да срещна мъжът ми, никога не съм се замисляла за живеене в чужбина. Просто така се случи,в началото, много кофти ми беше тук. Отне ми около 2 години  време да адаптирам, нищо не ми харесваше тук, все негативните неща виждах.
България - обичам си я, това е страната, където съм родена, езика, на който мога да се изразя по най-цветущия начин. И изобщо - за мен България винаги ще си остане моята страна, нищо, че има неща, които не харесвам.
Особено като четях за начина, по който третират по-голямата част от бременните жени в болниците, когато дойде време за раждане. Ей, тогава искрено се радвах, че родих тук, а не в България.
Да ви питам - Вие ябълката (респективно круша, сливи) варите ли я или направо я стържете?
Дълго стана, ще ви оставям, че гости ще посрещаме днес.
Лека нощ от мен

# 698
Галя , забравих да кажа ,че и ние пукаме , като го гушна понякога , предполагам че не е притеснително.
Минолтичка, ти сама  се издаде за  Ани Joy, ей, значи сериозно сватосване пада newsm53.Само да знаят нашите бебенца какви им ги кроим tooth.
 Тази година ми се струват повече родени момчета, така че ще има бой за момичета Mr. Green, че са кът. Joy

Оличка, как мина консултацията вчера, не влизаш в скайпа да се похвалиш? Дадоха ли ви зелена светлина за захранване? Що не си оправиш картинката на профила  Heart Eyes явно ти е по-голяма от разрешеното -- така не се вижда Любчо на снимката (предполагам негова снимка си качила  Wink

И на мен ми се струва, че момченцата са повече от момиченцата. Даже и "у наше село" знам за 5 бебета 2009 и сме 4 на 1 за момченцата (даже на наш'та улица сме 2 на 1 за момченцата, а  улицата ни е от 5 къщи само  Mr. Green)

# 699
Katilias,аз на Рая й давам ябълка директно да си смуче от нея.Много й харесва, но още не съм й правила сокче.Иначе плодовете не виждам смисъл да се варят, защото им се губят витамините.До сега съм й давала само кайсия и грозде освен ябълката, но в суров вид.
Оличка, то ние си ги сватосваме, ама те какви ще ни ги сервират някой ден Mr. Green?А на мен пък повече момчета ми се струват, даже преди малко г-н Каравелов се прибра и ми каза, че една девойка от квартала е родила и то момче. Simple Smile

# 700
  • София
Момичета, много благодаря за пожеланията! Трогнахте ме!
Черпя
Рядко влизам в темичката, защото никакво време не ми остава с двете деца, нещо не мога да се организирам добре и в малкото моменти, когато сядам на компютъра е за да свърша или прочета нещо набързо. Попрочитам ви, но наистина съвсем нередовно  Embarassed
Покрай нас всичко е ОК. Започнах да захранвам Борислав с оризова каша от два дни.
Ставам, че се събудиха дечурлигите! Хубав ден от мен!

# 701
  • софия
Добро утро!Хайде поспаланки ставайте вече!  bouquet

# 702
  • гр.Стара Загора
HAPPY HALLOWEEN

# 703
  • София
Добро утро и от нас!
Смехоранке! Благодаря за кафенцето! Днес по-диетично започваме деня!
Ние  се чудим дали да не излезем все пак към обяд.
Лиленце! Да ти е живо и здраво юначето!Днес имате 5 месечинка!Само сладки усмивчици да те радват  цял ден! Hug

# 704
Как поспаланки?  Crazy
От както обърнаха времето 7.00 за нищо го няма Калин. Започва да си пее нещо, да си бръмчи......а така ми се спи.

В четвъртък бяхме в София с баткото. Ходихме и до Джъмбо. Ех, как искам този магазин да е в нашия град. Мога да откарам там 2-3 часа  минимум Laughing
Взех за Калинко бодита и пижамки.

Голямо сватосване гледам в темата. Минолтичка, направи списък кой с кого, че да видим кои са оснанали незаети  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт