Конвекторни панели на TESY

• 20 376
  • 12
  •   1
Отговори
  • Варна
 Здравейте момичета!
Моля ви, ако имате мнение за конвекторните панели на Tesy , да споделите. Доста по-евтини са от тези на ADAX ,и точно за това , не мога да се реша.  А определено съм решила да слагам такъв вид отопление в дома ни. 
                                                                Благодаря ви предварително!

# 1
Конвекторни панели не сме ползвали, но от марката се отказахме отдавна.
Двата пъти, когато сме опитали да спестим пари и сме предпочели TESY пред друга, по-скъпа марка сме съжалявали горчиво.
Бойлер и проточен бойлер: развалиха се бързо, сервизът им беше ужасен.
Вече нямаме нищо на TESY у дома Simple Smile

# 2
GIO изпразни си кугията, че е препълнена, да питам тук тогава, какви са им ценитена теси.

# 3
  • Варна
 Изпразних я.
А колкото до цените, влезте в сайта им там ги има , в зависимост от кубатурата на помещението и мощността е различна, съответно и цената.
 Аз също съм изключително недоволна от бойлера ни , който е на Теси, та затова искам да чуя мнения, друго на тази марка нямаме.

# 4
  • София
Бягай далече от Теси!!! Имам бойлер с 5 г. гаранция.. За трета година три пъти идват за ремонт. На майка ми за 5 г. период 2 бойлера й смениха гаранционно от същата марка. Не вярвам панелите им да са по-читави от бойлерите  Crazy. Вземи си Адакс. Може да са по-скъпи, ама няма да ти излязат солено. Сега като гледам на Теси рекламата и беснея, особено в частта за голямата гаранция  Twisted Evil

# 5
И аз ще купувам тези дни за детската конвекторна печка, но май ще взема Стибел елтрон (имат сайт ) или Ерлек (така ли се пишеха newsm78). Тези вторите ги имаше в Мр.Бриколаж.

# 6
  • София
С две ръце препоръчвам Адах. Много съм доволна от радиатора. Бързо затопля и поддържа температурата в стаята.

# 7
И аз да се изкажа против Теси!
Миналата година взехме такъв конвектор за спалнята. Решихме да е евтин, защото и без друго няма много да се използва.
Още след 5-6-то пускане се наложи да се поправя - някакво кабелче прегоряло. След два месеца - пак. И това при условие, че сме го включвали по не повече от десетина пъти месечно.

А тези Адакс как са като цени и консумация на ток?

# 8
  • Варна
Благодаря ви момичета!!!!
Добре, че попитах тук, катогорично се отказвам от конвекторен панел на Теси, ще премина към другите марки, и в този ред на мисли вижте какво открих        http://www.balmax.com/product.php?sr=4&r=47&r1=&p=166   ,   това са тези Стибел.

# 9
  • София
В момента не знам колко струват, според размера. Мисля , че колкото е по-голям по -евтино излиза. Аз го имам от 4 год.  Харчи около 1,8 киловата. /Но не съм сигурна точно/ Има термостат и когато нагрее на определената температура изключва.

# 10
В къщи сме с едни френски, за това питам, но не са от тези. Вече 10 години не са се развалили да чукна на дърво. ( Най- стария е от тогава.) Едните са такива конвекторни, а другите с инфрачервени лъчи, но са по скъпи.

# 11
Поинтересувайте се за ENSTO - Финландски са с 6 години гаранция. Аз ползвам три вече навлизам в трета зима и не се притеснявам от студ - поне до -25 градуса.
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=16728#
http://www.temira.com/9_BG_group5_109.html
има ги и в баумакс

# 12
  • Sofia
Още един глас за АДАКС.  PeaceВтора година се отопляваме и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт