Козметиката на NUXE - 4

• 67 060
  • 504
  •   1
Отговори
# 150
преди 2 дни в  мола видях,почистваща пяна с ексфолиант,или млякото за 50 и няколко лева,като подарък е балсам за устни(не този в бурканчето) а мултифункционалното в трите нюанса Simple Smile

Промоцията май е почистващото мляко и тоник с подарък балсам за устни.

# 151
  • София
Здравейте!

Не съм чела назад, за да видя дали сте го коментирали, но преди малко видях в аптека Медея /предполагам се отнася не само за нея, де  Laughing/ кремове на Нукс, намалени с 50 %, около 39.00 лв /от 78.00/, което си е доста прилично намаление.
Взех си една мостричка, но се оказа за доста по-суха кожа от моята, добре че не се хвърлих пак да пазарувам "на сметка"  Mr. Green

Късмет!

# 152
Здравейте!

Не съм чела назад, за да видя дали сте го коментирали, но преди малко видях в аптека Медея /предполагам се отнася не само за нея, де  Laughing/ кремове на Нукс, намалени с 50 %, около 39.00 лв /от 78.00/, което си е доста прилично намаление.
Взех си една мостричка, но се оказа за доста по-суха кожа от моята, добре че не се хвърлих пак да пазарувам "на сметка"  Mr. Green

Късмет!

Къде е тази аптека?Моля те пиши!! newsm44

# 153
  • София
Здравейте момичета
кажете ми мнението си за маските за лице.
- дълбокопочистващата
- хидратиращата
Поне за тези две научих, може да има и други.
От 1 месец се чудя каква маска да си взема ?!

# 154
Здравейте момичета
кажете ми мнението си за маските за лице.
- дълбокопочистващата
- хидратиращата
Поне за тези две научих, може да има и други.
От 1 месец се чудя каква маска да си взема ?!

Аз от хидратиращата съм много доволна Peace, предвид, че може да се използва и за околоочен контур. Отлична поносимост от чувствителна кожа, освежава, избистря тена, като овлажняване също ми идва О.К. - аз съм с комбинирана кожа. Нито е много лека, нито е много "богата". Тук дамите със суха и много суха кожа може да се включат и споделят дали са доволни от хидратиращия ефект Wink

# 155
Здравейте!

Късмет!

....намерих аптеката ,на 50% намаление е само серията Merveillance иииии още маи нещо но противостареещо Confused

# 156
  • Countryside
Здравейте!

Късмет!

....намерих аптеката ,на 50% намаление е само серията Merveillance иииии още маи нещо но противостареещо Confused
Е, къде е де? Инфо плс  Flutter

# 157
  • София
Аптеката е на Стамболийски 233, срещу 10-та поликлиника, ето го сайта, има още няколко, а и можете да питате по телефона:
http://www.medeabg.com/
/модераторите да го изтрият, ако е неуместно  newsm78/

# 158

Creme nirvanesque-подходящ ли е за мазна към смесена кожа?

Не, вземи си Крем Фреш за комбинирана или  от новата серия за несъвършенства Арома перфекшън.
Сиренце,мерси   bouquet

# 159
  • Countryside
Аууу, Красна поляна, Обеля, Люлин, много далече. Кои кремове са намалени? Нирванеск за всеки тип намален ли е, да знам дали да се разкарам дотам  Blush

# 160
Аууу, Красна поляна, Обеля, Люлин, много далече. Кои кремове са намалени? Нирванеск за всеки тип намален ли е, да знам дали да се разкарам дотам  Blush
Мисля,че не е намален,но най-добре провери.Магазин има на Сливница и Хр.Ботев ,също и до 10-та поликл. на бул.Ал.Стамболийски(малко след  кръстовището на Кост.Величков)
....дано тези са ти по-близки.Аз живея близо до Драгалевци и се вдигнах до Ал.Стамболийски Rolling Eyes,но търсех намаление на Етинселанта,при което си тръгнах с подвита опашка  Crazy

# 161
Днес си взех тестерчета на доста неща на Нукс Laughing
Успях и да изпробвам от серията за несъвършенства -матиращият флуид и много ми хареса newsm44
Много съм се навила на creme etincelante,но както разбирам от прочетеното до сега се препоръчва през деня крем с фактор Thinking,проблема ми е какъв да е той,трябва да е пак нещо флуидено Mr. Green,за да не ми омазнява кожата.
Тъй като по цял ден съм си вкъщи,защото си гледам детенцето ,пък и сега зимата не може да се ходи много по разходки,най-много за половин час да сме навън и то не всеки ден-ще е проблем ли ако не слагам крем със слънцезащита???

# 162
  • Countryside

Много съм се навила на creme etincelante,но както разбирам от прочетеното до сега се препоръчва през деня крем с фактор Thinking,проблема ми е какъв да е той,трябва да е пак нещо флуидено Mr. Green,за да не ми омазнява кожата.
Тъй като по цял ден съм си вкъщи,защото си гледам детенцето ,пък и сега зимата не може да се ходи много по разходки,най-много за половин час да сме навън и то не всеки ден-ще е проблем ли ако не слагам крем със слънцезащита???

Етинселант е супер супер флуид, много съм доволна от него. Дневният е без киселини, но няма фактор, ще трябва с фдт/пудра с фактор или отделно продукт с фактор. Кремът етинселант е с плодови киселини(препоръчва се като нощен) и ако ще го позлваш за него вече е абсолютно задължително да ползваш продукт с фактор, понеже има пилинг ефект. Така че не експериментирай, а си купи хубав флуид за слънце, има достатъчно неомазняващи продукти, вкл и спрейове.

# 163

Етинселант е супер супер флуид, много съм доволна от него. Дневният е без киселини, но няма фактор, ще трябва с фдт/пудра с фактор или отделно продукт с фактор. Кремът етинселант е с плодови киселини(препоръчва се като нощен) и ако ще го позлваш за него вече е абсолютно задължително да ползваш продукт с фактор, понеже има пилинг ефект. Така че не експериментирай, а си купи хубав флуид за слънце, има достатъчно неомазняващи продукти, вкл и спрейове.
Сиренце,мерси за бързият отговор   smile3525
Ще търся значи задължително нещо с фактор.
Интересува ме дали с мултифункционалното олио може да се маже околоочния контур?

# 164
Аз ползвам Етинселант (с киселините)като нощен,много ми харесва.Още съм на половината на бурканчето а вече мина точно месец Peace.А относно слънцето,50-ти фактор на Биодерма флуид за смесена към мазна кожа,и изглеждам като нова.Ще чакаме и Nuxe да пуснат нещо с по-висок фактор(знам ,че ще има малко повече химия ама....) Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 20:22 от ˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙

Общи условия

Активация на акаунт