За ските и на мен много ми се ходи вече,миналата година и аз не посмях,но тази ще се опитам някакси.

Юлско бебе в Даяна и Ники и аз ходя редовно,имат хубави неща,но не съм засичала чорапогащници,тия подстрекателките и мен ме зарибиха
Може зимата да окупираме и пистите 
Лотус и на мравчо му излязоха нещо като лишеи на коленцата
.Чудя се какъв крем да взема?За суха кожа ли?Или направо лекар да питам?Защото и на мен ми излизат на места такива лишеи,особено зимата.аз всъщност си имам атопичен дерматит де,но само зимата се появява.Хаха Медула тва беше смешно за Big Mother

Инкс "Даяна и Ники" е една малка борса в кв."Хаджи Димитър".А,сега видях,че Юлско бебе ти е казала.
На Бъдни вечер ще бъдем с нашите,това е може би любимия празник от цялата година,много го обичам,може би защото имам страхотни спомени от детството си.Винаги съм била с нашите на този празник,той си е семеен,миналата година мъжа ми ме караше да ходим при майка му и брат му,но аз отказах,нямаше да ми е така хубаво,просто атмосферата е друга при тях,в нас си ми е винаги много по уютно..а и те не почитат така празниците,както нашето семейство,смисъл-хапват на две,на три и айде тва е.Оф,айде да не се отплесвам..
Днес имах адските болки в бъбреците-на някой да му се е случвало скоро?
А дясното ми зърно е посиняло от смучене

Айде,отивам да ме смучат

иначе лоша работа....но поне виждам че имам доста къси нови коси.....
Случва ли се и на вас? Знам че след раждането е нормално,но количеството коса което ми пада от 1-2 седмици ми се струва много. Сега намерих вкъщи тестер на шампоан Anaphase на Ducray,някой използвал ли го е? Има ли ефект? 

Какво стана с кърмата, аз пия едни хапчета за увеличаване на лактацията и помагат, но не чак с литри-с малко количество, но достатъчно, ако искаш ще ти ги кажа.
. Засега смятам да го мажа с дактарин след всяко хранене, пък ако не минат до няколко дни ще пробвам и с Фунгостатина. От 2 ,3 дни се дърпаше като сучеше и нервничеше, а аз хич и не погледнах за гъбички, едва днес го забелязах. мислех си че е кърмаческа стачка.