Козметиката на NUXE - 4

• 66 900
  • 504
  •   1
Отговори
# 210
Момичета купих си крема Етинселант обаче изобщо не е за мен , ако някой се интереува да му го продам нека ми пише на лични , отворих го преди 3 дни и съм ползвала съвсем малко , пазя и кутийката и всичко  Hug

# 211
Поздравления за чудесната тема и полезните съвети!   bouquet

От седмица ползвам измиващия гел на Aroma-Perfection.Много съм доволна.
Исках да ми почиства черни точки и да свива порите.
Справя се чудесно, без да изсушава.Харесва ми аромата.
Ползвам и крема Aroma-Vaillance за нормална кожа.Много е нежен.Кожата става изпъната и мека!

Искам да попитам мога ли да ползвам Aroma-Vaillance®
Express рол-он за околоочен крем?

Взех си и балсама за устни на Réve de Miel .Доста е гъст и на зрънца?Нормално ли е?
На снимката изглежда по лека консистенцията и доста светложълт.Моят е почти кафав на цвят.  newsm78
Ако някой го ползва да сподели,моля.  Hug

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 16:00 от муцка

# 212
Аз го ползвам и моя изглежда така Simple Smile

# 213
4ере6ка,благодаря за отговора! Hug
Въпреки че ми е малко гъст, съм много доволна и все си слагам.  Grinning

# 214
Имам нужда от съвет.. Иска ми се да си купя крема Етинселант. Имам разширени пори, петна от пъпки и т.н. Това, което ме тревожие, че имам спукани капиляри по носа и се чудя, дали тези плодови киселини няма да задълбочат този проблем. Мерси предварително за коментарите Hug

# 215
Аз няма как да не присъствам също в темата, при положение че почти всичко което ползвам е на Nuxe. Доволна съм и аз от олиото, вечер си мажа лицето, попива ми бързичко и кожата става много мека... Освен това имам червило и балсам за устни. Доволна съм особено сега зимата ...
                                                                                                                                                                                                                 И аз така с олиото,но при мен на сутринта кожата ми се бели.Ти слагаш ли крем след това?   

# 216
Аз няма как да не присъствам също в темата, при положение че почти всичко което ползвам е на Nuxe. Доволна съм и аз от олиото, вечер си мажа лицето, попива ми бързичко и кожата става много мека... Освен това имам червило и балсам за устни. Доволна съм особено сега зимата ...
                                                                                                                                                                                                                 И аз така с олиото,но при мен на сутринта кожата ми се бели.Ти слагаш ли крем след това?   
Ами не само маслото. Моята кожа е нормална и не съм забелязала такъв ефект. Сутринта под грима слагам една капка в дневния крем да се разнесе по-бързо и също съм много доволна. Явно е до тип кожа. Аз бих опитала на твое място да смеся с крема, не мисля че ще се получава такъв ефект повече...

# 217
Ще опитам в крема,а кожата ми е 4увствителна.Ако не се полу4и ще си го ползвам лятото за разкош.

# 218
Ще опитам в крема,а кожата ми е 4увствителна.Ако не се полу4и ще си го ползвам лятото за разкош.
Аз за лятото мисля даже да си взема от олиото със шоколадов цвят. Вече нямам търпение, слънце, море Simple Smile

# 219
Искам да изгладя неравностите по кожата си - имам малки пъпчици, нещо, като лишейчета, не е груба, но като сложа фон дьо тен се подчертават.

Понеже не искам да товаря кожата си с тежка химия, се ориентирах към тази козметика и имам нужда от съвет кой от двата крема е по-подходящ за мен - кремът против несъвършенства или този с киселините? Simple Smile

Проблемът е, че определям кожата си фина, предразположена към мимически бръчки, чувствителна - под 30 години съм. Но основният ми проблем сега са многото комедони и зачервяването, което получавам в зоната около носа.

Надявам се някой да ми помогне!

Иначе се бях насочила към първия крем, но той е за мазна и комбинирана кожа, а се чудя дали при тази чувствителност тези киселини ще ми понесат...

# 220
Здравейте! Аз съм с акнетична кожа, а също и доста чувствителна. Лесно се възпалява и предполагам, че черните точки стават на пъпки. Дайте ми съвет дали тази козметика е подходяща за такава кожа и ако е, препоръчайте ми продукти  Praynig
Благодаря прдварително!   bouquet

# 221
Запалих се по продуктите. Най-много ми се иска да пробвам прословутото масло със златни частици Simple Smile Някой може ли да ме ориентира в цената? 40-50?

# 222
Запалих се по продуктите. Най-много ми се иска да пробвам прословутото масло със златни частици Simple Smile Някой може ли да ме ориентира в цената? 40-50?
Здравей,аз си взех малката опаковка от 50мл за 40 и нещо,но не помня колко то4но,от ''Марешки'',там е по-евтино,но  хи4 не го харесах.Пробвай първо с нея,4е са си пари в тази криза,а моето е и с малък срок на годност.

# 223
Здравейте! Аз съм с акнетична кожа, а също и доста чувствителна. Лесно се възпалява и предполагам, че черните точки стават на пъпки. Дайте ми съвет дали тази козметика е подходяща за такава кожа и ако е, препоръчайте ми продукти  Praynig

Дали серията Арома перфекшън ще ми помогне да се преборя с пъпките и черните точки? Има ли мацки с такава кожа, коитос изпозвали серията и какви са резултатите? Много ще съм ви благодарна за вниманието!   bouquet  Hug

# 224

Дали серията Арома перфекшън ще ми помогне да се преборя с пъпките и черните точки? Има ли мацки с такава кожа, коитос изпозвали серията и какви са резултатите? Много ще съм ви благодарна за вниманието!   bouquet  Hug
smile3521  Арома перфекшън е  идеалното средство. Аз използвах гела и крема и Етинселант с киселини за нощен и кожата ми тотално се промени.Изчезнаха  черните точки и пъпките и кожата стана гладка.Определено си заслужава, но ти препоръчвам, от което има възможност  все пак да ползваш тестери.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт