Козметиката на NUXE - 4

• 66 851
  • 504
  •   1
Отговори
# 330
И аз май ще пробвам тази козметика. Ще ви следя Peace
Да попитам - един вид като Веледата ли е тази козметика? Био...?

# 331
Здравейте! Аз съм ползвала крем Prodigieuse и съм доста доволна. Peace

# 332
Аз искам да питам специално за Nuxe някъде бях чела, че имали животински мазнини в тях. Така ли е или не?
http://nuxe.bg/au_coeur_de_nuxe/la_charte_nuxe.php
Благодаря ти много Hug Сега вече спокойно ще проявявам интерес към тази козметика Grinning Някъде бях чела, че влагали във всичките си продукти не знам какви си животински мазнини и това ме беше отблъснало, ама и аз като вярвам на голи приказки, а не отворя официалния сайт да прочета, така е!

# 333
Охх,аз свърших creme Etincelante и ми се иска пак да го взема,но незнам дали ще е подходящ за летния сезон(сутрин ще ползвам крем с фактор за защита)?
Много съм доволна от този крем,страхотен е,кожата ми се изчисти супер,тена се избистри.....много ми "липсва" Blush

# 334
Охх,аз свърших creme Etincelante и ми се иска пак да го взема,но незнам дали ще е подходящ за летния сезон(сутрин ще ползвам крем с фактор за защита)?
Много съм доволна от този крем,страхотен е,кожата ми се изчисти супер,тена се избистри.....много ми "липсва" Blush

Този е невероятен,да.Оба4е аз го отлагам 4ак за късното лято,мисля 4е сега не е много подходящ!Не знам на колко години си,ама Нирванеска също е много приятен PeaceНего ве4ер,а през деня с фактор(още не съм го избрала,ама явно няма да е на Нукс),такава е моята схема за летните месеци! Peace

# 335
Нирванеска подходящ ли е за лятото?

# 336
Ами да разбира се,има за суха и за нормална кожа! Peace

# 337
Ами да разбира се,има за суха и за нормална кожа! Peace
Благодаря ти! Спрях се на този крем поради многото положителни мнения, но приемам съвети и за друг крем,който може да е по-подходящ за мен,на 28 съм кожата ми е комбинирана.

# 338
Аз ли4но мисля,4е то4но Нирванеска е за теб!Все пак наближаваш 30 и е добре крем4ето да е срещу първите признаци на стареене  Peace

# 339

Този е невероятен,да.Оба4е аз го отлагам 4ак за късното лято,мисля 4е сега не е много подходящ!Не знам на колко години си,ама Нирванеска също е много приятен PeaceНего ве4ер,а през деня с фактор(още не съм го избрала,ама явно няма да е на Нукс),такава е моята схема за летните месеци! Peace
И за Нирванеска си мислех и аз да го ползвам вечер и сутрин с фактор(вече съм си взела на Ла рош-флуида).На 28 г съм.

# 340
Аз искам да попитам говорещите френски или Kabiv какви са тези carte privilege (може и неправилно да го изписвам, но нямам опаковка пред себе си) във всеки продукт.
Това са талони за безплатна брошура на Нюкс и тестерчета,но за голямо съжаление  важат само за живеещи във Франция. Sad

Да се похваля,че си имам вече ексфолианта.Доволна съм от първо ползване.Нежен е, но почиства добре!
Само не съм възхитена от миризмата.Мирише ми тежко,като на стари орехи. Rolling Eyes
Знам,че парфюмите са потенциални алергени,но за мен козметиката е плюс всичко друго и ароматерапия.
Искам да си мирише на хубаво!

Муцка,миризмата хич не е приятна наистина,но да знаеш ,че и на маската е пак гадничка миризмата за съжаление Confused

# 341
Защо крема с киселини да не е много подходящ за лятото? С какво може да се замени?

# 342
Защо крема с киселини да не е много подходящ за лятото? С какво може да се замени?
Ами защото действа като пилинг,има леко избелващ ефект,а лятото както знаем не е препоръ4ително да се употребяват продукти с такова действие и изобщо да се правят много 4есто пилинги,защото така кожата става още по-податлива към появата на петна от слънцето!Заменяш си го с обикновен хидратиращ,примерно Фреша е много подходящ.Не знам на каква възраст си ,по-горе коментирахме Нирванеска за нормална кожа,лошото е ,4е нито един крем няма висока УВ защита и за мен ли4но нито един не е подходящ за дневен през лятото! Peace

# 343
Аз съм с проблемна кожа и се притеснявам, че Нирванекса може да ми запушва порите и да се получават пъпки иначе много ми се иска да си го взема, защото скоро ще навърша 27год. и е нужно да започна да използвам такъв крем. А за дневен имам мостра сега на емулсията с киселини и пробвах да се намажа с нея и отгоре със слънцезащитния на дъщеря ми, който е на Бюбхен. Някоя от мацките, които ми писаха за крема с киселини, че е подходящ за вечер и за денем крема против несъвършенства...с какво ще замените сега крема с киселини и използвали ли сте Нирванекса?   bouquet

# 344
Аз съм с проблемна кожа и се притеснявам, че Нирванекса може да ми запушва порите и да се получават пъпки иначе много ми се иска да си го взема, защото скоро ще навърша 27год. и е нужно да започна да използвам такъв крем. А за дневен имам мостра сега на емулсията с киселини и пробвах да се намажа с нея и отгоре със слънцезащитния на дъщеря ми, който е на Бюбхен. Някоя от мацките, които ми писаха за крема с киселини, че е подходящ за вечер и за денем крема против несъвършенства...с какво ще замените сега крема с киселини и използвали ли сте Нирванекса?   bouquet

Имай предвид, че емулсията етинселант е без киселини, само кремът етинселант е с киселини и с лек пилинг ефект.

Общи условия

Активация на акаунт