Козметиката на NUXE - 4

• 66 881
  • 504
  •   1
Отговори
# 240
Общо около няколко капки, или по-малко. Питам, защото се притеснявам да не стане мазно newsm78
Заформихме нещо като чат  Mr. Green Но ти благодаря, че напоследък рядко се пише в темата  Peace

# 241
Общо около няколко капки, или по-малко. Питам, защото се притеснявам да не стане мазно newsm78
Заформихме нещо като чат  Mr. Green Но ти благодаря, че напоследък рядко се пише в темата  Peace
Общо около 3-4-5 капки - в зависимост от това колко искаш да "блестиш". Но дори и малко повече да сложиш няма да мазнее, а по-скоро ще блести (особено на слънчева светлина). Виж на коса не съм го слагала и не знам как действа.

# 242
Аз доколкото разбрах, на косата трябва да се ползва пестеливо и то първоначалоно добре разтъркано между дланите, иначе ставала ужасно мазна, като немита. Още утре ще се сдобия с тези красоти, отново ти благодаря, че ми отдели време  Hug

# 243
Аз доколкото разбрах, на косата трябва да се ползва пестеливо и то първоначалоно добре разтъркано между дланите, иначе ставала ужасно мазна, като немита. Още утре ще се сдобия с тези красоти, отново ти благодаря, че ми отдели време  Hug

Значи правилно съм се ориентирала да не го използвам върху коса:)
Няма нужда от благодарности, дано съм била полезна:)
И за да не излезе, че съм доволна от всички продукти на марката, ще посоча два, които не ми харесаха от този се обринах, а този просто не ми допадна (никакъв ефект).

# 244
Аз пък се бях насочила и към този за околоочите. На теб защо не ти допадна, в слисъл, че на намаляваше кръговете, или ...

# 245
Аз пък се бях насочила и към този за околоочите. На теб защо не ти допадна, в слисъл, че на намаляваше кръговете, или ...
Много е лек, лесно се нанася, но никакъв ефект нямах от използването му.
Аз нямам точно кръгове под очите, а по скоро, когато съм изморена или недоспала, имам потъмняване в зоната на очната яма откъм носа. Не помогна за макар и минимално редуциране на това потъмняване. Нямаше и никакъв стягащ ефект. Сега използвам един на Lierac и го намирам за доста по-добър.
Мисля обаче скоро да опитам този.

# 246
Разбирам те, предвид възрастта на сина ми, и аз имам някакви кръгове от време на време, ще чакам отзиви ако го пробваш. В момента имам друг околоочен, който не е лош, но не е за тази тема  Mr. Green

# 247
Мисля обаче скоро да опитам този.

Много ми допада Peace Определено омекотява финните линии и има стягащ ефект. Срещу тъмни кръгове обаче не виждам резултат Peace

# 248
  • София
Имам нужда от съвет  Praynig

Имах тестери на Етинселант с киселините и Крем Фрайхе ( този в бурканчето, мисля за суха кожа). И двата ми понесоха много добре и освеьиха лицето макар и за 5 дни ползване. Аз бях готова да взема Етинселанта веднага, но аптекарката ми препорча все пак да пробвам първо тестери, пък после. Имам разширени пори по носа и брадата, и малко на бузите. Избиват ми периодично и пъпчици, а кожата ми е нормална като цяло. Та, жената в аптеката ми препоръча по скоро Фрайхе крема, но не разбрах точно защо..имате ли идеи? Според вас кой от двата да взема първо?  bouquet

# 249
illy, и аз имам като твоята кожа. Аз съм на 32 години, на мен пък ми препоръчаха Niravanesque. А аз в крайна сметка мисля да си взема Nirvanesque за дневен, а Etincelante за нощен. По принцип от всичко прочетено разбрах, че Fraiche е от най-купуваните продукти, явно е нещо като универсален крем. Моето мнение обаче, засега се основава само на прочетеното, още нямам опит с Nuxe. Съвсем скоро обаче ще имам. Ти с каква кожа си и на колко години?

# 250
  • София
illy, и аз имам като твоята кожа. Аз съм на 32 години, на мен пък ми препоръчаха Niravanesque. А аз в крайна сметка мисля да си взема Nirvanesque за дневен, а Etincelante за нощен. По принцип от всичко прочетено разбрах, че Fraiche е от най-купуваните продукти, явно е нещо като универсален крем. Моето мнение обаче, засега се основава само на прочетеното, още нямам опит с Nuxe. Съвсем скоро обаче ще имам. Ти с каква кожа си и на колко години?

На мен ми препоръчаха fraiche, защото съм с млада кожа и нямам нужда от нещо по-силно- 22г. Кожата ми е нормално, но лесно се възпалява и като се запуши поричка става пъпка  Close

# 251
А да, и аз мисля, че Fraiche е по-добре за теб  Peace Наистина си с доста млада кожа, пробвай и сподели мнение  Flutter

# 252

[/quote]

На мен ми препоръчаха fraiche, защото съм с млада кожа и нямам нужда от нещо по-силно- 22г. Кожата ми е нормално, но лесно се възпалява и като се запуши поричка става пъпка  Close
[/quote]

На мен пък Fraiche-то ми се стори доста мазен, а и трудно се нанасяше, но трябва да спомена, че го изпробвах само от тестерче и то еднократно.

# 253

Аз използвам Niravanesque за дневен и Etincelante за нощен.Със смесена кожа съм и ми понася добре, но не бих казала, че ефекта е поразителен- очаквах по-видим ефект, а честно казано кожата ми с нищо не се подобрила от както използвам Nuxe Rolling Eyes

# 254
  • в Кошера
NUXE ми пасва перфектно на кожата, изключително доволна съм  newsm10
Аз ползвам към момента:

и

Общи условия

Активация на акаунт