Козметиката на NUXE - 4

• 67 109
  • 504
  •   1
Отговори
# 195
iiv, за Нуксурианс ти е рано още, но може да ползваш Арома-Ваянс за нормална към смесена кожа, ако наистина мислиш, че имаш нужда от стягане. След първото буркаче, обаче не продължавай пак с този крем. Направи си почивка поне за 1 година.

Hug Hug

# 196
Момичета искам да си взема крем за първи признаци на стареене,на 26г съм със нормална към комбинирана кожа,мисля да го ползвам само вечер,според вас кой  на Нукс е подходащ за мен?
За сега съм се ориентирала към Нирванеск,вчера ходих до аптеката,но нямаха тестер от него,аптекарката ми препоръча Продижо,даде ми околоочен от него да пробвам,и тестерче на тонираният крем най светлият цвят,защото съм доста бяла.
Околоочното кремче ми хареса,но тонираният никак.

# 197
  • София
Дълго време търсих подходящ за мен крем за лице и накрая се сдобих с Нирванеск - дневен/нощен и крем за около очите. Определено това е моят крем  Simple Smile На 29г. съм, с комбинирана кожа, търсих нещо срещу първи признаци на стареене. Какви ли не марки съм пробвала, включително много по-скъпи, но Nuxe ме спечелиха като клиент.  Peace

Следващата ми покупка сигурно ще е сухото им универсално масло.

# 198
От всичко което четях за марката и множеството препоръки от позната работеща в аптека се сдобих с маслото със златни частици и няколко тестери на различни кремове,ами не ми допаднаха.Толкова се радвах на маслото ,но като го сложих  на косата ми беше трудно изпразянето с кръглата четка,че се отказах.нанесох го  когато бях си я оставила начупена и ми беше твърде блестящо.Кожата на лицето ми пък се бели от него и вече и там не го слагам.Варианта ми е лятото вместо лосион за тяло,а от кремовете Нирванеска ми хареса,но ще мисля.

# 199
Дълго време търсих подходящ за мен крем за лице и накрая се сдобих с Нирванеск - дневен/нощен и крем за около очите. Определено това е моят крем  Simple Smile На 29г. съм, с комбинирана кожа, търсих нещо срещу първи признаци на стареене. Какви ли не марки съм пробвала, включително много по-скъпи, но Nuxe ме спечелиха като клиент.  Peace

Следващата ми покупка сигурно ще е сухото им универсално масло.
И аз си взех Нирванеск,но не видях ,че има дневен и нощен  newsm78 По-скоро имаше за всички типове кожа и за суха  Rolling Eyes

# 200
Аз днес се сдобих с тестери на Нирванеск за всички типове кожа,ще го ползвам главно като нощен да видим дали ще ми хареса.
Аз мисля,че крема за лице е един,но може да се използва и като дневен и като нощен видях,че има и около очен.

# 201
  • София
Точно така,  кремът Нирванеск може да се ползва и като дневен, и като нощен.

# 202
Е, отзиви за околоочния на Нирванеск има ли вече?

Ползвам го от една седмица Peace Приятна консистенция, не е мазен, но и не попива веднага. Не ми образува пъпчици, от тази гледна точка съм много доволна, че се спогодихме Mr. Green Ефект срещу финни линии засега няма, но то е и рано за такъв Wink Ще пиша пак след около месец Flutter

Пробвах го и аз, но нещо не се спогодихме  newsm78. Получава ми се т.нар. "кир ефект" - крема явно не попива добре, или моята кожа го изплюва  Thinking. Иначе - има лека, нежна консистенция, без мирис, по-скоро худратиращ, отколкото плътен.

# 203
  • София
При мен попива перфектно. Явно е до кожа и конкретните й нужди.

Днес ползвах тестер на Арома Перфекшън, серума срещу лъщене - също е много добър  Peace

# 204
Момичета да ви кажа и аз не съм много впечатлена от Нирванеск,но пък Продижо околочен е направо страхотен,възхитена съм от него,може ли ако някой е пробвал Продижо анти ейдж за лице да даде отзиви,и можи ли да го сравни с Нирванеск,с каква консистенция е лек ли е  попива ли бързо?
Сега се връщам да чета темата, най -вертно сте ги коментирали.

# 205
Аз харесвам това олио, но и от това на Клоран съм доволна.

# 206
Аз не мога да разбера самите златни частици за какво са  newsm78

# 207
Аз не мога да разбера самите златни частици за какво са  newsm78

Придават фин и дискретен блясък на кожата и косата

# 208
И аз съм много доволна от многофункционалното олио на Nuxe. Използвам го като добавям една-две капки към дневния ми крем и ефека е лек блясък, и като че ли малко цвят на много бледата ми кожа.

# 209
Аз няма как да не присъствам също в темата, при положение че почти всичко което ползвам е на Nuxe. Доволна съм и аз от олиото, вечер си мажа лицето, попива ми бързичко и кожата става много мека... Освен това имам червило и балсам за устни. Доволна съм особено сега зимата ...

Общи условия

Активация на акаунт