Козметиката на NUXE - 4

• 66 885
  • 504
  •   1
Отговори
# 225
Много ти балгодаря  Hug Ще взема да пробвам и аз крема против несъвършенства и гелчето за измиване, а пък за нощем ще видим, може допълнително пак да се консултирам тук Simple Smile За сега имам хидртант за акнетична кожна на Avene, дано добре да се комбинират нещата.  Peace

# 226
Днес си взех ексфолианта с трите рози и бързах да се върна в къщи да го изпробвам Mr. Green,нежно почиства кожата-хареса ми ,ще видим след няколко ползвания дали ще съм доволна. FlutterСамо не ми хареса как мирише-на глина сякаш Rolling Eyes,и после видях,че съдържа каолин,може би заради това? Rolling EyesЩе прежаля и миризмата само да ми върши работа  Hug

# 227
Здравейте! Интересувам се от мултифункционалното масло. Знам,че всеки различно го ползва, но може ли да ми кажете това от 50 мл. на кой за колко време му стига едно шишенце Simple Smile И с помпичка за спрей ли е или с отвор се изтисква? Питам дали бързо свършва, защото ми се вижда скъпичко ooooh! Благодаря!

# 228
  • София
Днес си взех ексфолианта с трите рози и бързах да се върна в къщи да го изпробвам Mr. Green,нежно почиства кожата-хареса ми ,ще видим след няколко ползвания дали ще съм доволна. FlutterСамо не ми хареса как мирише-на глина сякаш Rolling Eyes,и после видях,че съдържа каолин,може би заради това? Rolling EyesЩе прежаля и миризмата само да ми върши работа  Hug

Този ексфолиант ми беше препоръчан от няколко консултантки, като вариант да се справя с черните точки, въпреки, че съм със суха кожа. Казаха, че много добре почиствал и ставал и за чувствителни кожи, но моето лице цялото се обрина. Изчаках 1-2 седмици и пак пробвах - същият ефект.  Не знам на какво се дължи това. Сега продължавам да търся средство чрез което да могат да се премахнат черните точки, а ексфолианта с трите рози го продавам. Някой ако има интерес да пише.

# 229
Здравейте! Интересувам се от мултифункционалното масло. Знам,че всеки различно го ползва, но може ли да ми кажете това от 50 мл. на кой за колко време му стига едно шишенце Simple Smile И с помпичка за спрей ли е или с отвор се изтисква? Питам дали бързо свършва, защото ми се вижда скъпичко ooooh! Благодаря!
Не е с помпичка,а е с малък отвор шишенцето,няма как да го изтискваш защото е стъклено.Моето ми е почти пълно а е от доста време Joy,просто не ми харесва.Аз те съветвам да си вземеш тестер,че не са малко пари,а при мен ги дадох на вятъра.

# 230
Вярно ли е че Nuxe са спрели SOS балсама за цялото семейство за много суха и раздразнена кожа? Аз точно се засилих да го търся да го купувам.

# 231

Аз използвам многофункционалното масло като добавям капка от него към крема за лице. Резулатът е деликатен блясък на кожата. Трябва да уточня,че не слагам фон дьо тен или пудра. За мен е много икономично.

# 232
dea76, към кой крем за лице добавяш?

# 233
dea76, към кой крем за лице добавяш?
Към този,който използвах до преди месец, а сега и към този. Ефектът е един и същ:).

# 234
А доволна ли беше от първия крем, че съм го набелязала, а мисля за нощен да си взема този за блясък newsm78

# 235
А доволна ли беше от първия крем, че съм го набелязала, а мисля за нощен да си взема този за блясък newsm78
Да, доволна съм. Смених го само защото го ползвах доста дълго време и исках да опитам нещо ново. Иначе, не е мазен, лесно попива, а кожата е мекичка.

# 236
dea76Hug
А може ли някой да сподели отзиви за крема за блясък Etincelante?

# 237
dea76Hug
А може ли някой да сподели отзиви за крема за блясък Etincelante?
Аз ползвах от тази серия серума...придава лек блясък на кожата, но за мен по-красиво и по-икономично е с мултифункционалното олио.

# 238
Аз по-скоро мисля да го ползвам за нощен Thinking
dea76, а как точно го нанасяше олиото с крема?

# 239
Аз по-скоро мисля да го ползвам за нощен Thinking
dea76, а как точно го нанасяше олиото с крема?
Ако е крема, доколкото си спомням трябва да го използваш като нощен.
Аз се мажа така: мацвам от крема на точки тук-таме по лицето, после капвам от олиото върху показалеца на няколко пъти по съвсем малко количество и го поставям на бузите, на челото и на брадата. После размазвам добре крема върху лицето, при което и олиото се нанася равномерно. Дано да съм обяснила що годе добре:)

Общи условия

Активация на акаунт