Юлски бебчета 2009 - Тема 11

• 18 871
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Джиджи,може да някой ден да се съберем и да ни раздвижиш,желаещите.А и така няма да ние  срам от килограмите,щото ще сме си нашо хора само  Peace   Hug
За ските и на мен много ми се ходи вече,миналата година и аз не посмях,но тази ще се опитам някакси.  yesyes
Юлско бебе в Даяна и Ники и аз ходя редовно,имат хубави неща,но не съм засичала чорапогащници,тия подстрекателките и мен ме зарибиха   Stuck Out Tongue Winking Eye  Може зимата да окупираме и пистите   Stuck Out Tongue Winking Eye
Лотус и на мравчо му излязоха нещо като лишеи на коленцата Thinking  .Чудя се какъв крем да взема?За суха кожа ли?Или направо лекар да питам?Защото и на мен ми излизат на места такива лишеи,особено зимата.аз всъщност си имам атопичен дерматит де,но само зимата се появява.
 Хаха Медула тва беше смешно за Big Mother  tooth
Инкс "Даяна и Ники" е една малка борса в кв."Хаджи Димитър".А,сега видях,че Юлско бебе ти е казала.
На Бъдни вечер ще бъдем с нашите,това е може би любимия празник от цялата година,много го обичам,може би защото имам страхотни спомени от детството си.Винаги съм била с нашите на този празник,той си е семеен,миналата година мъжа ми ме караше да ходим при майка му и брат му,но аз отказах,нямаше да ми е така хубаво,просто атмосферата е друга при тях,в нас си ми е винаги много по уютно..а и те не почитат така празниците,както нашето семейство,смисъл-хапват на две,на три и айде тва е.Оф,айде да не се отплесвам..
Днес имах адските болки в бъбреците-на някой да му се е случвало скоро?
А дясното ми зърно е посиняло от смучене  Shocked ,онзи ден така го смука,че има нещо като кръвоизливчета и е синьо.Какво да правя?Или нищо да не правя,то само ще си отмине.Но ще си отмине,ако не смуче от него,а това няма как да стане,защото не ми се изцежда,то и нищо не излиза като изцеждам.Дано някой ми отговори  Peace
Айде,отивам да ме смучат  newsm53

# 631
suny09 и ние в началото имахме докато се кърмихме от Дактарина мина но около месец се мазахме...и гърдите си мажех...бибите не съм....иначе нейната уста я мажех с пръста си ...измивам се хубаво слагам си от мазилото и като бръкна в устичката мажа навсякъде добре..че ако не се размаже добре едва преглъщаше после защото е много гъсто като смола....
mama Barba - забавлява се със странни неща като етикет от Кока-кола или чантичка или друга шарена и шумкаща хартийка ... с играчки е за кратко  Tired
Лилчо и аз съм така но не смятам че ще се оправи с козметика... аз мисля да прибегна до таблетки ...витамини за коса  ooooh! иначе лоша работа....но поне виждам че имам доста къси нови коси.....

# 632
Лени - да, много по -добре е да се смени дограмата, но сме на квартира и няма смисъл да правим ние инвестиции в дограмата, а хазяина не го интересува. Понякога си мисля, че ще е по-евтино да сменим дограмата, от колкото да сменим квартирата .... Иначе с тези лепенки 2 градуса повишихме температурите, макар че печката-духалка работи 3-ти ден, тук едва стига 21 градуса (не исках да прозвучи като оплакване).
Юлско бебе - много съжалявам за бебчето
Jillian - защо не пиеш кола , заради кърменето ли, аз си пийвам като ми се пие.
Milasara - защо ще ходиш да ти махат брадавичките, и на мен ми се появи една странна, и бях скоро да я видят, докторката каза, че няма нужда за сега да я махам, освен ако не почне нещо да се разранява (ама знам ли, то за всичко трябва второ мнение)
kukumiavka - аз имах бъбречна криза по време на бременноста, пиех нош-па. Но е хубаво да отидеш на нефролог да те погледне на ехографа
Много обичам да е събота и неделя Simple Smile Simple Smile

# 633
  • Canada
Миласара, и аз съм от отбола с отвратителни бенко-брадавици и се каня да отида на дерматолог и онколог, ама не ми остава време.
Иначе успях да отида на профилактичен гинеколог и мамолог. Всичко е наред, единствено не съм си взела резултатите от цитонамазката.
Нико имаше млечница и с дактарин се оправи след 3 намазвания, но аз все пак го мазах 5 дни. Даже не сме преварявали бибероните.

# 634
Да ви се оплача ooooh! ooooh! Преди малко излязох от банята ,а там ми остана голяма част от косата. newsm45 Случва ли се и на вас? Знам че след раждането е нормално,но количеството коса което ми пада от 1-2 седмици ми се струва много. Сега намерих вкъщи тестер на шампоан Anaphase на Ducray,някой използвал ли го е? Има ли ефект?

http://svejo.net/home/link_summary/395976-Kartofite-sreshtu-kosopada

http://blog.got.bg/archives/307

http://alopecia.8.forumer.com/a/_post16.html

Това са линкове с рецепти против косопад-пробвай нещо от тях,може да има по-голям ефект от казметиката  Peace

# 635
Миласара - само да кажа \ и моите батковци са Атопичнодерматитни\ затова бебо още от самото начало го къпем и мажем само с А-Дерма - много съм доволна.
За къпане ползвам синия гел, а за мазане едно от зелената серия с овес.
От Българските ползвам Бочко.
Иначе вчера загледах, че Владето има едно лишейче точно над едното лакътче и много ми домъчня, мисле че поне той ще пропусне ама....

# 636
Многоо пишете ей... нямате спирка  Naughty

джиджи и аз влизам в групата на желаещите раздвижване, дано намериш някоя жена. Аз се разбрах с майка ми да гледа 2-3 пъти в седмицата да гледа малкия за 2-3 часа, колкото да отида на фитнес или някаква аеробика. Уикендите също ще го оставям при нея.

За младоженците - на 20ти стават 2г от сватбата, не съм неомъжена бре, ама без дечко си е баш като младоженци...  Wink

Миласара, Ру е с много чувствителна кожа и уж АД, за това го къпя и мажа само със зелената серия на Адерма - Exomega. Много съм доволна, няма пъпка да му излезне, а кожата е много мека, но пък няма аромат... много изчистена козметика  Peace

Надявам се да имам време тези дни да се включа по подробно  Peace

Хубава вечер

# 637
  • Варна
Здравейте, мацки,

От 5 дена ви чета с голямо удоволствие, еее, накрая не се стърпях, хайде и аз да се разпиша.
Аз нямам госпо'ица, а господин, но той си има цели 6 чорапогащника - жълт, зелен, сив, бял и два сини с картинки /специално ходих да го броя в чекмеджето/ newsm47

Линет, ние също сме на квартира и хич не ни се инвестираше в чуждо, ама какво да се прави - санирахме спалнята и сложихме остъкление - в стаята засега температурата не е падала под 23 градуса  Peace

Относно бемките /луничките/ аз също имам много, но не смея да ги пипам...знам, че някои ходят да им ги махат, ама ме е страх да не си докарам нещо по-сериозно...

Еххх, Джиджи, спомних си "моята младост", когато бях с 20кг по-лека и ходих почти всеки ден след работа на ТАЕ-БО. Мисля, че все още знам цялата хореография на тренировката. Инструкторката ни изпиваше силите и повтаряше "мачкай коремче", то моя сега за да го смачкам бая зор ще видя  Joy Joy Joy Между другото инструкторката има 2 момиченца, а тази година роди 3-то дете - момченце на около 6 месеца трябва да е вече...

Отивам да чета рецептите против косопад Sick

# 638
Аз по време на бременността отидох на онколог, защото си открих бучка. Прегледаха ме и ми откриха още 4 бучки, но ми казаха да отида след като спря да кърмя.Явно няма ефект, ако се отиде като кърмиш, но поне голямата ми бучка намаля.
И аз трябва на дерматолог да отида, но чакам да отслабна, че е на по такова място и ме е срам да се съблека, че ми е приятел дерматолога.
Ние се забавляваме като гледаме телевизия двете Simple Smile много не обича активната гимнастика, а днес ходихме за люлка, но още се чудим дали има смисъл като сме почти 6 кила, а тя е до 9  newsm78
За нова година не сме решили още, но не ми се ще да я оставям, а ако решим да отидем някъде,само ще се нервирам, като знам какви цифри и тъпканица ще е в София, а за провинцията неможем да отидем без нея. За Бъдни вечер и Коледа, незнам още, че ние само се караме с мъжа, ако отидем у тях трябва и у нас, неможе само на едното място.Той си иска у тях и му е гот, а на мен не, а аз си искам у нас и ми е гот, а на него не Simple Smile Така е и с гледането на малката, аз искам майка ми, той си иска майка му и само се караме затова Sad
djidjito колко клиентки имаш вече................ GrinningКакво стана с кърмата, аз пия едни хапчета за увеличаване на лактацията и помагат, но не чак с литри-с малко количество, но достатъчно, ако искаш ще ти ги кажа.
 Hug

# 639
Деянова, ckarabei, karelia79 благодаря за отговорите  bouquet. Засега смятам да го мажа с дактарин след всяко хранене, пък ако не минат до няколко дни ще пробвам и с Фунгостатина. От 2 ,3 дни се дърпаше като сучеше и нервничеше, а аз хич и не погледнах за гъбички, едва днес го забелязах. мислех си че е кърмаческа стачка.
mama Barba, Петър се забавлява засега най-дълго с активната гимнастика,/около 30 мин./, иначе сутрин много обича да си гледа животинките от муз. играчка над глават и да им гука, на обиколника има от едната страна малко мече и зайче и на тях се усмихва, изобща всичко по-ярко оцветено в момента му е интересно /но не за дълго Simple Smile/
Лека вечер от мен!

# 640
  • София
Линет,ще отида,защото много ме дразнят,а две от тях станаха големи и ги закачам с дрехи,с гъбата за къпане.
А4,сипвам половин капачка във водата.
Карелия,ти направо си напред с материала,аз тепърва започвам с посещенията на докторята Peace
Lennyh,Mambina,и ние се къпем със зелената А-дерма

# 641
Времето тук е просто потресаващо гнусно Sick Влажно, вали, студено е много Crossing Arms
Днес бяхме навън цял ден, по работа, Ивчо си наруши съня и сега спи, даже май без баня ще си остане.
Имах намерение да си взема яке и обувки, уви, нищо не харесах или не ми ставаше Crossing Arms
И за капак - ужасно ми се повръща, чувствам се супер скапано физически, все едно съм орала и копала една седмица Sad

Сега погледанх снимките ни като бременни, заради линка на Цветен прашец - мале, каква носталгия ме подгони...ама се присетих и за петте месеца яко повръщане, та спрях да мисля, не че в момента не се чувствам по същия начин...

Мама Барба - неправилното носене е да държиш бебчо като в люлка в ръцете си, все едно държиш предмет примерно и го подаваш на някого (тоест, бебето е легнало, едната му става е притисната от корема ти,. а другата от ръката ти). Ако е легнал в ръцете ти - трябва да е странично легнал, като дясната ти ръка минава между краченцата му. Позата "жаба" е правилната - с корем и лице към теб, дясната ти ръка е под дупето му, абсолютно равна, а не с наклон (щото едното краче ще се подпира под един ъгъл, а другото под друг), а лявата ти ръка държи гръбчето. Краченцата тоест са максимално разкрачени на 180 градуса и те обхващат. малко сложно обясних, ако искаш, ще снимам и ще ти пратя Hug
http://site.peppermint.com/Images/Didymos/ddJonasKangaroo.jpg  така е жабчето
Зори - ужас...според мен е добре да посетите някакъв УНГ специалист Rolling Eyes
Адвокат Цветен прашец - ако си намериш бурканчета, да знаеш че в Метро има капачки Blush

П.П. Аз поръчах столчето на Мамбинка, обаче после отказах поръчката, щото избрах друго Embarassed Повече няма да ви слушам, останаме без пари, мъжа ми и той вместо да държи фронта и да влива акъл в празната ми харчосваща глава, се поддава на изкушението и той Embarassed

# 642
  • София
Мама Барба,Анди най-дълго се занимава в люлката (имаме на Фишър прайз), там се въртят едни рибки и има мек светлина, с различни мелодии от океанското дъно и природата. В люлката може да остане сама и 2 часа. Имаме и шезлонг вибриращ и пеещ, там издържа около половин час. Има си и любими играчки, от тези пеещите, но трябва мама да и ги показва. Много им се радва, особено на едно пате, което писука. На активната гимнастики издържа едва 5 минути и то аз да съм до нея.  Hug
Чочо сан, много полезни линкове си пуснала, благодаря!  bouquet
Приятна вечер!
Стеф, стискам палци бързо да се оправиш!

# 643
Дейзи, Миласара, това с олиото определно ще го пробвам!
Радина, тия дни ще потърся някоя безплатна сносна програма или поне комбинация от няколко, а дотогава може да подкараш кростренажорчето Wink
Цезари, благодаря ти!!! Но дрехите в гардероба ми определено не мислят, че не съм раждала Sad Знам много ефикасни упражнения за талия, но ми е сложно да ги обясня, а за корем, могат да се измислят много хубави комбинации, от които ефектът не закъснява. Ще потърся нещо нагледно и ще пусна линкове Wink На някоя от следващите срещи може да покажа Joy или пък както Куку е предложла да се съберем да се раздвижим. В тази връзка съвсем сериозно, ако наистина има желаещи и може да се оргаизирате до Младост, мога да говоря с ръководството от "Дема" да ползвам залата, който ден си изберем, по което време решим преди 17часа - мога да ви покажа някои неща, които да правите вкъщи Wink Ето - предлагам следваща софийска среща в "Спортен Комплекс Дема" в Младост Joy Аманитка, много неприятно за Габко.
Мама Барба, Стелла е на периоди - понякога обича в люлката, понякога предпочита гимнастиката, понякога просто си лежи и наблюдава.
Куку, преди имала ли си проблеми с бъбреците?
Мамб, за съжалени нашите баби не са в София. Хубаво е да имаш помощ наблизо Wink
Ваня, разсмя ме с "мачкай коремче", аз пък оформям "бразилски дупета" за карнавала в Рио Laughing
Орхидея, ако всички желаещ съфорумки се съберат и дойдат със сигурност няма да ги събера в тази зала, в която водя и ще трябва да ги изкарам навън на тревата Laughing Кърмата е все така - денем има, вечер е малко и Стелла се буди межде 2 и 2.30ч. Сподели за тия хапчета за лактация, макар, че не ми се пият хапчета, но може и да размсля.
Стеф, от какво ти се гади, още ли не е преминало??

# 644
чочо-сан благодаря ти много за линковете Hug Сега ще чета да видя какво да правя. Заради косопада даже се подстригах (още преди да е започнала да ми капе толкова много) ,отрязах някъде около 30 см от косата си  Tired ,поревах една нощ и ми мина. Joy
А някаква идея сок от алое от къде мога да си купя. Че тука в едната маска го има като състав Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт