Юлски бебчета 2009 - Тема 11

• 18 846
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Стеф за това дали съм те обидила попитах ,защото после като си прочетох поста и не ми изглеждаше много добре hahaha А на въпроса с покриването. Аля я обличам с подплатено панталонче,отдолу боди със къс ръкав или без ръкав, блузка и отгоре яке,шапка и ботушки. А на количката само покривалото. Космонафт още не съм обличала. Но когато започна да и слагам ботушките,якето и шапката направо се побърква,започва да пищи,една луда истерия ooooh!
amanita люлката издава един звук при люлеене,обаче е като леко потропване, не е неприятен,а на паркета ми скърца малко от крачетата. А в хола на балатума нямам проблем Blush
На въпроса за разходката при влажно време. Извеждам Аля всеки ден стига да не вали силно. Даже да прикапва сме навън с дъждобрана Grinning
Сега аз да попитам нещо.Всяка вечер ли сменяте пижамката на бебоците? Питам защото сега дрехите съхнат бавно и мисля на 2 дни да сменям пижамката,но още се чудя. А за Коледа ако мъжа ми купи сушилня пак ще я сменям всеки ден  Crazy
Usmivka123 преди да забременея отслабнах с диетата на Дюкан и бях доволна,но не правих захранването(защото теста показа  EFP ) и качих,мъжа ми прави захранването и задържа килцата.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 18:26 от Мама на Александра / lilcho13

# 736
Джиджи що не вземеш да скокнеш до Варна Wink Веднага намирам зала за тренировки  Mr. Green Аз кроса го връткам от време на време. Ама покрай разходките по цял ден и нещо ме домързява. Но каква ми е работата сега като застуди  Rolling Eyes Аз имам една идея, защо не вземеш да направиш едно клипче с по важните упражнения, за корем , паласки, дупе, пък ние после ще черпим  Mr. Green
Емили, мерси за линка   bouquet , нещо не ми зарежда, но по късно пак ще опитам  Peace
vanyaes обещах ти, че ще те поФаля у форумчето  Mr. Green Утре кафето от мен да знаеш   bouquet
Стеф столчето е много хубаво, но аз лично не бих дала толкова пари. При все, че има много други качествени, на нормални цени  Rolling Eyes
Стрелче да оздравявате бързо  Hug
lilcho13 пижамката я сменям на 2 дена, освен ако не я изцапа по рано. А относно шампоаните на Ducray, аз ги ползвам по принцип и съм много доволна Peace

Още, още....на всички  Hug

# 737
# 738
Сиси, мъдрувам го за породени, защото наистина сега съм се навила, но не мисля, че ще навия мъжкото тяло, аи ми се ще да си почина малко от ограниченията, не прави това, не яж онова, не пий, не пуши, малко да живна и пак на пангара Laughing. Току виж ужаса, който си мислех, че са близнаците да ми се случи, но вече мисля, че си е двойно щастие Laughing.
За какво можем след раждането, Сезари ме подсети и аз много се радвам, че мога да спя легнала и най- после без възглвница, Радвам се, че спя вече без да ми се връща пълнеж в стомаха, така както си спя Sick.
мама Барба, от два дни си има активна гимнастика, преди това си гледаше наляво надясно, сега почна да пипа играчки вече, така си се замозадоволява за известно време Laughing.
Кукумявче, за чорапогащници питай, до касата са и аз не ги бях виждала, а за пистите дай боже.
Джиджи, с голямо удоволствие ще се възползвам от познанията ти за разни полезни упражнения, звучи чудесно да се съберем някоя събота или неделя, за да може да оставим децата на татковците, а ние да постегнем телесата Laughing.
Джилиан, ако може да сеприсламча към теб, само че прецени дали ще се поберем с моята количка, коша отделно трябва да го пъхме някак си. Ако няма да ходиш на Цигов чарк, кажи каква ти е колата да видим дали ще се побере, но и на Фелисити коша е отделно мисля.
3дес, Сияна много ми заприлича на татко си. Честита ти почивка.
Кейт, бих те питала, ти раждала ли си??? Я, си признай, сви го от някое родилно детето. Изглеждаш чудесно Simple Smile.
Сезари, мен много ме заинтригува с това продаване на вино. Развълнувах се като слонче  261uu и отивам да пийна с една цигара.
Стеф, Касидата беше повод за две разходки до Пловдив, само за една ни домързя и ни я докарха в къщи.
Емили, така е, аз лично в Пловдив не мога да вирея, умирам от жега, там не можеш да ме накараш да дойда лятото, аз пролетта щях да припадна,та со навивах крачолите, а бях боса с чехли Laughing. Като минахме половината път за София и веднага ми стана добре, увече нямаше оназя жега Laughing.
Отивам да пийна и да пушна и пак се залавям да четааа.

Общи условия

Активация на акаунт