Козметиката на NUXE - 4

• 66 833
  • 504
  •   1
Отговори
# 360
  • на последния етаж
и само защото не разбрах крема се пише creme fraiche но как се произнася-фрайче или фреш??? newsm78като ида в аптеката да не се изложа hahaha

Произнася се "фреш" - козметиката е френска.

# 361

Произнася се "фреш" - козметиката е френска.
ок благодаря   bouquet

# 362

Хидратацията е необходима не само през зимата, а и сега през лятото. По-горе има много добър съвет от козметик - поне един от кремовете дневен или нощен трябва да е хидратиращ. Водата непрекъснато се изпарява от горния слой на кожата (особено в горещините) и тя трябва да е добре "заредена" с вода, както с пиене на достатъчно количество течности, така и с подхранване отвън.
В интерес на истината аз точно в момента ползвам крем Фреш за нормална към смесена и изобщо не ми е тежък и мазен, напротив - попива идеално и през целия ден си чувствам кожата прекрасно  Flutter

Има не крем, а флуид Фреш отново за смесена кожа, който е за много дехидратирана кожа. Предполагам, че той ще бъде по-тежичък и може би по-добре ще подхранва в студените зимни дни  Peace

Понеже чета, че коментирате слънцезащитните фактори, да ви споделя какво ми каза една аптекарка от която последно пазарувах продукти на Нюкс. Според нея в последно разработените продукти на Нюкс и тези с обновено формули, има слънцезащитни филтри с фактор 6 до 8 (което според мен е идеално за градска среда). Така например околоочния Нирванеск e бил със защита 8 SPF, въпреки че не е спомената на опаковката. Принципно им нямам вяра на фармацевтите-продавачи, но като разгледах състава наистина открих Titanium dioxide в по-предни позиции. В темата за добрата козметика ако не бъркам Sofi беше определила този химичен филтър като ефикасен срещу защита и не толкова вреден (беше в коментар на детски слънцезащитен продукт). Ако бъркам, pink rose моля да ме поправи  Grinning

Taka, e Stefoni. С тази разлика, че Titanium dioxide май е физичен филтър, което го прави още по-безвреден. Аз обаче не бих се доверила на фармацевтите. Виждала съм състав на Нирванеска и там нямаше УВ филтър. Не зная дали беше от обновения или не, но той май скоро излезе, така че ... За да сме сигурни обаче, най-добре взимаме тестер и публикуваме тук http://bgcosmetology.com състава и специалистите казват има ли, или не УВ защита. Аз поне винаги така правя.   Wink

# 363
Здравейте, момичета!  Hug
Имам само едно въпросче- кога мога да започна пак да използвам крема с киселини? Много го харесвам, до сега май не съм намирала друг крем, който да ми изчиства лицето така (имам предвид пъпки) Знам, че не е добре да е през лятото, но не съм сигурна дали вече може!? А от Арома Перфекшън не съм доволна- не е моят крем, даже повече пъпки ми се появяват от него Sad незнам защо... сигурно съм първата, която не е доволна от продукт на Нукс  Confused

# 364
Имам само едно въпросче- кога мога да започна пак да използвам крема с киселини? Много го харесвам, до сега май не съм намирала друг крем, който да ми изчиства лицето така (имам предвид пъпки) Знам, че не е добре да е през лятото, но не съм сигурна дали вече може!? А от Арома Перфекшън не съм доволна- не е моят крем, даже повече пъпки ми се появяват от него Sad незнам защо... сигурно съм първата, която не е доволна от продукт на Нукс  Confused
Не, не си първата. Арома пърфекшън и при мен не сътвори особени чудеса с кожата. И аз съм навита да пробвам етинселант-а, но съм решила да бъде най-рано през ноември.  То виж сега какво слънце е пекнало навън. Не ми се рискува ...

# 365

Вече има няколко продукта на Nuxe, от които не съм доволна Peace Според мен, започни от октомври, като нощна грижа, а на сутринта слагай крем с фактор Wink

# 366
Много ви благодаря  Hug

# 367

Вече има няколко продукта на Nuxe, от които не съм доволна Peace Според мен, започни от октомври, като нощна грижа, а на сутринта слагай крем с фактор Wink

Аз си го взех преди няколко дни и го ползвам точно за нощна грижа /крема с киселини/, много ми допада! и като усещане, и като аромат, за резултати ще споделя по-късно  Peace

# 368
Аз също ще го купувам този крем. Пробвах тестери, много ми допадна  Peace Ще видя като го купя какво ще сътвори с лицето ми  Flutter

# 369
Някой вече пробва ли новата маска за проблемна кожа от серията Aroma perfection? Simple Smile

# 370
  • Бургас
Аз пробвах маската(добре е да имаш приятелка аптекарка )обаче съм разочарована, термо ала бала,нито серума за матиране нито крема ми подействахаа добре, не са за моята кожа, като цяло Нукс не са за мен,но все още се точа на многофункционалното им олио Simple Smile

# 371
Аз пробвах маската(добре е да имаш приятелка аптекарка )обаче съм разочарована, термо ала бала,нито серума за матиране нито крема ми подействахаа добре, не са за моята кожа, като цяло Нукс не са за мен,но все още се точа на многофункционалното им олио Simple Smile
Мерси за бързият отговор  bouquet
Аз се чудя все още,че гледам и лосион нов има  за проблемна кожа.

# 372

И аз й се чудя на маската Mr. Green
deadly_vesi , сподели повече. Каква е консистенцията, има ли затоплящ ефект и попива ли, като я нанесеш? Аз съм много разочарована Crossing Arms от маската с 3-те рози, която уж глинена, уж почистваща, пък, като я сложиш, и след 5 мин. попива, сякаш е хидратираща Shocked

# 373

И аз й се чудя на маската Mr. Green
deadly_vesi , сподели повече. Каква е консистенцията, има ли затоплящ ефект и попива ли, като я нанесеш? Аз съм много разочарована Crossing Arms от маската с 3-те рози, която уж глинена, уж почистваща, пък, като я сложиш, и след 5 мин. попива, сякаш е хидратираща Shocked
kiora,не се притеснявай ,ще ти правя компания в разочарованието Joy.
Маската с 3 рози се чудя дори дали е маска или  по-скоро хидратиращ крем ooooh!,егати минавката.
Тези дни ще купувам незаменимият Etincelante Heart Eyes

# 374
  • Бургас
Добро утро  и така за още за термо маската , ами като консистенцията е доста гъста не попива и имаше някакви частици, но не много твърди използвах я и като лек пилинг и после постоях с нея, аз особено затопляш ефект не усетих имах такава на Ейвън беше същата от планет спа от нея бях много доволна,но ми е направила впечатление , че след парна баня термо ефекта е по забележим.Иначе след това кожата ми стана много мекичка, приятно мирише, но като почистване има и по- добри неща на по- добри цени Simple Smile.И все пак съветвам вземе ти си тестерчета да я пробвате все пак разни хора разни идеали т.е. на всеки различно ще по действа Wink

Общи условия

Активация на акаунт