Козметиката на NUXE - 4

• 66 882
  • 504
  •   1
Отговори
# 285
Да ми кажете мнение за това кое е по-добро със златните частици или обикновенното/да не блести много/
http://www.lookfantastic.com/beauty/nuxe/nuxe-body-care/nuxe-hui … himmer-100ml.html. Между другото е на много добра цена мисля че в БГ беше около 70лв

# 286
  • София
Да ми кажете мнение за това кое е по-добро със златните частици или обикновенното/да не блести много/
http://www.lookfantastic.com/beauty/nuxe/nuxe-body-care/nuxe-hui … himmer-100ml.html. Между другото е на много добра цена мисля че в БГ беше около 70лв

Поръчвала ли си нещо от този сайт? Доставката колко е? Grinning

И аз се каня на маслото със златни частички обаче.

# 287
Ммм, доста добра изглежда цената за маслото със златните частици. Някой не желае ли да си поръчаме?! Simple Smile

# 288

На мен това със златистите частици ми харесва повече. Всъщност ми е любим продукт. Аз си го купих миналата пролет за 45лв. от аптека в България;)

# 289

Поръчвала ли си нещо от този сайт? Доставката колко е? Grinning

И аз се каня на маслото със златни частички обаче.

Не съм поръчвала ,но сигурно ще пробвам.За доставка ми дава около 4 лири взависимост от броя на артикулите.

# 290
Момичета, простете да невежеството, но това олио със златни частички за какво го използвате?

# 291
Може да се използва за всичко: за коса, тяло и лице. Аз си слагам на лицето преди грима (съвсем малко количество). Харесва ми как изглежда, лицето някак светва, но не мазнее. Wink

# 292
Аз пък се бях насочила и към този за околоочите. На теб защо не ти допадна, в слисъл, че на намаляваше кръговете, или ...
Много е лек, лесно се нанася, но никакъв ефект нямах от използването му.
Аз нямам точно кръгове под очите, а по скоро, когато съм изморена или недоспала, имам потъмняване в зоната на очната яма откъм носа. Не помогна за макар и минимално редуциране на това потъмняване. Нямаше и никакъв стягащ ефект. Сега използвам един на Lierac и го намирам за доста по-добър.
Мисля обаче скоро да опитам този.
Странна работа!Аз то4но от този крем заприли4ах на "маймуна" меко казано #Cussing out.Ефекта беше все едно съм се пекла(или по-скоро попрепекла )с о4ила на плажа,т.е прекалено силно ми се избелиха тъмните кръгове и изглеждах много неестествено.Нямаше 4овек,който да не ме пита защо не съм си свалила о4илата на плажа #Cussing out.А и това "избелване"стана много бързо, за около три седмици употреба.Крема го изхвърлих още преди да го преполовя.Ина4е Фреша и Etencelent-a ми харесват,използвала съм по две опаковки и от двата,но 4ак някакъв невероятен ефект и аз като 4е ли не виждам. newsm78

# 293
Аз пък се бях насочила и към този за околоочите. На теб защо не ти допадна, в слисъл, че на намаляваше кръговете, или ...
Аз нямам точно кръгове под очите, а по скоро, когато съм изморена или недоспала, имам потъмняване в зоната на очната яма откъм носа. Не помогна за макар и минимално редуциране на това потъмняване. Нямаше и никакъв стягащ ефект. Сега използвам един на Lierac и го намирам за доста по-добър.
Странна работа!Аз то4но от този крем заприли4ах на "маймуна" меко казано #Cussing out.Ефекта беше все едно съм се пекла(или по-скоро попрепекла )с о4ила на плажа,т.е прекалено силно ми се избелиха тъмните кръгове и изглеждах много неестествено.Нямаше 4овек,който да не ме пита защо не съм си свалила о4илата на плажа #Cussing out.А и това "избелване"стана много бързо, за около три седмици употреба.Крема го изхвърлих още преди да го преполовя.Ина4е Фреша и Etencelent-a ми харесват,използвала съм по две опаковки и от двата,но 4ак някакъв невероятен ефект и аз като 4е ли не виждам. newsm78
За околоочния Нирванеск ли става дума? newsm78

# 294
  • в Кошера
За околоочния Нирванеск ли става дума? newsm78

Да, за него. При мен обаче съвсем не е такъв ефекта - действа си ми много добре и не съм избеляла така newsm78

# 295
Не,magnolia99,за околоо4ния Prodigieux.Ами не знам,аз харесвам козметиката на Нукс и продължавам да им ползвам нещата,но не знам защо така ми подейства специално този.Ина4е крема за лице от същата серия е добре,взех си ги в комплект с околоо4ния(който замина на боклука) и имам още малко от него.Той има някакви дебни 4астици,които се разтварят при допир с кожата и придава много хубав блясък след това,лицето някак си се озарява.Като свърши не знам на кой да се пусна.... newsm78

# 296
  • в Кошера
Опс, сори, не съм разбрала  Wink

# 297
Tyra,а от Нирванеска виждаш ли някакъв ефект?Сега съм с един на Биодерма,не е лош,ама все някак си към Нукс ме вле4е Flutter

# 298
  • в Кошера
Tyra,а от Нирванеска виждаш ли някакъв ефект?Сега съм с един на Биодерма,не е лош,ама все някак си към Нукс ме вле4е Flutter

Овлажнява добре, намалява ми и подпухналостта сутрин, става, хубав е  Peace

# 299
Не,magnolia99,за околоо4ния Prodigieux.Ами не знам,аз харесвам козметиката на Нукс и продължавам да им ползвам нещата,но не знам защо така ми подейства специално този.Ина4е крема за лице от същата серия е добре,взех си ги в комплект с околоо4ния(който замина на боклука) и имам още малко от него.Той има някакви дебни 4астици,които се разтварят при допир с кожата и придава много хубав блясък след това,лицето някак си се озарява.Като свърши не знам на кой да се пусна.... newsm78
Аха,сега се разбрахме Wink
Оф,и аз се чудя кой околоочен да си взема,но първо тестерче задължително,че да не се набутам  Crazy
В предишната тема на Nuxe(ако не се лъжа) имаше много момичета ,които не бяха  доволни от околоочният Prodigieux-но най-добре да се пробва първо и така.....,че то хора различни,кожи различни Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт