Бях си запюла Ванката на лято, но тя иска Мина. Харесах си Макси, но и той
запазен 

и Берта .Много щастие!!! 
отгоре на всичко и кафе пия.....ама не е лесно.
Бях си запюла Ванката на лято, но тя иска Мина. Харесах си Макси, но и той
запазен 

Първоначално си мислех че ми се причува, после разбрах от къде идва това странно пукане и като споделих с татито ни той така се панира и всеки ден ми мрънка: "чуй как пука това краче, не е добре така, да ходим на ортопед...." и аз затова реших първо вас да питам, пък после на консултацията и педиатърката, и в краен случай ще идем и на ортопед.
, ей, значи сериозно сватосване пада
.Само да знаят нашите бебенца какви им ги кроим
.
Както и всички други бебенца, които снимки разгледах.
Мъжът ми се смее, че като дойде време за женене, ще го изпрати в България, да си вземе хубава и свястна жена. Че тук някои от девойките са ... (не говоря за бебета, за истински девойки). Органик
Не знаят ще е коламаска, епилатор или бръснач. Гадост бе, аз уж съм свикнала със всичко, но понякога не успявам да прикрия почудата си. Чак ми падна челюста, като видях една мома, на рожденния ден на моя девер (не знам дали е правилно, братът на мъжа ми). В лице - става, ма като си вдигна ръката, малеее, гора, ще се изгубиш, че и потник сложила. После седна, кръстоса крака, плитки да плетеш от косми 
Колкото съм приготвила -толкова. Преди да срещна мъжът ми, никога не съм се замисляла за живеене в чужбина. Просто така се случи,в началото, много кофти ми беше тук. Отне ми около 2 години време да адаптирам, нищо не ми харесваше тук, все негативните неща виждах.
, ей, значи сериозно сватосване пада
.Само да знаят нашите бебенца какви им ги кроим
.
явно ти е по-голяма от разрешеното -- така не се вижда Любчо на снимката (предполагам негова снимка си качила 

Препоръчани теми