Докато тихичко вали снежец, Майската дружинка ще празнува шеста месечинка

• 24 168
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!
Честит хелоуин!!!
katilias ,много забавен пост.... Simple Smile Ама се посмях за "НАТУРАЛНИТЕ" девойки  Joy
Ние отиваме за пюрета,ще взема и месни и ще давам по схемата на Роситка.
Също мисля да купя и чорапогащници,че имам два и много удобни ми се струват.Ама не стигат,бавно съхне прането вече.
Уффф,пак ми дават зор.. Close

# 706
Добро утро момичета или май вече е добър ден. Днес и в Пловдив времето е кофти и пак ще се търкаляме в къщи.  smile3518
Благодаря за комплиментите за малката. Всички бебенца са много сладки.
Искам да ви попитам как сменяте памперсите на въртящо се бебе. То е почти мисия невъзможна. И за секунда не стои мирно.

# 707
Добро утро и онас с малкия. И в София не струва времето, но Ванката не може да не бъде изведен поне два пъти всеки ден - никога и при никакви климатични условия не го е пропускал от втората си седмица насам, та как ще я караме в големите студове, просто не знам. Става неудържим, ако задълго се затворим вкъщи!
Рони, напълно подкрепям мнението ти за проходилките, и аз няма да купувам за зет ти. Simple Smile

# 708
  • София
ifand, и аз имам такъв проблем. Сменям памперси по половин час, то въртене, то обръщане по корем, то докопване и слагане в устата на новия памперс и всичко покрай повивалника, направо.... ooooh!
За пукането и на нас ни пукат костите от време на време, но мен друго ме притесняма още ни трепиерят ръчичките като плаче или е развълнувана, на ваште бебоци трперят ли им още ръцете?

# 709
Добър ден и от нас  Hug
Честит хелоуин!!!

Добре дошла на ifand welcome Аз се записвам също за Ема  Peace Нали са на една дата с Влади и Крис та да си опитаме късмета  newsm51 Маева,ще се борим за Ема  smile3534
Леле Невинна,твоя сладур Ами направо ме разби!Страхотен е и как си лази малкото човече,браво  smile3501
Оле много е сладък Бубо и колко много е пораснал   Heart Eyes
Рони,верно Рая е копие на баща си,и каква ми е мацка   bouquet. Ако приличаше на теб пак щеше да е  готина  smile3521 Казваш че сте се захранили,браво!Дано си яде детенце всичко с апетит!
И аз да кажа,няма едно бебенце от нашите което да не е готино,всяко е уникално красиво  Heart Eyes
Влади все още не лази,но се върти във вси посоки Simple Smile,и на мен ми е трудно слагането на памперс  Peace
Е аз ще се отправя към зала Универсиада да се позабавлявам на Бебемания!Ако някой иска да пием по кафе ето тел: 0878 999 015 Очаквам ви  Peace

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 11:32 от plami213

# 710
Голямо сватосване гледам в темата. Минолтичка, направи списък кой с кого, че да видим кои са останали незаети  Mr. Green
  hahaha hahaha hahaha

Аз моята хубавица не съм я предлагала, че тук (в квартала) си имаме кандидат зет, ама всичките момци тук (в темичката ни) са от отбрани по-отбрани. Та знам ли, май трябва да се замисля...  newsm78 Направо да не знаеш кого да си харесаш. Та предполагам че и моето Кате много би се чудила кого да си хареса.  Joy Joy Joy

Честит хелоуин!

# 711
ifand, и аз имам такъв проблем. Сменям памперси по половин час, то въртене, то обръщане по корем, то докопване и слагане в устата на новия памперс и всичко покрай повивалника, направо.... ooooh!
И не само новия..... smile3511. И ние сме така, от повече от месец насам борбата е жестока newsm62
Вие хубаво си "търгувате" снахи и зетьове тука, но нали знаете като му дойде времето те ще си избират все "най-неподходящите" според нашите разбирания, вярвам че не сте забравили колко сте си падали по лошите момчета от класа или квартала...Дупе да ни е яко като станат на....12г....!

# 712
Ани,толкова си права...чак не ми се мисли.... Crazy
Айде за малкия е далече,ама каката ни е вече на 9г......наближава "пубер"-периода  Rolling Eyes

Пламииииии,не се навирай между шамарите... Wink  Laughing  Hug

# 713
Честит Хелоуин Mr. Green
Мийке, ма, кога ли ще се уцелим да се видим, че то крайно време да се запознаят младите Heart Eyes
Плами, мерси за комплимента, ама аз съм много доволна, че и двете мацки приличат на татковците, а не на мене Crazy!А за Бебемания, аз защо съм останал с впечатлението, че ще в НДК newsm78
Мойто гардже от преди седмица казва 'МАМО' и толкова бързо се научи де ме вика, че не истина!И сега не мога да я оставя и за минутка!Само кряка 'МАМГУУУ'!А г-н Каравелов си умира от кеф, че щерка му говори Heart EyesА пък от вчера я научих да казва 'Здравей' с ръчичка и сега е много смешна, как свива и изправя пръстчета и то само на дясната ръчичка на всяка картина по стените или на който види Joy

# 714
Здравейте МАЙчета!

malachika, добричко ми се вижда чадото ти. Разбрахме се ще се земат със Сианка!
Мийка, по два пъти на ден и при това време - как успяваш пък и желание трябва.
Ние си стоим вкъщи и се усещам, че се изнервям все повече. Мъжът ми работи в апартамента на долния етаж и затова обядва вкъщи. Това означава, че  трябва да съм сготвила и за обяд и за вечеря. Разходката напоследък сме я позагърбили.

Напълно влизам в положението на Минолтичка. И аз мисля да купувам вече проходилка. Досега е падал два пъти от леглото. Не можеш да го оставиш сам. В кошарата - не ще, в люлката му доскучава - да ти е здрава гърбина.

Тия австралийки, направо се погнусих. Ябълка и банан давам сурови настъргани.
Хайде, че ще изпитвам по руски баткото.

Ели, чакаме да кажеш че всичко е 6 при вас!
И да се пазите ей!

Мацки, колко градуса поддържате у вас - аз 25 градуса. Малкия го държа с потник и тънка памучна блузка с дълъг ръкав или най- много вместо потника боди с дълъг ръкав?

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 16:22 от Nevinna

# 715
  • вече Пловдив
Здравейте и от нас!  baby_neutral
[ Тази година ми се струват повече родени момчета, така че ще има бой за момичета Mr. Green, че са кът. Joy
А, не е така! В далечната провинция (Карлово) напоследък все момичета се раждат. В нашите 4 блока има 11 бебета и само 2 са момчета  Laughing  Аз сериозно взех да се притеснявам, че няма да останат момчета за Бела и от рано ще трябва да се бие за мъжко внимание  hahaha Joy
Галя, и на нас ни пука едното краче понякога, но не съм се разтревожила особено, сега са им толкова меки ставичките, че едва ли е сериозен проблем...
Невинна, "наборчето" Амир за пореден път ми събра очите с уменията си да се движи  Shocked  bouquet
А това за "натуралните" австралийки - мислех, че се отнася само за скандинавките. Имам познат, който е женен от 10 години за шведка, и той разказва, че там обикновените жени си ходят с косми по тялото и не се епилират. Коламаска си правели само моделите за фотосесиите  newsm78
Ели, как са юнаците днес?

# 716
  • София
  Тук в Младост като се съберем се оглеждаме за младежи, всичките сме само с момичета  Mr. Green. Аз съм с три, Слава с едно, Жабче с две, и Ади с едно. Вчера беше и една моя приятелка с кака и бебче от юнчетата, пак момиче  Heart Eyes

# 717
  • София
  Тук в Младост като се съберем се оглеждаме за младежи, всичките сме само с момичета  Mr. Green. Аз съм с три, Слава с едно, Жабче с две, и Ади с едно. Вчера беше и една моя приятелка с кака и бебче от юнчетата, пак момиче  Heart Eyes
Crossing ArmsМладост не се състои от Младост -4,има и 1,
а в 1 има ергени,малко рошави ама здраве да е.

# 718
  • София
  Пропуснала съм номера на Младост, но надявам се че се схваща, че говоря за нашия край, има го в профила ми. Ще се радвам да се видим някой ден и с твоя младеж, мисля че Слава спомена, че веднъж си идвала, но мен ме е нямало...
  Нямам за съжаление възможност да шавам много надалеч с трите, въпреки че онзи ден с едната мама се разходихме до пътеките за едни много сладки ботушки за малката  Simple Smile

# 719
  • София
Аз също нямам време за разходки,че почнах почасово работа,но все някога ще се намери начин.
п.п. Една вечер те засякох в Кауфланд( с бебка беше със сива количка) ,познах те по снимките,но ми беше неудобно да те заговоря,а и ти много експресно излезе.

Общи условия

Активация на акаунт