Направете си близнаци

• 4 039
  • 23
  •   1
Отговори
# 1
  • В сърцето на живота!
Това пък какво е сега? Thinking

# 2
  • София

Ох... явно не става така както го мислите ...

тук

Сайтът красиви.бг се филтрира, както и да го сложа...

# 3
  • В сърцето на живота!

Ох... явно не става така както го мислите ...

тук

Тук ми изписва "Опа.Грешка 500"  Laughing

# 4
  • София

Бърза си  Mr. Green Оправих го и вече се вижда, просто се мислих за по-умна от
скрипта, който трие красиви.бг и , че ако го сложа в таг няма да го изтрие, ама на... Crazy

# 5
  • В сърцето на живота!
Да,сега вече се отваря.
Аз не съм вегетарианка Mr. Green
Другите да му мислят Whistling

# 6
  • Севлиево
Aз обичам да си похапвам мляко и сиренце и кашкавалче,а и ИМАМЕ близнаци в рода...Може пък след толкова чакане smile3507,след изчитане на много неща  smile3529след мерене на температура  Ill,след всевъзможни записки  smile3523,след многооооо сълзи  smile3518и след много молби  newsm17 Бог да ме дари с близнаци  Praynig Peace smile3508 newsm62 newsm10 newsm04

# 7
Дунда , много ми хареса  поста ти !  Peace
Дано,  Дано, Дано   bouquet

# 8
Охххххххх, стига си пускала линкове, които не работят. До сега нито един не ти се отваря.

# 9
  • София
Е, и аз не съм вегетарианец  Mr. Green

# 10
Линкът не се отваря, но темата живо ме вълнува.Моля ви, кажете, как стават двечки бебенца, така искам две малки юначета.Толкова чаках, поне да наваксам. Simple Smile

# 11
не мога да отворя линка, но според мен шанса за близнаци става голям може би със стимулация на яйчниците, за да отделят повече от една яйцеклетка. Не знам дали това става обаче извън процедурата инвитро:)

# 12
Да се наредя и аз на опашката за близнаци  Grinning Имаме в рода си такива,ама Божа работа при мен ще повтори ли  Wink

# 13
  • София

Ами вижте какво съм написала... този се отваря, проверих го  Whistling

# 14
  • Варна
Аз определено се нареждам в графата за близнаци. Хапвам си стабилно мляко и месо. А и в рода ни има близнаци.Дано  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт